Tanger
Přímá cesta trajekt do Tarifa
Tarifa
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Tanger do Tarifa ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Tanger do Tarifa? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Tanger do Tarifa je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Tanger do Tarifa může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Tanger do Tarifa co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou FRS Iberia nebo Inter Shipping. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Tanger Tarifa, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí FRS Iberia nebo Inter Shipping nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Tanger do Tarifa, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Tanger do Tarifa

Přístav odjezdu
Tanger
Maroko
Přístav příjezdu
Tarifa
Španělsko
Andalusie
Vzdálenost
32 km
Trajektové společnosti
FRS Iberia, Inter Shipping
Četnost přejezdů
16 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
55 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Tanger Tarifa: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Tanger do Tarifa se pohybují od 938 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 6910 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Tanger - Tarifa, je 3653 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Tanger do Tarifa je 1 hodin. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Tarifa 1 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Tarifa za 1 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Tanger ve 06:00. Poslední loď do Tarifa vyplouvá z přístavu Tanger ve 15:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Tanger do Tarifa.
3653 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Tanger do Tarifa (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
938 Kč - 6910 Kč
Průměrná doba přejezdu Tanger Tarifa
1 hodin
Čas odjezdu prvního trajektu do Tarifa
06:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Tarifa
15:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Tarifa
08:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Tarifa
16:00

Proč jet trajektem z Tanger do Tarifa?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Tanger do Tarifa může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Tarifa. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Tanger do Tarifa je ideální způsob cestování.

Je to mnohem méně nudné než v letadle
Obecně platí, že cesta z Tangeru do Tarifau je mnohem rychlejší letadlem. Jste však uvězněni na sedadle, připoutáni bezpečnostním pásem a nemáte téměř žádnou možnost cestovat. Naopak během plavby Tanger-Tarifa na trajektu Inter Shipping nebo FRS Iberia máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Úplně jiný zážitek než z letu!
Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
Příznivých účinků mořského vzduchu na zdraví je celá řada. Během plavby Tanger-Tarifa vstupte do vnějších prostor lodi FRS Iberia nebo Inter Shipping a zhluboka se nadechněte vzduchu. Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Tarifau plni energie.
Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Vzhledem ke zvýšené bdělosti, kterou řízení auta na dlouhých cestách vyžaduje, je řízení vyčerpávající. Cesta trajektem Tanger Tarifa je pravým opakem! Na palubě, v závislosti na provozované lodi FRS Iberia nebo Inter Shipping, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Jistě začnete svou dovolenou v Tarifau již odpočatí.

Které společnosti provozují přepravu mezi Tanger a Tarifa?

Pokud chcete cestovat mezi Tanger a Tarifa trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně FRS Iberia nebo Inter Shipping, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

FRS Iberia Tanger Tarifa
FRS Iberia
FRS Iberia je trajektová společnost se sídlem ve Španělsku, která obsluhuje regiony Španělska a Maroka. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Tanger-Tarifa a rezervovat si jízdenku FRS Iberia mezi Tanger a Tarifa. FRS Iberia provozuje 11 přejezdů denně do Tarifa z Tanger a doba jízdy je 55 min. Více informací o společnosti FRS Iberia
55 min
11 přejezdů denně
Inter Shipping Tanger Tarifa
Inter Shipping
Společnost Inter Shipping provozuje trajektovou dopravu do Maroko a Španělsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Tanger a Tarifa. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Tanger-Tarifa a rezervovat si jízdenku Inter Shipping mezi Tanger a Tarifa. Inter Shipping provozuje 5 přejezdů denně do Tarifa z Tanger a doba jízdy je 1 hodin. Více informací o společnosti Inter Shipping
1 hodin
5 přejezdů denně

Odkud vyplouvají trajekty v Tanger? Kam připlouvají lodě v Tarifa?

Přístav odjezdu v Tanger

Trajekty FRS Iberia nebo Inter Shipping vyplouvají do Tarifa z následujících přístavů v Tanger:

Tangier
Mapa

Přístav příjezdu v Tarifa

Lodě společnosti Inter Shipping nebo FRS Iberia připlouvají do Tarifa z následujících přístavů:

Tarifa
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Tanger do Tarifa, bude vám cesta dlouhá 32 km mezi Tanger a Tarifa trvat nejméně 55 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Tanger a Tarifa méně přejezdů) a na trajektové společnosti (FRS Iberia a Inter Shipping). V současné době se mezi Tanger a Tarifa uskuteční 16 přejezdů denně.

Mezi Tanger a Tarifa jezdí 2 trajektových společností: FRS Iberia a Inter Shipping.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí FRS Iberia, Inter Shipping.

Během cesty mezi Tanger a Tarifa urazíte 32 km.

Ceny lodních lístků z Tanger do Tarifa se pohybují od 938 Kč za nejnižší cenu až po 6910 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 3653 Kč.

První trajekt z Tanger odjíždí ve 06:00 do Tarifa.

Poslední trajekt do Tarifa obvykle vyplouvá z Tanger ve 15:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu