Doporučená trasa
Syros
Přímá cesta trajekt do Folegandros
Folegandros
Viz ceny
Alternativní trasy
Syros
Cesta trajekt do Paros
Paros
Cesta trajekt do Folegandros
Folegandros
Viz ceny
Syros
Cesta trajekt do Sikinos
Sikinos
Cesta trajekt do Folegandros
Folegandros
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Syros do Folegandros ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Syros do Folegandros? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Syros do Folegandros je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Syros do Folegandros může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Syros do Folegandros co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Blue Star Ferries, Minoan Lines nebo LANE Sea Line. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Syros Folegandros, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Hellenic Seaways nebo Sea Jets nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Syros do Folegandros, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Syros do Folegandros

Přístav odjezdu
Syros
Řecko
Kykladské ostrovy
Přístav příjezdu
Folegandros
Řecko
Kykladské ostrovy
Vzdálenost
108 km
Trajektové společnosti
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Blue Star Ferries, Minoan Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries
Četnost přejezdů
3 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
5 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Syros Folegandros: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Syros do Folegandros se pohybují od 321 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 321 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Syros - Folegandros, je 321 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Syros do Folegandros je 6 hodin 30 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Folegandros 6 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Folegandros za 6 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Syros ve 13:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Syros do Folegandros.
321 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Syros do Folegandros (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
321 Kč - 321 Kč
Průměrná doba přejezdu Syros Folegandros
6 hodin 30 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Folegandros
13:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Folegandros
20:00

Proč jet trajektem z Syros do Folegandros?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Syros do Folegandros může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Folegandros. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Syros do Folegandros je ideální způsob cestování.

Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Obecně platí, že k cestě do Folegandrosu nebo kamkoli jinam je nejrychlejší letadlo. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak během plavby Syros-Folegandros na trajektu Sea Jets nebo Hellenic Seaways máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Služby a míra svobody během letu jsou radikálně odlišné!
Vezměte si s sebou neomezené množství zavazadel
U vlaku, autobusu nebo letadla se často uplatňuje limit 1 bezplatného zavazadla a každé další zavazadlo generuje další náklady. Na trajektu Syros Folegandros si můžete vzít libovolné množství zavazadel v rámci kapacity vašeho vozidla. Pokud cestujete jako pěší, mohou být podmínky přísnější, protože zavazadla budete muset mít u sebe až do příjezdu do Folegandrosu. Doporučujeme však zeptat se posádky Hellenic Seaways nebo Sea Jets, protože cestujícím jsou často k dispozici skříňky na zavazadla, kam si mohou během plavby svá zavazadla uložit.
Přeprava kola není problém
Cestování vlakem, letadlem nebo autobusem s vaším kolem se často mění v noční můru, protože jeho přeprava je velmi těžkopádná. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Z Syrosu do Folegandrosu pojedete s naprostým klidem a bez obav z poškození vašeho motocyklu. V Folegandrosu nasednete na své kolo a vystoupíte z lodi.

Které společnosti provozují přepravu mezi Syros a Folegandros?

Pokud chcete cestovat mezi Syros a Folegandros trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Hellenic Seaways nebo Sea Jets, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Hellenic Seaways Syros Folegandros
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Syros-Folegandros a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Syros a Folegandros. Hellenic Seaways provozuje 1 přejezdů týdně do Folegandros z Syros a doba jízdy je 6 hodin 30 min. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
6 hodin 30 min
1 přejezdů týdně
Sea Jets Syros Folegandros
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Syros-Folegandros a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Syros a Folegandros. Sea Jets provozuje 2 přejezdů týdně do Folegandros z Syros a doba jízdy je 5 hodin 30 min. Více informací o společnosti Sea Jets
5 hodin 30 min
2 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Syros? Kam připlouvají lodě v Folegandros?

Přístav odjezdu v Syros

Trajekty Hellenic Seaways nebo Sea Jets vyplouvají do Folegandros z následujících přístavů v Syros:

Port of Siros Ermoupoli
Mapa

Přístav příjezdu v Folegandros

Lodě společnosti Sea Jets nebo Hellenic Seaways připlouvají do Folegandros z následujících přístavů:

Folegandros
Mapa
Folegandros
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Syros do Folegandros, bude vám cesta dlouhá 108 km mezi Syros a Folegandros trvat nejméně 5 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Syros a Folegandros méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Hellenic Seaways a Sea Jets). V současné době se mezi Syros a Folegandros uskuteční 3 přejezdů týdně.

Mezi Syros a Folegandros jezdí 2 trajektových společností: Hellenic Seaways a Sea Jets.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Blue Star Ferries, Minoan Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries.

Během cesty mezi Syros a Folegandros urazíte 108 km.

Ceny lodních lístků z Syros do Folegandros se pohybují od 321 Kč za nejnižší cenu až po 321 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 321 Kč.

První trajekt z Syros odjíždí ve 13:30 do Folegandros.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu