Terst
Přímá cesta trajekt, autobus, spolujízda do Rovinj
Rovinj
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Terst do Rovinj ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Terst do Rovinj? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Terst do Rovinj je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Terst do Rovinj může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Terst do Rovinj co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Trieste Lines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Terst Rovinj, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Trieste Lines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Terst do Rovinj, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Terst do Rovinj

Přístav odjezdu
Terst
Itálie
Friuli-Venezia Giulia
Přístav příjezdu
Rovinj
Chorvatsko
Istrie
Vzdálenost
64 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Trieste Lines
Četnost přejezdů
6 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
1 hodin 40 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Terst Rovinj: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Terst do Rovinj se pohybují od 346 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 346 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Terst - Rovinj, je 346 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Terst do Rovinj je 2 hodin 1 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Rovinj 2 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Rovinj za 1 hodin 40 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Terst ve 08:00. Poslední loď do Rovinj vyplouvá z přístavu Terst ve 17:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Terst do Rovinj.
346 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Terst do Rovinj (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
346 Kč - 346 Kč
Průměrná doba přejezdu Terst Rovinj
2 hodin 1 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Rovinj
08:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Rovinj
17:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Rovinj
10:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Rovinj
18:40

Proč jet trajektem z Terst do Rovinj?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Terst do Rovinj může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Rovinj. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Terst do Rovinj je ideální způsob cestování.

Nemusíte se bát cestovat s kolem
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Terst-Rovinj v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. Najdete ho při vystupování po příjezdu do Rovinju.
Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Obecně platí, že cesta z Terstu do Rovinju je mnohem rychlejší letadlem. Jste však uvězněni na sedadle, připoutáni bezpečnostním pásem a nemáte téměř žádnou možnost cestovat. Naopak během plavby Terst-Rovinj na trajektu Trieste Lines nebo Liberty Lines máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Úplně jiný zážitek než z letu!
Pro pohodlí kajuty
Ačkoli je rezervace kajuty na přejezdu z Terstu do Rovinju nepovinná, jedná se o komfort, který byste si měli dopřát. Kajuty vybavené lůžky, vlastními koupelnami a někdy i průzory nebo balkony nejsou nepodobné skutečným hotelovým pokojům. Jejich využití je nejzřetelnější při nočních plavbách, ale je možné si je rezervovat i během dne.

Které společnosti provozují přepravu mezi Terst a Rovinj?

Pokud chcete cestovat mezi Terst a Rovinj trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Trieste Lines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Terst Rovinj
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Terst-Rovinj a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Terst a Rovinj. Liberty Lines provozuje 6 přejezdů týdně do Rovinj z Terst a doba jízdy je 1 hodin 40 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
1 hodin 40 min
6 přejezdů týdně
Trieste Lines Terst Rovinj
Trieste Lines
Společnost Trieste Lines byla založena v roce 2015 a sídlí v Itálii. Nabízí přejezdy mezi Itálií a Chorvatskem. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Terst-Rovinj a rezervovat si jízdenku Trieste Lines mezi Terst a Rovinj. Více informací o společnosti Trieste Lines

Odkud vyplouvají trajekty v Terst? Kam připlouvají lodě v Rovinj?

Přístav odjezdu v Terst

Trajekty Liberty Lines nebo Trieste Lines vyplouvají do Rovinj z následujících přístavů v Terst:

Trieste
Mapa

Přístav příjezdu v Rovinj

Lodě společnosti Trieste Lines nebo Liberty Lines připlouvají do Rovinj z následujících přístavů:

Rovinj
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Terst do Rovinj, bude vám cesta dlouhá 64 km mezi Terst a Rovinj trvat nejméně 1 hodin 40 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Terst a Rovinj méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Trieste Lines). V současné době se mezi Terst a Rovinj uskuteční 6 přejezdů týdně.

Mezi Terst a Rovinj jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Trieste Lines.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Trieste Lines.

Během cesty mezi Terst a Rovinj urazíte 64 km.

Ceny lodních lístků z Terst do Rovinj se pohybují od 346 Kč za nejnižší cenu až po 346 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 346 Kč.

První trajekt z Terst odjíždí ve 08:00 do Rovinj.

Poslední trajekt do Rovinj obvykle vyplouvá z Terst ve 17:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu