Trapani
Přímá cesta trajekt do Levanzo
Levanzo
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Trapani do Levanzo ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Trapani do Levanzo? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Trapani do Levanzo je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Trapani do Levanzo může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Trapani do Levanzo co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Trapani Levanzo, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Trapani do Levanzo, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Trapani do Levanzo

Přístav odjezdu
Trapani
Itálie
Sicílie
Přístav příjezdu
Levanzo
Itálie
Sicílie
Vzdálenost
16 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
15 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Trapani Levanzo: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Trapani do Levanzo se pohybují od 271 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1950 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Trapani - Levanzo, je 691 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Trapani do Levanzo je 59 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Levanzo 1 hodin 40 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Levanzo za 25 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Trapani ve 07:00. Poslední loď do Levanzo vyplouvá z přístavu Trapani ve 17:10.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Trapani do Levanzo.
691 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Trapani do Levanzo (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
271 Kč - 1950 Kč
Průměrná doba přejezdu Trapani Levanzo
59 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Levanzo
07:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Levanzo
17:10
Čas příjezdu prvního trajektu do Levanzo
07:50
Čas příjezdu posledního trajektu do Levanzo
17:55

Proč jet trajektem z Trapani do Levanzo?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Trapani do Levanzo může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Levanzo. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Trapani do Levanzo je ideální způsob cestování.

Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Trapani Levanzo, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Liberty Lines nebo Siremar, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Naopak, cesta lodí Trapani Levanzo je mimořádně relaxační. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Liberty Lines nebo Siremar, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Jistě začnete svou dovolenou v Levanzou již odpočatí.
Pro pečující personál
Po celou dobu cesty z Trapaniu do Levanzou vám bude k dispozici profesionální a ochotná posádka, která vám pomůže. Na lodi najdete "informační místo", většinou na hlavní palubě.

Které společnosti provozují přepravu mezi Trapani a Levanzo?

Pokud chcete cestovat mezi Trapani a Levanzo trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Trapani Levanzo
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Trapani-Levanzo a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Trapani a Levanzo. Liberty Lines provozuje 15 přejezdů denně do Levanzo z Trapani a doba jízdy je 30 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
30 min
15 přejezdů denně
Siremar Trapani Levanzo
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Trapani-Levanzo a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Trapani a Levanzo. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Trapani? Kam připlouvají lodě v Levanzo?

Přístav odjezdu v Trapani

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Levanzo z následujících přístavů v Trapani:

Trapani
Mapa

Přístav příjezdu v Levanzo

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Levanzo z následujících přístavů:

Levanzo
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Trapani do Levanzo, bude vám cesta dlouhá 16 km mezi Trapani a Levanzo trvat nejméně 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Trapani a Levanzo méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Trapani a Levanzo uskuteční 15 přejezdů denně.

Mezi Trapani a Levanzo jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Trapani a Levanzo urazíte 16 km.

Ceny lodních lístků z Trapani do Levanzo se pohybují od 271 Kč za nejnižší cenu až po 1950 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 691 Kč.

První trajekt z Trapani odjíždí ve 07:00 do Levanzo.

Poslední trajekt do Levanzo obvykle vyplouvá z Trapani ve 17:10.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu