Doporučená trasa
Tanger
Přímá cesta trajekt do Sete
Sete
Viz ceny
Alternativní trasy
Tanger
Cesta lety do Montpellier
Montpellier
Cesta vlak, spolujízda do Sete
Sete
Viz ceny
Tanger
Cesta lety do Paříž
Paříž
Cesta vlak, spolujízda do Sete
Sete
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Tanger do Sete ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Tanger do Sete? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Tanger do Sete je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Tanger do Sete může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Tanger do Sete co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Baleària nebo Grandi Navi Veloci. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Tanger Sete, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Grandi Navi Veloci nebo Baleària nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Tanger do Sete, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Tanger do Sete

Přístav odjezdu
Tanger
Maroko
Přístav příjezdu
Sete
Francie
Languedoc-Roussillon
Vzdálenost
1174 km
Trajektové společnosti
Baleària, Grandi Navi Veloci
Četnost přejezdů
2 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
40 hodin 20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Tanger Sete: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Tanger do Sete se pohybují od 2197 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 22212 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Tanger - Sete, je 7527 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Tanger do Sete je 19 hodin. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Sete 22 hodin 15 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Sete za 16 hodin 45 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Tanger ve 14:00. Poslední loď do Sete vyplouvá z přístavu Tanger ve 20:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Tanger do Sete.
7527 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Tanger do Sete (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
2197 Kč - 22212 Kč
Průměrná doba přejezdu Tanger Sete
19 hodin
Čas odjezdu prvního trajektu do Sete
14:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Sete
20:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Sete
12:15
Čas příjezdu posledního trajektu do Sete
13:45

Proč jet trajektem z Tanger do Sete?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Tanger do Sete může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Sete. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Tanger do Sete je ideální způsob cestování.

Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Řízení dlouhých kilometrů není zrovna odpočinkové, zvláště když k tomu připočtete riziko dopravních zácp a nehod. Cesta trajektem Tanger Sete je přesným opakem. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Grandi Navi Veloci nebo Baleària, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Není pochyb o tom, že do Seteu dorazíte zcela uvolnění.
Pro pečující personál
Personál Grandi Navi Veloci nebo Baleària vám bude k dispozici od okamžiku, kdy loď opustí Tanger, až do okamžiku, kdy opustí Sete. Na lodi najdete "informační místo", většinou na hlavní palubě.
Je to mnohem méně nudné než v letadle
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Tangeru do Seteu. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak během plavby Tanger-Sete na trajektu Baleària nebo Grandi Navi Veloci máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Nikdy nebudete mít během letu tolik svobody a zábavy!

Které společnosti provozují přepravu mezi Tanger a Sete?

Pokud chcete cestovat mezi Tanger a Sete trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Grandi Navi Veloci nebo Baleària, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Grandi Navi Veloci Tanger Sete
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci je italská společnost a jeden z lídrů osobní dopravy ve Středomoří. Obsluhuje Itálii (Sicílii a Sardinii), Španělsko, Tunisko, Alžírsko, Francii a Maroko. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Tanger-Sete a rezervovat si jízdenku Grandi Navi Veloci mezi Tanger a Sete. Grandi Navi Veloci provozuje 2 přejezdů týdně do Sete z Tanger a doba jízdy je 40 hodin 20 min. Více informací o společnosti Grandi Navi Veloci
40 hodin 20 min
2 přejezdů týdně
Baleària Tanger Sete
Baleària
Baleària je trajektová společnost založená v roce 1997 se sídlem ve španělské Valencii. Nabízí plavby do několika destinací ve Španělsku, Francii a Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Tanger-Sete a rezervovat si jízdenku Baleària mezi Tanger a Sete. Více informací o společnosti Baleària

Odkud vyplouvají trajekty v Tanger? Kam připlouvají lodě v Sete?

Přístav odjezdu v Tanger

Trajekty Grandi Navi Veloci nebo Baleària vyplouvají do Sete z následujících přístavů v Tanger:

Tangier Med
Mapa

Přístav příjezdu v Sete

Lodě společnosti Baleària nebo Grandi Navi Veloci připlouvají do Sete z následujících přístavů:

Sète - Gare Maritime Orsetti
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Tanger do Sete, bude vám cesta dlouhá 1174 km mezi Tanger a Sete trvat nejméně 40 hodin 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Tanger a Sete méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Grandi Navi Veloci a Baleària). V současné době se mezi Tanger a Sete uskuteční 2 přejezdů týdně.

Mezi Tanger a Sete jezdí 2 trajektových společností: Grandi Navi Veloci a Baleària.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Baleària, Grandi Navi Veloci.

Během cesty mezi Tanger a Sete urazíte 1174 km.

Ceny lodních lístků z Tanger do Sete se pohybují od 2197 Kč za nejnižší cenu až po 22212 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 7527 Kč.

První trajekt z Tanger odjíždí ve 14:00 do Sete.

Poslední trajekt do Sete obvykle vyplouvá z Tanger ve 20:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu