Doporučená trasa
Vaasa
Přímá cesta trajekt, lety do Umea
Umea
Viz ceny
Alternativní trasy
Vaasa
Cesta autobus do Pori
Pori
Cesta lety do Ornskoldsvik
Ornskoldsvik
Cesta vlak do Umea
Umea
Viz ceny
Vaasa
Cesta autobus do Pori
Pori
Cesta lety do Kramfors
Kramfors
Cesta vlak do Umea
Umea
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Vaasa do Umea ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Vaasa do Umea? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Vaasa do Umea je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Vaasa do Umea může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Vaasa do Umea co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Wasaline nebo Vaasanlaivat. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Vaasa Umea, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Wasaline nebo Vaasanlaivat nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Vaasa do Umea, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Vaasa do Umea

Přístav odjezdu
Vaasa
Finsko
Přístav příjezdu
Umea
Švédsko
Vzdálenost
106 km
Trajektové společnosti
Wasaline, Vaasanlaivat
Četnost přejezdů
11 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
4 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Vaasa Umea: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Vaasa do Umea se pohybují od 987 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 3628 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Vaasa - Umea, je 2271 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Vaasa do Umea je 3 hodin 44 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Umea 4 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Umea za 3 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Vaasa ve 08:00. Poslední loď do Umea vyplouvá z přístavu Vaasa ve 22:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Vaasa do Umea.
2271 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Vaasa do Umea (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
987 Kč - 3628 Kč
Průměrná doba přejezdu Vaasa Umea
3 hodin 44 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Umea
08:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Umea
22:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Umea
00:45
Čas příjezdu posledního trajektu do Umea
23:00

Proč jet trajektem z Vaasa do Umea?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Vaasa do Umea může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Umea. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Vaasa do Umea je ideální způsob cestování.

Chcete-li se nadýchat mořského vzduchu
Zdravotní účinky moře jsou již dlouho prokázané. Během plavby Vaasa-Umea vstupte do vnějších prostor lodi Wasaline nebo Vaasanlaivat a zhluboka se nadechněte vzduchu. Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Umeau plni energie.
Nespěchat se stává potěšením
Žijeme ve společnosti, kde jde všechno rychleji a rychleji. Na palubě trajektu Wasaline nebo Vaasanlaivat si užijete hladký start z Vaasau a plavbu do Umeau rychlostí menší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny množstvím služeb (bar, restaurace, salonky, zábava atd...). Možná budete dokonce litovat, že jste do Umeau dorazili tak rychle!
Odpočinek v kajutě
Ačkoli je rezervace kajuty na přejezdu z Vaasau do Umeau nepovinná, jedná se o komfort, který byste si měli dopřát. Stejně jako skutečné hotelové pokoje nabízejí cestujícím lůžka, koupelny a v některých apartmánech i průzory a balkony. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.

Které společnosti provozují přepravu mezi Vaasa a Umea?

Pokud chcete cestovat mezi Vaasa a Umea trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Wasaline nebo Vaasanlaivat, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Wasaline Vaasa Umea
Wasaline
Společnost Wasaline provozuje trajektovou dopravu do Švédsko a Finsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Vaasa a Umea. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Vaasa-Umea a rezervovat si jízdenku Wasaline mezi Vaasa a Umea. Wasaline provozuje 11 přejezdů týdně do Umea z Vaasa a doba jízdy je 4 hodin 30 min. Více informací o společnosti Wasaline
4 hodin 30 min
11 přejezdů týdně
Vaasanlaivat Vaasa Umea
Vaasanlaivat
Společnost Vaasanlaivat provozuje trajektovou dopravu do Švédsko a Finsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Vaasa a Umea. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Vaasa-Umea a rezervovat si jízdenku Vaasanlaivat mezi Vaasa a Umea. Více informací o společnosti Vaasanlaivat

Odkud vyplouvají trajekty v Vaasa? Kam připlouvají lodě v Umea?

Přístav odjezdu v Vaasa

Trajekty Wasaline nebo Vaasanlaivat vyplouvají do Umea z následujících přístavů v Vaasa:

Vaasa
Mapa

Přístav příjezdu v Umea

Lodě společnosti Vaasanlaivat nebo Wasaline připlouvají do Umea z následujících přístavů:

Umea Holmsund
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Vaasa do Umea, bude vám cesta dlouhá 106 km mezi Vaasa a Umea trvat nejméně 4 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Vaasa a Umea méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Wasaline a Vaasanlaivat). V současné době se mezi Vaasa a Umea uskuteční 11 přejezdů týdně.

Mezi Vaasa a Umea jezdí 2 trajektových společností: Wasaline a Vaasanlaivat.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Wasaline, Vaasanlaivat.

Během cesty mezi Vaasa a Umea urazíte 106 km.

Ceny lodních lístků z Vaasa do Umea se pohybují od 987 Kč za nejnižší cenu až po 3628 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2271 Kč.

První trajekt z Vaasa odjíždí ve 08:00 do Umea.

Poslední trajekt do Umea obvykle vyplouvá z Vaasa ve 22:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu