Cestování trajektem z Terracina do Pontské ostrovy

Cestování trajektem z Terracina do Pontské ostrovy je skvělou volbou! Trajekty Terracina Pontské ostrovy provozuje 2 lodních společností (NLG - Navigazione Libera del Golfo nebo Laziomar), které obsluhují přístavy Ventotene, Ponza a Terracina.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Terracina Pontské ostrovy, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností NLG - Navigazione Libera del Golfo a Laziomar.

Nejrychlejší přejezd trvá 50 min (Terracina - Ponza) na vzdálenost 50 km a nejdelší 2 hodin 40 min (Terracina - Ponza) na vzdálenost 50 km.

Trajekt Terracina Pontské ostrovy v číslech

Země
Itálie
Počet přejezdů
4 přejezdů denně
Počet přístavů
3
Počet trajektových spojení
2
Počet trajektových společností
2
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Nejoblíbenější trajektové přejezdy Terracina Pontské ostrovy

Vyhledejte na Vivanoda nejlevnější, nejdelší a nejčastější trajekty Terracina Pontské ostrovy. Porovnejte nabídky NLG - Navigazione Libera del Golfo a Laziomar a rezervujte si trajektovou jízdenku Terracina Pontské ostrovy.

Všechny trasy trajektů Terracina Pontské ostrovy

Hledáte trajekt z Terracina do Pontské ostrovy? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Terracina a Pontské ostrovy. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Laziomar nebo NLG - Navigazione Libera del Golfo nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Terracina, Ponza nebo Ventotene použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Terracina Pontské ostrovy, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně NLG - Navigazione Libera del Golfo nebo Laziomar. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 2 trajektových tras mezi Terracina a Pontské ostrovy!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Terracina Pontské ostrovy - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Terracina do Pontské ostrovy

Pontské ostrovy: Příjezd trajektem z Terracina a objevování regionu

Pontinské souostroví tvoří šest hlavních ostrovů: Ponza, Ventotene, Palmarola, Zannone, Gavi a Santo Stefano. Každý z těchto ostrovů má své vlastní kouzlo a zvláštnosti.

Začněme Ponzou, největším a nejrozvinutějším ostrovem souostroví. Ponza se svými klidnými zátokami, křišťálově čistou vodou, strmými útesy a tajnými jeskyněmi je rájem pro plavce a potápěče. Určitě navštivte Grotta di Pilato, velkolepou jeskyni přístupnou pouze lodí. Projděte se úzkými uličkami Ponzy a objevte její malebné obchůdky, restaurace s mořskými plody a živé kavárny.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None