Tilos
Přímá cesta trajekt do Chalki
Chalki
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Tilos do Chalki ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Tilos do Chalki? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Tilos do Chalki je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Tilos do Chalki může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Tilos do Chalki co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Dodekanisos Seaways nebo Alko Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Tilos Chalki, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Dodekanisos Seaways nebo Alko Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Tilos do Chalki, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Tilos do Chalki

Přístav odjezdu
Tilos
Řecko
Dodekané
Přístav příjezdu
Chalki
Řecko
Dodekané
Vzdálenost
31 km
Trajektové společnosti
Dodekanisos Seaways, Alko Ferries
Četnost přejezdů
2 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
40 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Tilos Chalki: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Tilos do Chalki se pohybují od 395 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1974 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Tilos - Chalki, je 1185 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Tilos do Chalki je 40 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Chalki 40 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Chalki za 40 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Tilos ve 13:25. Poslední loď do Chalki vyplouvá z přístavu Tilos ve 17:50.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Tilos do Chalki.
1185 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Tilos do Chalki (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
395 Kč - 1974 Kč
Průměrná doba přejezdu Tilos Chalki
40 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Chalki
13:25
Čas odjezdu posledního trajektu do Chalki
17:50
Čas příjezdu prvního trajektu do Chalki
14:05
Čas příjezdu posledního trajektu do Chalki
18:30

Proč jet trajektem z Tilos do Chalki?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Tilos do Chalki může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Chalki. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Tilos do Chalki je ideální způsob cestování.

Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
Příznivých účinků mořského vzduchu na zdraví je celá řada. V Tilosu se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Dodekanisos Seaways nebo Alko Ferries a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Svěží mořský vzduch a vlny, které trajekt rozhoupe, vás okamžitě uklidní. Do Chalkiu dorazíte dokonale zklidnění a plní energie.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Tilos Chalki, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Dodekanisos Seaways nebo Alko Ferries, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Přeprava kola není problém
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu však tento problém nemáte: vaše kolo je naloženo přímo do obrovské lodní garáže. Z Tilosu do Chalkiu pojedete s naprostým klidem a bez obav z poškození vašeho motocyklu. V Chalkiu nasednete na své kolo a vystoupíte z lodi.

Které společnosti provozují přepravu mezi Tilos a Chalki?

Pokud chcete cestovat mezi Tilos a Chalki trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Dodekanisos Seaways nebo Alko Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Dodekanisos Seaways Tilos Chalki
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways byla založena v roce 1991 a sídlí na Rhodosu v Řecku. Společnost obsluhuje ostrovy v Egejském moři a přístavy v Jónském moři. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Tilos-Chalki a rezervovat si jízdenku Dodekanisos Seaways mezi Tilos a Chalki. Dodekanisos Seaways provozuje 2 přejezdů týdně do Chalki z Tilos a doba jízdy je 40 min. Více informací o společnosti Dodekanisos Seaways
40 min
2 přejezdů týdně
Alko Ferries Tilos Chalki
Alko Ferries
Společnost Alko Ferries provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Tilos a Chalki. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Tilos-Chalki a rezervovat si jízdenku Alko Ferries mezi Tilos a Chalki. Více informací o společnosti Alko Ferries

Odkud vyplouvají trajekty v Tilos? Kam připlouvají lodě v Chalki?

Přístav odjezdu v Tilos

Trajekty Dodekanisos Seaways nebo Alko Ferries vyplouvají do Chalki z následujících přístavů v Tilos:

Tilos
Mapa

Přístav příjezdu v Chalki

Lodě společnosti Alko Ferries nebo Dodekanisos Seaways připlouvají do Chalki z následujících přístavů:

Chalki
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Tilos do Chalki, bude vám cesta dlouhá 31 km mezi Tilos a Chalki trvat nejméně 40 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Tilos a Chalki méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Dodekanisos Seaways a Alko Ferries). V současné době se mezi Tilos a Chalki uskuteční 2 přejezdů týdně.

Mezi Tilos a Chalki jezdí 2 trajektových společností: Dodekanisos Seaways a Alko Ferries.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Dodekanisos Seaways, Alko Ferries.

Během cesty mezi Tilos a Chalki urazíte 31 km.

Ceny lodních lístků z Tilos do Chalki se pohybují od 395 Kč za nejnižší cenu až po 1974 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1185 Kč.

První trajekt z Tilos odjíždí ve 13:25 do Chalki.

Poslední trajekt do Chalki obvykle vyplouvá z Tilos ve 17:50.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu