Cestování trajektem z Syros do Dodekané

Cestování trajektem z Syros do Dodekané je skvělou volbou! Trajekty Syros Dodekané provozuje 2 lodních společností (Blue Star Ferries nebo Hellenic Seaways), které obsluhují přístavy Astypalaia, Symi, Kalymnos, Leros, Kos, Rhodos a Patmos.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Syros Dodekané, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Blue Star Ferries a Hellenic Seaways.

Nejrychlejší přejezd trvá 3 hodin 20 min (Syros - Patmos) na vzdálenost 126 km a nejdelší 9 hodin 30 min (Syros - Rhodos) na vzdálenost 300 km.

Trajekt Syros Dodekané v číslech

Země
Řecko
Počet přejezdů
10 přejezdů týdně
Počet přístavů
8
Počet trajektových spojení
7
Počet trajektových společností
2
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Nejoblíbenější trajektové přejezdy Syros Dodekané

Vyhledejte na Vivanoda nejlevnější, nejdelší a nejčastější trajekty Syros Dodekané. Porovnejte nabídky Blue Star Ferries a Hellenic Seaways a rezervujte si trajektovou jízdenku Syros Dodekané.

Všechny trasy trajektů Syros Dodekané

Hledáte trajekt z Syros do Dodekané? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Syros a Dodekané. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Hellenic Seaways nebo Blue Star Ferries nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Syros, Patmos, Rhodos, Kos, Leros nebo Kalymnos použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Syros Dodekané, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Blue Star Ferries nebo Hellenic Seaways. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 7 trajektových tras mezi Syros a Dodekané!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Syros Dodekané - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Syros do Dodekané

Dodekané: Příjezd trajektem z Syros a objevování regionu

Především je důležité vědět, že na Dodekanéských ostrovech funguje několik trajektových společností. Mezi nejznámější patří Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways a Anek Lines. Ceny si můžete porovnat na Vivanoda a poté si je rezervovat online.

Hlavními dodekanéskými přístavy jsou Rhodos, Kos a Kalymnos, které mají spojení s mnoha ostrovy v regionu. Mezi některými ostrovy existují také přímá spojení, což se může hodit, pokud chcete prozkoumat několik ostrovů najednou.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None