Trapani
Přímá cesta trajekt do Marettimo
Marettimo
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Trapani do Marettimo ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Trapani do Marettimo? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Trapani do Marettimo je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Trapani do Marettimo může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Trapani do Marettimo co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Trapani Marettimo, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Trapani do Marettimo, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Trapani do Marettimo

Přístav odjezdu
Trapani
Itálie
Sicílie
Přístav příjezdu
Marettimo
Itálie
Sicílie
Vzdálenost
41 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
4 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
1 hodin 10 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Trapani Marettimo: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Trapani do Marettimo se pohybují od 420 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2591 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Trapani - Marettimo, je 1012 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Trapani do Marettimo je 2 hodin 3 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Marettimo 2 hodin 55 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Marettimo za 1 hodin 10 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Trapani ve 08:00. Poslední loď do Marettimo vyplouvá z přístavu Trapani ve 15:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Trapani do Marettimo.
1012 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Trapani do Marettimo (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
420 Kč - 2591 Kč
Průměrná doba přejezdu Trapani Marettimo
2 hodin 3 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Marettimo
08:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Marettimo
15:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Marettimo
09:10
Čas příjezdu posledního trajektu do Marettimo
16:40

Proč jet trajektem z Trapani do Marettimo?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Trapani do Marettimo může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Marettimo. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Trapani do Marettimo je ideální způsob cestování.

Pro pohodlí kajuty
Přestože není povinné absolvovat plavbu z Trapaniu do Marettimou rezervací kajuty, připravujete se o komfort, který trajekt jako jediný druh dopravy nabízí. Kajuty vybavené lůžky, vlastními koupelnami a někdy i průzory nebo balkony nejsou nepodobné skutečným hotelovým pokojům. Jejich využití je nejzřetelnější při nočních plavbách, ale je možné si je rezervovat i během dne.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Trapani Marettimo, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Liberty Lines nebo Siremar, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Pokud máte děti, neexistuje lepší způsob, jak cestovat z Trapaniu do Marettimou s rodinou, než trajektem. Všechno je jednodušší. Jakmile opustíte Trapani, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Na palubě trajektu do Marettimou čas letí rychleji, než si myslíte, a tento námořní zážitek mezi Trapaniem a Marettimoem zůstane pro vaše děti dlouho nezapomenutelný.

Které společnosti provozují přepravu mezi Trapani a Marettimo?

Pokud chcete cestovat mezi Trapani a Marettimo trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Trapani Marettimo
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Trapani-Marettimo a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Trapani a Marettimo. Liberty Lines provozuje 4 přejezdů denně do Marettimo z Trapani a doba jízdy je 1 hodin 10 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
1 hodin 10 min
4 přejezdů denně
Siremar Trapani Marettimo
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Trapani-Marettimo a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Trapani a Marettimo. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Trapani? Kam připlouvají lodě v Marettimo?

Přístav odjezdu v Trapani

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Marettimo z následujících přístavů v Trapani:

Trapani
Mapa

Přístav příjezdu v Marettimo

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Marettimo z následujících přístavů:

Marettimo
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Trapani do Marettimo, bude vám cesta dlouhá 41 km mezi Trapani a Marettimo trvat nejméně 1 hodin 10 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Trapani a Marettimo méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Trapani a Marettimo uskuteční 4 přejezdů denně.

Mezi Trapani a Marettimo jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Trapani a Marettimo urazíte 41 km.

Ceny lodních lístků z Trapani do Marettimo se pohybují od 420 Kč za nejnižší cenu až po 2591 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1012 Kč.

První trajekt z Trapani odjíždí ve 08:00 do Marettimo.

Poslední trajekt do Marettimo obvykle vyplouvá z Trapani ve 15:30.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu