Doporučená trasa
Syros
Přímá cesta trajekt do Agios Kyrikos
Agios Kyrikos
Viz ceny
Alternativní trasy
Syros
Cesta trajekt do Mykonos
Mykonos
Cesta trajekt do Agios Kyrikos
Agios Kyrikos
Viz ceny
Syros
Cesta trajekt do Patmos
Patmos
Cesta trajekt do Agios Kyrikos
Agios Kyrikos
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Syros do Agios Kyrikos ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Syros do Agios Kyrikos? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Syros do Agios Kyrikos je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Syros do Agios Kyrikos může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Syros do Agios Kyrikos co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines nebo Cyclades Fast Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Syros Agios Kyrikos, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Hellenic Seaways nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Syros do Agios Kyrikos, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Syros do Agios Kyrikos

Přístav odjezdu
Syros
Řecko
Kykladské ostrovy
Přístav příjezdu
Agios Kyrikos
Řecko
Vzdálenost
100 km
Trajektové společnosti
Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
6 hodin 20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Syros Agios Kyrikos: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Syros do Agios Kyrikos se pohybují od 370 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2715 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Syros - Agios Kyrikos, je 1407 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Syros do Agios Kyrikos je 3 hodin 35 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Agios Kyrikos 3 hodin 35 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Agios Kyrikos za 3 hodin 35 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Syros ve 20:10.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Syros do Agios Kyrikos.
1407 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Syros do Agios Kyrikos (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
370 Kč - 2715 Kč
Průměrná doba přejezdu Syros Agios Kyrikos
3 hodin 35 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Agios Kyrikos
20:10
Čas příjezdu prvního trajektu do Agios Kyrikos
23:45

Které společnosti provozují přepravu mezi Syros a Agios Kyrikos?

Pokud chcete cestovat mezi Syros a Agios Kyrikos trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Hellenic Seaways, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Hellenic Seaways Syros Agios Kyrikos
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Syros-Agios Kyrikos a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Syros a Agios Kyrikos. Hellenic Seaways provozuje 1 přejezdů týdně do Agios Kyrikos z Syros a doba jízdy je 6 hodin 20 min. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
6 hodin 20 min
1 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Syros? Kam připlouvají lodě v Agios Kyrikos?

Přístav odjezdu v Syros

Trajekty Hellenic Seaways vyplouvají do Agios Kyrikos z následujících přístavů v Syros:

Port of Siros Ermoupoli
Mapa

Přístav příjezdu v Agios Kyrikos

Lodě společnosti Hellenic Seaways připlouvají do Agios Kyrikos z následujících přístavů:

Port of Agios Kyrikos
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Syros do Agios Kyrikos, bude vám cesta dlouhá 100 km mezi Syros a Agios Kyrikos trvat nejméně 6 hodin 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Syros a Agios Kyrikos méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Hellenic Seaways). V současné době se mezi Syros a Agios Kyrikos uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Syros a Agios Kyrikos jezdí 1 trajektových společností: Hellenic Seaways.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets.

Ceny lodních lístků z Syros do Agios Kyrikos se pohybují od 370 Kč za nejnižší cenu až po 2715 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1407 Kč.

První trajekt z Syros odjíždí ve 20:10 do Agios Kyrikos.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu