Symi
Přímá cesta trajekt do Panormitis
Panormitis
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Symi do Panormitis ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Symi do Panormitis? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Symi do Panormitis je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Symi do Panormitis může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Symi do Panormitis co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Dodekanisos Seaways. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Symi Panormitis, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Dodekanisos Seaways nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Symi do Panormitis, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Symi do Panormitis

Přístav odjezdu
Symi
Řecko
Dodekané
Přístav příjezdu
Panormitis
Řecko
Dodekané
Vzdálenost
7 km
Trajektové společnosti
Dodekanisos Seaways
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Které společnosti provozují přepravu mezi Symi a Panormitis?

Pokud chcete cestovat mezi Symi a Panormitis trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Dodekanisos Seaways, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Dodekanisos Seaways Symi Panormitis
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways byla založena v roce 1991 a sídlí na Rhodosu v Řecku. Společnost obsluhuje ostrovy v Egejském moři a přístavy v Jónském moři. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Symi-Panormitis a rezervovat si jízdenku Dodekanisos Seaways mezi Symi a Panormitis. Více informací o společnosti Dodekanisos Seaways

Odkud vyplouvají trajekty v Symi? Kam připlouvají lodě v Panormitis?

Přístav odjezdu v Symi

Trajekty Dodekanisos Seaways vyplouvají do Panormitis z následujících přístavů v Symi:

Symi (Simi)
Mapa

Přístav příjezdu v Panormitis

Lodě společnosti Dodekanisos Seaways připlouvají do Panormitis z následujících přístavů:

Panormitis (Simi)
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu