Doporučená trasa
Tunis
Přímá cesta trajekt do Civitavecchia
Civitavecchia
Viz ceny
Alternativní trasy
Tunis
Cesta lety do Řím
Řím
Cesta vlak, autobus, spolujízda do Civitavecchia
Civitavecchia
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Tunis do Civitavecchia ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Tunis do Civitavecchia? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Tunis do Civitavecchia je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Tunis do Civitavecchia může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Tunis do Civitavecchia co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Grimaldi Lines nebo Grandi Navi Veloci. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Tunis Civitavecchia, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Grandi Navi Veloci nebo Grimaldi Lines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Tunis do Civitavecchia, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Tunis do Civitavecchia

Přístav odjezdu
Tunis
Tunisko
Přístav příjezdu
Civitavecchia
Itálie
Latium
Vzdálenost
605 km
Trajektové společnosti
Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
19 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Tunis Civitavecchia: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Tunis do Civitavecchia se pohybují od 1185 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 20879 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Tunis - Civitavecchia, je 4467 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Tunis do Civitavecchia je 13 hodin 6 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Civitavecchia 18 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Civitavecchia za 7 hodin 16 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Tunis ve 19:30. Poslední loď do Civitavecchia vyplouvá z přístavu Tunis ve 23:59.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Tunis do Civitavecchia.
4467 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Tunis do Civitavecchia (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1185 Kč - 20879 Kč
Průměrná doba přejezdu Tunis Civitavecchia
13 hodin 6 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Civitavecchia
19:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Civitavecchia
23:59
Čas příjezdu prvního trajektu do Civitavecchia
07:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Civitavecchia
14:00

Proč jet trajektem z Tunis do Civitavecchia?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Tunis do Civitavecchia může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Civitavecchia. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Tunis do Civitavecchia je ideální způsob cestování.

Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Z přístavu Tunis do Civitavecchiau budete mít 360stupňový výhled na oceán, ať už budete obědvat nebo odpočívat v některém z lodních salonků. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.
Nemusíte se bát cestovat s kolem
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Tunis-Civitavecchia v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. V Civitavecchiau nasednete na své kolo a vystoupíte z lodi.
Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Tunisu do Civitavecchiau. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak během plavby Tunis-Civitavecchia na trajektu Grimaldi Lines nebo Grandi Navi Veloci máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Úplně jiný zážitek než z letu!

Které společnosti provozují přepravu mezi Tunis a Civitavecchia?

Pokud chcete cestovat mezi Tunis a Civitavecchia trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Grandi Navi Veloci nebo Grimaldi Lines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Grandi Navi Veloci Tunis Civitavecchia
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci je italská společnost a jeden z lídrů osobní dopravy ve Středomoří. Obsluhuje Itálii (Sicílii a Sardinii), Španělsko, Tunisko, Alžírsko, Francii a Maroko. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Tunis-Civitavecchia a rezervovat si jízdenku Grandi Navi Veloci mezi Tunis a Civitavecchia. Grandi Navi Veloci provozuje 1 přejezdů týdně do Civitavecchia z Tunis a doba jízdy je 32 hodin 50 min. Více informací o společnosti Grandi Navi Veloci
32 hodin 50 min
1 přejezdů týdně
Grimaldi Lines Tunis Civitavecchia
Grimaldi Lines
Společnost Grimaldi Lines byla založena v roce 1947 a sídlí v italské Neapoli. Nabízí trajektové služby do několika destinací v Evropě a severní Africe. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Tunis-Civitavecchia a rezervovat si jízdenku Grimaldi Lines mezi Tunis a Civitavecchia. Grimaldi Lines provozuje 1 přejezdů týdně do Civitavecchia z Tunis a doba jízdy je 19 hodin 30 min. Více informací o společnosti Grimaldi Lines
19 hodin 30 min
1 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Tunis? Kam připlouvají lodě v Civitavecchia?

Přístav odjezdu v Tunis

Trajekty Grandi Navi Veloci nebo Grimaldi Lines vyplouvají do Civitavecchia z následujících přístavů v Tunis:

Tunis
Mapa

Přístav příjezdu v Civitavecchia

Lodě společnosti Grimaldi Lines nebo Grandi Navi Veloci připlouvají do Civitavecchia z následujících přístavů:

Civitavecchia
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Tunis do Civitavecchia, bude vám cesta dlouhá 605 km mezi Tunis a Civitavecchia trvat nejméně 19 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Tunis a Civitavecchia méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Grandi Navi Veloci a Grimaldi Lines). V současné době se mezi Tunis a Civitavecchia uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Tunis a Civitavecchia jezdí 2 trajektových společností: Grandi Navi Veloci a Grimaldi Lines.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci.

Během cesty mezi Tunis a Civitavecchia urazíte 605 km.

Ceny lodních lístků z Tunis do Civitavecchia se pohybují od 1185 Kč za nejnižší cenu až po 20879 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 4467 Kč.

První trajekt z Tunis odjíždí ve 19:30 do Civitavecchia.

Poslední trajekt do Civitavecchia obvykle vyplouvá z Tunis ve 23:59.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu