Trapani
Přímá cesta trajekt do Favignana
Favignana
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Trapani do Favignana ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Trapani do Favignana? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Trapani do Favignana je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Trapani do Favignana může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Trapani do Favignana co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Trapani Favignana, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Trapani do Favignana, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Trapani do Favignana

Přístav odjezdu
Trapani
Itálie
Sicílie
Přístav příjezdu
Favignana
Itálie
Sicílie
Vzdálenost
19 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
15 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Trapani Favignana: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Trapani do Favignana se pohybují od 296 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2024 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Trapani - Favignana, je 740 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Trapani do Favignana je 46 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Favignana 1 hodin 20 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Favignana za 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Trapani ve 06:50. Poslední loď do Favignana vyplouvá z přístavu Trapani ve 17:10.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Trapani do Favignana.
740 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Trapani do Favignana (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
296 Kč - 2024 Kč
Průměrná doba přejezdu Trapani Favignana
46 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Favignana
06:50
Čas odjezdu posledního trajektu do Favignana
17:10
Čas příjezdu prvního trajektu do Favignana
07:20
Čas příjezdu posledního trajektu do Favignana
18:20

Proč jet trajektem z Trapani do Favignana?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Trapani do Favignana může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Favignana. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Trapani do Favignana je ideální způsob cestování.

Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
Zdravotní účinky moře jsou již dlouho prokázané. V Trapaniu se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Liberty Lines nebo Siremar a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Favignanau plni energie.
Nemusíte se bát cestovat s kolem
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Trapani-Favignana v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. V Favignanau nasednete na své kolo a vystoupíte z lodi.
Pro pečující personál
Personál Liberty Lines nebo Siremar vám bude k dispozici od okamžiku, kdy loď opustí Trapani, až do okamžiku, kdy opustí Favignana. Na hlavní palubě lodi je téměř vždy umístěn informační pult.

Které společnosti provozují přepravu mezi Trapani a Favignana?

Pokud chcete cestovat mezi Trapani a Favignana trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Trapani Favignana
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Trapani-Favignana a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Trapani a Favignana. Liberty Lines provozuje 15 přejezdů denně do Favignana z Trapani a doba jízdy je 30 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
30 min
15 přejezdů denně
Siremar Trapani Favignana
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Trapani-Favignana a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Trapani a Favignana. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Trapani? Kam připlouvají lodě v Favignana?

Přístav odjezdu v Trapani

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Favignana z následujících přístavů v Trapani:

Trapani
Mapa

Přístav příjezdu v Favignana

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Favignana z následujících přístavů:

Favignana
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Trapani do Favignana, bude vám cesta dlouhá 19 km mezi Trapani a Favignana trvat nejméně 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Trapani a Favignana méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Trapani a Favignana uskuteční 15 přejezdů denně.

Mezi Trapani a Favignana jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Trapani a Favignana urazíte 19 km.

Ceny lodních lístků z Trapani do Favignana se pohybují od 296 Kč za nejnižší cenu až po 2024 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 740 Kč.

První trajekt z Trapani odjíždí ve 06:50 do Favignana.

Poslední trajekt do Favignana obvykle vyplouvá z Trapani ve 17:10.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu