Trapani
Přímá cesta trajekt do Pantelleria
Pantelleria
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Trapani do Pantelleria ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Trapani do Pantelleria? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Trapani do Pantelleria je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Trapani do Pantelleria může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Trapani do Pantelleria co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Trapani Pantelleria, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Trapani do Pantelleria, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Trapani do Pantelleria

Přístav odjezdu
Trapani
Itálie
Sicílie
Přístav příjezdu
Pantelleria
Itálie
Sicílie
Vzdálenost
142 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
6 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
2 hodin 10 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Trapani Pantelleria: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Trapani do Pantelleria se pohybují od 913 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 5553 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Trapani - Pantelleria, je 2172 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Trapani do Pantelleria je 5 hodin 1 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Pantelleria 7 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Pantelleria za 2 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Trapani ve 13:30. Poslední loď do Pantelleria vyplouvá z přístavu Trapani ve 23:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Trapani do Pantelleria.
2172 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Trapani do Pantelleria (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
913 Kč - 5553 Kč
Průměrná doba přejezdu Trapani Pantelleria
5 hodin 1 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Pantelleria
13:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Pantelleria
23:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Pantelleria
06:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Pantelleria
20:00

Proč jet trajektem z Trapani do Pantelleria?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Trapani do Pantelleria může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Pantelleria. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Trapani do Pantelleria je ideální způsob cestování.

Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
Zdravotní účinky moře jsou již dlouho prokázané. Během plavby Trapani-Pantelleria vstupte do vnějších prostor lodi Liberty Lines nebo Siremar a zhluboka se nadechněte vzduchu. Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Pantelleriau plni energie.
Nespěchat se stává potěšením
V naší společnosti musí jít všechno rychle. Na palubě trajektu Liberty Lines nebo Siremar si užijete hladký start z Trapaniu a plavbu do Pantelleriau rychlostí menší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny salonky, restauracemi, promenádními palubami a někdy i mnohem více... Možná budete dokonce litovat, že jste do Pantelleriau dorazili tak rychle!
Je to mnohem méně nudné než v letadle
Obecně platí, že k cestě do Pantelleriau nebo kamkoli jinam je nejrychlejší letadlo. Jste však uvězněni na sedadle, připoutáni bezpečnostním pásem a nemáte téměř žádnou možnost cestovat. Naopak, na trase Trapani-Pantelleria na palubě trajektu Liberty Lines nebo Siremar budete mít spoustu příležitostí k zábavě, k procházkám po venkovní palubě a v létě dokonce k opalování. Úplně jiný zážitek než z letu!

Které společnosti provozují přepravu mezi Trapani a Pantelleria?

Pokud chcete cestovat mezi Trapani a Pantelleria trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Trapani Pantelleria
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Trapani-Pantelleria a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Trapani a Pantelleria. Liberty Lines provozuje 6 přejezdů týdně do Pantelleria z Trapani a doba jízdy je 2 hodin 10 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
2 hodin 10 min
6 přejezdů týdně
Siremar Trapani Pantelleria
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Trapani-Pantelleria a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Trapani a Pantelleria. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Trapani? Kam připlouvají lodě v Pantelleria?

Přístav odjezdu v Trapani

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Pantelleria z následujících přístavů v Trapani:

Trapani
Mapa

Přístav příjezdu v Pantelleria

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Pantelleria z následujících přístavů:

Pantelleria
Mapa
Pantelleria
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Trapani do Pantelleria, bude vám cesta dlouhá 142 km mezi Trapani a Pantelleria trvat nejméně 2 hodin 10 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Trapani a Pantelleria méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Trapani a Pantelleria uskuteční 6 přejezdů týdně.

Mezi Trapani a Pantelleria jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Trapani a Pantelleria urazíte 142 km.

Ceny lodních lístků z Trapani do Pantelleria se pohybují od 913 Kč za nejnižší cenu až po 5553 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2172 Kč.

První trajekt z Trapani odjíždí ve 13:30 do Pantelleria.

Poslední trajekt do Pantelleria obvykle vyplouvá z Trapani ve 23:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu