Doporučená trasa
Syros
Přímá cesta trajekt do Rafina
Rafina
Viz ceny
Alternativní trasy
Syros
Cesta trajekt do Andros
Andros
Cesta trajekt do Rafina
Rafina
Viz ceny
Syros
Cesta trajekt do Tinos
Tinos
Cesta trajekt do Rafina
Rafina
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Syros do Rafina ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Syros do Rafina? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Syros do Rafina je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Syros do Rafina může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Syros do Rafina co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries nebo Hellenic Seaways. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Syros Rafina, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Sea Jets nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Syros do Rafina, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Syros do Rafina

Přístav odjezdu
Syros
Řecko
Kykladské ostrovy
Přístav příjezdu
Rafina
Řecko
Attica
Vzdálenost
113 km
Trajektové společnosti
Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines, Minoan Lines
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Které společnosti provozují přepravu mezi Syros a Rafina?

Pokud chcete cestovat mezi Syros a Rafina trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Sea Jets, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Sea Jets Syros Rafina
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Syros-Rafina a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Syros a Rafina. Více informací o společnosti Sea Jets

Odkud vyplouvají trajekty v Syros? Kam připlouvají lodě v Rafina?

Přístav odjezdu v Syros

Trajekty Sea Jets vyplouvají do Rafina z následujících přístavů v Syros:

Port of Siros Ermoupoli
Mapa

Přístav příjezdu v Rafina

Lodě společnosti Sea Jets připlouvají do Rafina z následujících přístavů:

Rafina
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Syros a Rafina jezdí 1 trajektových společností: Sea Jets.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Aegean Speed Lines, Minoan Lines.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu