Termoli
Přímá cesta trajekt do San Domino
San Domino
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Termoli do San Domino ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Termoli do San Domino? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Termoli do San Domino je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Termoli do San Domino může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Termoli do San Domino co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Termoli San Domino, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Termoli do San Domino, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Termoli do San Domino

Přístav odjezdu
Termoli
Itálie
Molise
Přístav příjezdu
San Domino
Itálie
Apulie
Vzdálenost
42 km
Trajektové společnosti
NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici
Četnost přejezdů
4 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Termoli San Domino: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Termoli do San Domino se pohybují od 691 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 839 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Termoli - San Domino, je 765 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Termoli do San Domino je 1 hodin. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do San Domino 1 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do San Domino za 1 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Termoli ve 08:40. Poslední loď do San Domino vyplouvá z přístavu Termoli ve 17:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Termoli do San Domino.
765 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Termoli do San Domino (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
691 Kč - 839 Kč
Průměrná doba přejezdu Termoli San Domino
1 hodin
Čas odjezdu prvního trajektu do San Domino
08:40
Čas odjezdu posledního trajektu do San Domino
17:30
Čas příjezdu prvního trajektu do San Domino
09:40
Čas příjezdu posledního trajektu do San Domino
18:30

Proč jet trajektem z Termoli do San Domino?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Termoli do San Domino může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do San Domino. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Termoli do San Domino je ideální způsob cestování.

Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Termoli San Domino, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.
Je to mnohem méně nudné než v letadle
Obecně platí, že k cestě do San Dominou nebo kamkoli jinam je nejrychlejší letadlo. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak během plavby Termoli-San Domino na trajektu Gruppo Armatori Garganici, MS&G nebo NLG - Navigazione Libera del Golfo máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Úplně jiný zážitek než z letu!
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Pokud máte děti, neexistuje lepší způsob, jak cestovat z Termoliu do San Dominou s rodinou, než trajektem. Všechno je jednodušší. Jakmile opustíte Termoli, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Vaše děti budou na cestu trajektem z Termoliu do San Dominou dlouho vzpomínat.

Které společnosti provozují přepravu mezi Termoli a San Domino?

Pokud chcete cestovat mezi Termoli a San Domino trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Termoli San Domino
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Společnost Navigazione Libera del Golfo (NLG) byla založena v roce 1950 a sídlí v italské Neapoli. Společnost nabízí trajektové přepravy v oblasti Neapolského zálivu a Sardinie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Termoli-San Domino a rezervovat si jízdenku NLG - Navigazione Libera del Golfo mezi Termoli a San Domino. NLG - Navigazione Libera del Golfo provozuje 3 přejezdů denně do San Domino z Termoli a doba jízdy je 50 min. Více informací o společnosti NLG - Navigazione Libera del Golfo
50 min
3 přejezdů denně
MS&G Termoli San Domino
MS&G
Společnost MS&G provozuje trajektovou dopravu do Itálie, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Termoli a San Domino. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Termoli-San Domino a rezervovat si jízdenku MS&G mezi Termoli a San Domino. Více informací o společnosti MS&G
Gruppo Armatori Garganici Termoli San Domino
Gruppo Armatori Garganici
Společnost Gruppo Armatori Garganici provozuje trajektovou dopravu do Itálie, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Termoli a San Domino. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Termoli-San Domino a rezervovat si jízdenku Gruppo Armatori Garganici mezi Termoli a San Domino. Více informací o společnosti Gruppo Armatori Garganici

Odkud vyplouvají trajekty v Termoli? Kam připlouvají lodě v San Domino?

Přístav odjezdu v Termoli

Trajekty NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici vyplouvají do San Domino z následujících přístavů v Termoli:

Termoli
Mapa

Přístav příjezdu v San Domino

Lodě společnosti Gruppo Armatori Garganici, MS&G nebo NLG - Navigazione Libera del Golfo připlouvají do San Domino z následujících přístavů:

Parco Nazionale del Gargano
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Termoli do San Domino, bude vám cesta dlouhá 42 km mezi Termoli a San Domino trvat nejméně 50 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Termoli a San Domino méně přejezdů) a na trajektové společnosti (NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G a Gruppo Armatori Garganici). V současné době se mezi Termoli a San Domino uskuteční 4 přejezdů denně.

Mezi Termoli a San Domino jezdí 3 trajektových společností: NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G a Gruppo Armatori Garganici.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici.

Před rezervací si porovnejte ceny NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Termoli San Domino, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Termoli a San Domino urazíte 42 km.

Ceny lodních lístků z Termoli do San Domino se pohybují od 691 Kč za nejnižší cenu až po 839 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 765 Kč.

První trajekt z Termoli odjíždí ve 08:40 do San Domino.

Poslední trajekt do San Domino obvykle vyplouvá z Termoli ve 17:30.

Zažijte přejezd trajektem z Termoli do San Domino

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Termoli a San Domino. Abychom vám pomohli ponořit se do atmosféry plavby trajektem NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici, vysvětlíme vám jednotlivé fáze cesty od nalodění v Termoli až po vylodění v San Domino. Najdete zde také praktické informace o Termoli a San Domino.

Nalodění v Termoli

Než se vydáte na cestu trajektem z Termoli do San Domino, zde je několik kroků, které je třeba učinit před nástupem na loď:

  • Prezentace v přístavu Termoli / Na příjezd do přístaviště trajektů v Termoli si musíte vyhradit určitou dobu (ověřte si u společnosti NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici) před skutečným časem odjezdu lodi. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na plavbu Termoli - San Domino / V Termoli předložte u pokladen společnosti Gruppo Armatori Garganici, MS&G nebo NLG - Navigazione Libera del Golfo na trajektovém terminálu Termoli své doklady totožnosti (cestovní pas nebo občanský průkaz) a číslo rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na trajekt do San Domino / V terminálu trajektů v Termoli sledujte hlasové zprávy vyzývající k nalodění. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Na palubě trajektu mezi Termoli a San Domino

Na palubě lodi Gruppo Armatori Garganici, MS&G nebo NLG - Navigazione Libera del Golfo si můžete vybrat aktivity podle svých preferencí! Někteří cestující budou chtít relaxovat v soukromí kajuty, zatímco jiní si budou užívat v barech, restauracích, hernách a obchodech.

San Domino je na dohled, vylodění se blíží!

Zde je několik informací k vylodění v San Domino:

  • Trajekt vplouvá do přístavu San Domino / Ke svému vozidlu se budete moci vrátit až po zastavení trajektu a jeho přivázání k přístavišti v San Domino Harbour. Nemá smysl spěchat. Pokud chcete počkat, doporučujeme sledovat vplutí do přístavu San Domino z vnější paluby.
  • Opusťte svou kajutu. / Pokud jste cestovali z Termoli do San Domino v pohodlné kajutě, budete muset kajutu opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do San Domino.
  • Opusťte loď a San Domino je váš / Po otevření garážových vrat je výstup z lodi poměrně rychlý. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. V San Domino nelze vyloučit celní kontrolu. Konečně opouštíte přístav a San Domino na vás čeká!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu