Doporučená trasa
Trelleborg
Přímá cesta trajekt do Sassnitz
Sassnitz
Viz ceny
Alternativní trasy
Trelleborg
Cesta trajekt do Rostock
Rostock
Cesta vlak, spolujízda do Sassnitz
Sassnitz
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Trelleborg do Sassnitz ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Trelleborg do Sassnitz? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Trelleborg do Sassnitz je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Trelleborg do Sassnitz může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Trelleborg do Sassnitz co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Scandlines, Stena Line nebo TT-Line. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Trelleborg Sassnitz, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Stena Line nebo Scandlines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Trelleborg do Sassnitz, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Trelleborg do Sassnitz

Přístav odjezdu
Trelleborg
Švédsko
Přístav příjezdu
Sassnitz
Německo
Mecklenburg-Vorpommern
Vzdálenost
100 km
Trajektové společnosti
Scandlines, Stena Line, TT-Line
Četnost přejezdů
14 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
4 hodin 20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Trelleborg do Sassnitz?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Trelleborg do Sassnitz může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Sassnitz. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Trelleborg do Sassnitz je ideální způsob cestování.

Konečně si udělat čas na cestování
Žijeme ve společnosti, kde jde všechno rychleji a rychleji. Přesto si užijete, když z Trelleborgu vyplujete trajektem Stena Line nebo Scandlines, který 100 km do Sassnitzu urazí rychlostí nižší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny salonky, restauracemi, promenádními palubami a někdy i mnohem více... Možná budete dokonce litovat, že jste do Sassnitzu dorazili tak rychle!
Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Vzhledem ke zvýšené bdělosti, kterou řízení auta na dlouhých cestách vyžaduje, je řízení vyčerpávající. Cesta trajektem Trelleborg Sassnitz je pravým opakem! Trajekty provozované společnostmi Stena Line nebo Scandlines mají prostory určené k odpočinku nebo zábavě: salonky nebo kajuty, venkovní solária, bary a restaurace... Není pochyb o tom, že do Sassnitzu dorazíte zcela uvolnění.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Trelleborg Sassnitz, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Stena Line nebo Scandlines, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.

Které společnosti provozují přepravu mezi Trelleborg a Sassnitz?

Pokud chcete cestovat mezi Trelleborg a Sassnitz trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Stena Line nebo Scandlines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Stena Line Trelleborg Sassnitz
Stena Line
Stena Line je švédská trajektová společnost nabízející osobní a automobilovou dopravu mezi přístavy v západní Evropě, včetně spojení mezi přístavy Harwich ve Spojeném království a Hook of Holland v Nizozemsku, mezi Hullem a Rotterdamem a mezi Liverpoolem a Belfastem v Severním Irsku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Trelleborg-Sassnitz a rezervovat si jízdenku Stena Line mezi Trelleborg a Sassnitz. Stena Line provozuje 14 přejezdů týdně do Sassnitz z Trelleborg a doba jízdy je 4 hodin 20 min. Více informací o společnosti Stena Line
4 hodin 20 min
14 přejezdů týdně
Scandlines Trelleborg Sassnitz
Scandlines
Společnost Scandlines byla založena v roce 1998 a sídlí v Dánsku. Nabízí přejezdy mezi Dánskem a Německem. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Trelleborg-Sassnitz a rezervovat si jízdenku Scandlines mezi Trelleborg a Sassnitz. Více informací o společnosti Scandlines

Odkud vyplouvají trajekty v Trelleborg? Kam připlouvají lodě v Sassnitz?

Přístav odjezdu v Trelleborg

Trajekty Stena Line nebo Scandlines vyplouvají do Sassnitz z následujících přístavů v Trelleborg:

Trelleborg
Mapa

Přístav příjezdu v Sassnitz

Lodě společnosti Scandlines nebo Stena Line připlouvají do Sassnitz z následujících přístavů:

Sassnitz
Mapa
Další alternativní plavby z Trelleborg do Sassnitz
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Trelleborg do Sassnitz, bude vám cesta dlouhá 100 km mezi Trelleborg a Sassnitz trvat nejméně 4 hodin 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Trelleborg a Sassnitz méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Stena Line a Scandlines). V současné době se mezi Trelleborg a Sassnitz uskuteční 14 přejezdů týdně.

Mezi Trelleborg a Sassnitz jezdí 2 trajektových společností: Stena Line a Scandlines.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Scandlines, Stena Line, TT-Line.

Během cesty mezi Trelleborg a Sassnitz urazíte 100 km.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu