Tilos
Přímá cesta trajekt do Astypalaia
Astypalaia
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Tilos do Astypalaia ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Tilos do Astypalaia? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Tilos do Astypalaia je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Tilos do Astypalaia může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Tilos do Astypalaia co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Tilos Astypalaia, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Tilos do Astypalaia, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Tilos do Astypalaia

Přístav odjezdu
Tilos
Řecko
Dodekané
Přístav příjezdu
Astypalaia
Řecko
Dodekané
Vzdálenost
96 km
Trajektové společnosti
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
7 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Tilos Astypalaia: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Tilos do Astypalaia se pohybují od 346 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 4319 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Tilos - Astypalaia, je 1728 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Tilos do Astypalaia je 5 hodin 28 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Astypalaia 7 hodin 55 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Astypalaia za 3 hodin 25 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Tilos ve 10:05. Poslední loď do Astypalaia vyplouvá z přístavu Tilos ve 20:05.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Tilos do Astypalaia.
1728 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Tilos do Astypalaia (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
346 Kč - 4319 Kč
Průměrná doba přejezdu Tilos Astypalaia
5 hodin 28 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Astypalaia
10:05
Čas odjezdu posledního trajektu do Astypalaia
20:05
Čas příjezdu prvního trajektu do Astypalaia
01:15
Čas příjezdu posledního trajektu do Astypalaia
13:30

Proč jet trajektem z Tilos do Astypalaia?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Tilos do Astypalaia může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Astypalaia. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Tilos do Astypalaia je ideální způsob cestování.

Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
U vlaku, autobusu nebo letadla se často uplatňuje limit 1 bezplatného zavazadla a každé další zavazadlo generuje další náklady. Pokud jsou všechna vaše zavazadla uložena ve vašem vozidle, není u přívozu z Tilosu do Astypalaiau vyžadován žádný příplatek. Pokud cestujete jako pěší, mohou být podmínky přísnější, protože zavazadla budete muset mít u sebe až do příjezdu do Astypalaiau. Vyplatí se však zeptat se personálu Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways, zda má loď k dispozici úschovnu zavazadel, kde si můžete svá zavazadla ponechat až do příjezdu do Astypalaiau.
Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
Zdravotní účinky moře jsou již dlouho prokázané. V Tilosu se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Astypalaiau plni energie.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Tilos Astypalaia, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.

Které společnosti provozují přepravu mezi Tilos a Astypalaia?

Pokud chcete cestovat mezi Tilos a Astypalaia trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Blue Star Ferries Tilos Astypalaia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je řecká lodní společnost provozující linku Tilos-Astypalaia a další vnitrostátní přepravy mezi pevninským Řeckem a jeho nesčetnými ostrovy (Kyklady, Jónské ostrovy, Kréta, Dodekanés). Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Tilos-Astypalaia a rezervovat si jízdenku Blue Star Ferries mezi Tilos a Astypalaia. Blue Star Ferries provozuje 1 přejezdů týdně do Astypalaia z Tilos a doba jízdy je 7 hodin. Více informací o společnosti Blue Star Ferries
7 hodin
1 přejezdů týdně
Dodekanisos Seaways Tilos Astypalaia
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways byla založena v roce 1991 a sídlí na Rhodosu v Řecku. Společnost obsluhuje ostrovy v Egejském moři a přístavy v Jónském moři. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Tilos-Astypalaia a rezervovat si jízdenku Dodekanisos Seaways mezi Tilos a Astypalaia. Více informací o společnosti Dodekanisos Seaways

Odkud vyplouvají trajekty v Tilos? Kam připlouvají lodě v Astypalaia?

Přístav odjezdu v Tilos

Trajekty Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways vyplouvají do Astypalaia z následujících přístavů v Tilos:

Tilos
Mapa

Přístav příjezdu v Astypalaia

Lodě společnosti Dodekanisos Seaways nebo Blue Star Ferries připlouvají do Astypalaia z následujících přístavů:

Astypalea
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Tilos do Astypalaia, bude vám cesta dlouhá 96 km mezi Tilos a Astypalaia trvat nejméně 7 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Tilos a Astypalaia méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Blue Star Ferries a Dodekanisos Seaways). V současné době se mezi Tilos a Astypalaia uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Tilos a Astypalaia jezdí 2 trajektových společností: Blue Star Ferries a Dodekanisos Seaways.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

Během cesty mezi Tilos a Astypalaia urazíte 96 km.

Ceny lodních lístků z Tilos do Astypalaia se pohybují od 346 Kč za nejnižší cenu až po 4319 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1728 Kč.

První trajekt z Tilos odjíždí ve 10:05 do Astypalaia.

Poslední trajekt do Astypalaia obvykle vyplouvá z Tilos ve 20:05.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu