Doporučená trasa
Tanger
Přímá cesta trajekt do Motril
Motril
Viz ceny
Alternativní trasy
Tanger
Cesta trajekt do Malaga
Malaga
Cesta autobus, spolujízda do Motril
Motril
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Tanger do Motril ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Tanger do Motril? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Tanger do Motril je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Tanger do Motril může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Tanger do Motril co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Baleària nebo FRS Iberia. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Tanger Motril, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Baleària nebo FRS Iberia nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Tanger do Motril, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Tanger do Motril

Přístav odjezdu
Tanger
Maroko
Přístav příjezdu
Motril
Španělsko
Andalusie
Vzdálenost
232 km
Trajektové společnosti
Baleària, FRS Iberia
Četnost přejezdů
7 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
9 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Tanger Motril: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Tanger do Motril se pohybují od 1012 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 7651 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Tanger - Motril, je 2838 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Tanger do Motril je 6 hodin 4 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Motril 7 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Motril za 6 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Tanger ve 00:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Tanger do Motril.
2838 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Tanger do Motril (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1012 Kč - 7651 Kč
Průměrná doba přejezdu Tanger Motril
6 hodin 4 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Motril
00:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Motril
07:30

Proč jet trajektem z Tanger do Motril?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Tanger do Motril může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Motril. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Tanger do Motril je ideální způsob cestování.

Odpočinete si mnohem více než v autě
Vzhledem ke zvýšené bdělosti, kterou řízení auta na dlouhých cestách vyžaduje, je řízení vyčerpávající. Cesta trajektem Tanger Motril je přesným opakem. Trajekty provozované společnostmi Baleària nebo FRS Iberia mají prostory určené k odpočinku nebo zábavě: salonky nebo kajuty, venkovní solária, bary a restaurace... Do Motrilu dorazíte bez stresu a naprosto uvolnění.
Nespěchat se stává potěšením
Žijeme ve společnosti, kde jde všechno rychleji a rychleji. Na palubě trajektu Baleària nebo FRS Iberia si užijete hladký start z Tangeru a plavbu do Motrilu rychlostí menší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny salonky, restauracemi, promenádními palubami a někdy i mnohem více... Možná se vám přejezd Tanger-Motril bude zdát příliš krátký!
Chcete-li se nadýchat mořského vzduchu
Příznivých účinků mořského vzduchu na zdraví je celá řada. V Tangeru se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Baleària nebo FRS Iberia a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Motrilu plni energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Tanger a Motril?

Pokud chcete cestovat mezi Tanger a Motril trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Baleària nebo FRS Iberia, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Baleària Tanger Motril
Baleària
Baleària je trajektová společnost založená v roce 1997 se sídlem ve španělské Valencii. Nabízí plavby do několika destinací ve Španělsku, Francii a Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Tanger-Motril a rezervovat si jízdenku Baleària mezi Tanger a Motril. Více informací o společnosti Baleària
FRS Iberia Tanger Motril
FRS Iberia
FRS Iberia je trajektová společnost se sídlem ve Španělsku, která obsluhuje regiony Španělska a Maroka. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Tanger-Motril a rezervovat si jízdenku FRS Iberia mezi Tanger a Motril. FRS Iberia provozuje 7 přejezdů týdně do Motril z Tanger a doba jízdy je 9 hodin. Více informací o společnosti FRS Iberia
9 hodin
7 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Tanger? Kam připlouvají lodě v Motril?

Přístav odjezdu v Tanger

Trajekty Baleària nebo FRS Iberia vyplouvají do Motril z následujících přístavů v Tanger:

Tangier Med
Mapa

Přístav příjezdu v Motril

Lodě společnosti FRS Iberia nebo Baleària připlouvají do Motril z následujících přístavů:

Motril
Mapa
Další alternativní plavby z Tanger do Motril
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Tanger do Motril, bude vám cesta dlouhá 232 km mezi Tanger a Motril trvat nejméně 9 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Tanger a Motril méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Baleària a FRS Iberia). V současné době se mezi Tanger a Motril uskuteční 7 přejezdů týdně.

Mezi Tanger a Motril jezdí 2 trajektových společností: Baleària a FRS Iberia.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Baleària, FRS Iberia.

Během cesty mezi Tanger a Motril urazíte 232 km.

Ceny lodních lístků z Tanger do Motril se pohybují od 1012 Kč za nejnižší cenu až po 7651 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2838 Kč.

První trajekt z Tanger odjíždí ve 00:30 do Motril.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu