Doporučená trasa
Tinos
Přímá cesta trajekt do Lavrio
Lavrio
Viz ceny
Alternativní trasy
Tinos
Cesta trajekt do Kea
Kea
Cesta trajekt do Lavrio
Lavrio
Viz ceny
Tinos
Cesta trajekt do Syros
Syros
Cesta trajekt do Lavrio
Lavrio
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Tinos do Lavrio ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Tinos do Lavrio? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Tinos do Lavrio je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Tinos do Lavrio může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Tinos do Lavrio co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries nebo Minoan Lines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Tinos Lavrio, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways nebo Sea Jets nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Tinos do Lavrio, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Tinos do Lavrio

Přístav odjezdu
Tinos
Řecko
Kykladské ostrovy
Přístav příjezdu
Lavrio
Řecko
Attica
Vzdálenost
99 km
Trajektové společnosti
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Triton Ferries
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Tinos do Lavrio?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Tinos do Lavrio může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Lavrio. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Tinos do Lavrio je ideální způsob cestování.

Odpočinete si mnohem více než v autě
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Naopak, cesta lodí Tinos Lavrio je mimořádně relaxační. Trajekty provozované společnostmi Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways nebo Sea Jets mají prostory určené k odpočinku nebo zábavě: salonky nebo kajuty, venkovní solária, bary a restaurace... Do Lavriou dorazíte bez stresu a naprosto uvolnění.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Z přístavu Tinos do Lavriou budete mít 360stupňový výhled na oceán, ať už budete obědvat nebo odpočívat v některém z lodních salonků. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Chcete-li se nadýchat mořského vzduchu
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. V Tinosu se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways nebo Sea Jets a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Lavriou plni energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Tinos a Lavrio?

Pokud chcete cestovat mezi Tinos a Lavrio trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways nebo Sea Jets, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Cyclades Fast Ferries Tinos Lavrio
Cyclades Fast Ferries
Společnost Cyclades Fast Ferries byla založena v roce 2003 a sídlí v Řecku. Nabízí rychlé přejezdy mezi řeckými ostrovy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Tinos-Lavrio a rezervovat si jízdenku Cyclades Fast Ferries mezi Tinos a Lavrio. Více informací o společnosti Cyclades Fast Ferries
Hellenic Seaways Tinos Lavrio
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Tinos-Lavrio a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Tinos a Lavrio. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
Sea Jets Tinos Lavrio
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Tinos-Lavrio a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Tinos a Lavrio. Více informací o společnosti Sea Jets

Odkud vyplouvají trajekty v Tinos? Kam připlouvají lodě v Lavrio?

Přístav odjezdu v Tinos

Trajekty Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways nebo Sea Jets vyplouvají do Lavrio z následujících přístavů v Tinos:

Tinos
Mapa

Přístav příjezdu v Lavrio

Lodě společnosti Sea Jets, Hellenic Seaways nebo Cyclades Fast Ferries připlouvají do Lavrio z následujících přístavů:

Lavrio
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Tinos a Lavrio jezdí 3 trajektových společností: Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways a Sea Jets.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Triton Ferries.

Před rezervací si porovnejte ceny Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Triton Ferries na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Tinos Lavrio, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Tinos a Lavrio urazíte 99 km.

Jak vypadá přejezd trajektem z Tinos do Lavrio?

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Tinos a Lavrio. Abychom vám pomohli ponořit se do atmosféry plavby trajektem Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries nebo Minoan Lines, vysvětlíme vám jednotlivé fáze cesty od nalodění v Tinos až po vylodění v Lavrio. Najdete zde také praktické informace o Tinos a Lavrio.

Nalodění v Tinos

Než se vydáte na cestu trajektem z Tinos do Lavrio, zde je několik kroků, které je třeba učinit před nástupem na loď:

  • Čas příjezdu do přístavu Tinos / Do trajektového terminálu Tinos byste měli dorazit v časovém limitu stanoveném společností Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways nebo Sea Jets. Po uplynutí této doby již není vaše rezervace zaručena.
  • Odbavení na přejezd Tinos - Lavrio / Jděte k přepážce společnosti Sea Jets, Hellenic Seaways nebo Cyclades Fast Ferries na trajektovém terminálu Tinos a odbavte se s pasem nebo občanským průkazem a číslem rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na trajekt do Lavrio / Z terminálu trajektů v Tinos vás budou vysílané hlasové zprávy vyzývat k nástupu na trajekt. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways nebo Sea Jets k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Na palubě lodi mezi Tinos a Lavrio

Na lodi Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways nebo Sea Jets má každý svou vlastní filozofii cestování. Zatímco někteří lidé budou mít tendenci relaxovat v útulném salónku, jiní budou chtít nakupovat v buticích nebo se najíst v samoobslužné restauraci.

Trajekt se blíží k Lavrio, vylodění se blíží!

Na závěr naleznete několik informací o vylodění trajektu v Lavrio:

  • Blíží se k přístavu Lavrio / Přístup do garáže za účelem vyzvednutí vozidla vám posádka povolí až po zakotvení lodi. Nemá smysl spěchat. Pokud chcete počkat, doporučujeme sledovat vplutí do přístavu Lavrio z vnější paluby.
  • Opusťte svou kajutu. / Svou kajutu musíte opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Lavrio Harbour.
  • Opuštění lodi a prohlídka Lavrio / Jakmile jsou vrata otevřená, můžete se z obrovské garáže trajektu dostat poměrně rychle. Jako pěší je to ještě rychlejší. Celníci v Lavrio přístavu vás mohou podrobit kontrole. Konečně váš pobyt v Lavrio začíná naostro!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu