Doporučená trasa
Terst
Přímá cesta trajekt do Durres
Durres
Viz ceny
Alternativní trasy
Terst
Cesta trajekt, spolujízda, autobus do Ancona
Ancona
Cesta trajekt do Durres
Durres
Viz ceny
Terst
Cesta spolujízda, autobus do Bari
Bari
Cesta trajekt do Durres
Durres
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Terst do Durres ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Terst do Durres? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Terst do Durres je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Terst do Durres může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Terst do Durres co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Minoan Lines, Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries nebo European Seaways. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Terst Durres, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Adria Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Terst do Durres, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Terst do Durres

Přístav odjezdu
Terst
Itálie
Friuli-Venezia Giulia
Přístav příjezdu
Durres
Albánie
Vzdálenost
663 km
Trajektové společnosti
Minoan Lines, Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adriatica Traghetti
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
27 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Které společnosti provozují přepravu mezi Terst a Durres?

Pokud chcete cestovat mezi Terst a Durres trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Adria Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Adria Ferries Terst Durres
Adria Ferries
Společnost Adria Ferries provozuje trajektovou dopravu do Itálie a Albánie, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Terst a Durres. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Terst-Durres a rezervovat si jízdenku Adria Ferries mezi Terst a Durres. Adria Ferries provozuje 1 přejezdů týdně do Durres z Terst a doba jízdy je 27 hodin. Více informací o společnosti Adria Ferries
27 hodin
1 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Terst? Kam připlouvají lodě v Durres?

Přístav odjezdu v Terst

Trajekty Adria Ferries vyplouvají do Durres z následujících přístavů v Terst:

Trieste
Mapa

Přístav příjezdu v Durres

Lodě společnosti Adria Ferries připlouvají do Durres z následujících přístavů:

Durres
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Terst do Durres, bude vám cesta dlouhá 663 km mezi Terst a Durres trvat nejméně 27 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Terst a Durres méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Adria Ferries). V současné době se mezi Terst a Durres uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Terst a Durres jezdí 1 trajektových společností: Adria Ferries.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Minoan Lines, Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adriatica Traghetti.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu