Valencie
Přímá cesta trajekt, lety do Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Valencie do Palma (Mallorca) ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Valencie do Palma (Mallorca)? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Valencie do Palma (Mallorca) je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Valencie do Palma (Mallorca) může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Valencie do Palma (Mallorca) co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci nebo Trasmed. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Valencie Palma (Mallorca), která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed nebo Grandi Navi Veloci nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Valencie do Palma (Mallorca), jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Valencie do Palma (Mallorca)

Přístav odjezdu
Valencie
Španělsko
Valencijské společenství
Přístav příjezdu
Palma (Mallorca)
Španělsko
Baleárské ostrovy
Vzdálenost
260 km
Trajektové společnosti
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Četnost přejezdů
4 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
7 hodin 40 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Valencie Palma (Mallorca): ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Valencie do Palma (Mallorca) se pohybují od 617 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 4566 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Valencie - Palma (Mallorca), je 2172 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Valencie do Palma (Mallorca) je 7 hodin 44 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Palma (Mallorca) 10 hodin 44 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Palma (Mallorca) za 6 hodin 45 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Valencie ve 21:01. Poslední loď do Palma (Mallorca) vyplouvá z přístavu Valencie ve 22:46.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Valencie do Palma (Mallorca).
2172 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Valencie do Palma (Mallorca) (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
617 Kč - 4566 Kč
Průměrná doba přejezdu Valencie Palma (Mallorca)
7 hodin 44 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Palma (Mallorca)
21:01
Čas odjezdu posledního trajektu do Palma (Mallorca)
22:46
Čas příjezdu prvního trajektu do Palma (Mallorca)
05:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Palma (Mallorca)
09:30

Proč jet trajektem z Valencie do Palma (Mallorca)?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Valencie do Palma (Mallorca) může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Palma (Mallorca). Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Valencie do Palma (Mallorca) je ideální způsob cestování.

Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Pokud máte děti, neexistuje lepší způsob, jak cestovat z Valencieu do Palma (Mallorca)u s rodinou, než trajektem. Všechno je jednodušší. Jakmile opustíte Valencie, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Tato plavba lodí mezi Valencieem a Palma (Mallorca)em zůstane pro vaše děti nezapomenutelným zážitkem.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Valencie Palma (Mallorca), ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed nebo Grandi Navi Veloci, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.
Chcete-li se nadýchat mořského vzduchu
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. Během plavby Valencie-Palma (Mallorca) vstupte do vnějších prostor lodi Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed nebo Grandi Navi Veloci a zhluboka se nadechněte vzduchu. Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Palma (Mallorca)u plni energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Valencie a Palma (Mallorca)?

Pokud chcete cestovat mezi Valencie a Palma (Mallorca) trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed nebo Grandi Navi Veloci, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Baleària Valencie Palma (Mallorca)
Baleària
Baleària je trajektová společnost založená v roce 1997 se sídlem ve španělské Valencii. Nabízí plavby do několika destinací ve Španělsku, Francii a Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Valencie-Palma (Mallorca) a rezervovat si jízdenku Baleària mezi Valencie a Palma (Mallorca). Baleària provozuje 3 přejezdů denně do Palma (Mallorca) z Valencie a doba jízdy je 7 hodin 50 min. Více informací o společnosti Baleària
7 hodin 50 min
3 přejezdů denně
Acciona Trasmediterránea Valencie Palma (Mallorca)
Acciona Trasmediterránea
Společnost Acciona Trasmediterránea byla založena v roce 1989 a sídlí v Barceloně ve Španělsku. Společnost obsluhuje středomořské oblasti Španělska, Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Valencie-Palma (Mallorca) a rezervovat si jízdenku Acciona Trasmediterránea mezi Valencie a Palma (Mallorca). Acciona Trasmediterránea provozuje 7 přejezdů týdně do Palma (Mallorca) z Valencie a doba jízdy je 7 hodin 40 min. Více informací o společnosti Acciona Trasmediterránea
7 hodin 40 min
7 přejezdů týdně
Trasmed Valencie Palma (Mallorca)
Trasmed
Společnost Trasmed provozuje trajektovou dopravu do Španělsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Valencie a Palma (Mallorca). Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Valencie-Palma (Mallorca) a rezervovat si jízdenku Trasmed mezi Valencie a Palma (Mallorca). Více informací o společnosti Trasmed
Grandi Navi Veloci Valencie Palma (Mallorca)
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci je italská společnost a jeden z lídrů osobní dopravy ve Středomoří. Obsluhuje Itálii (Sicílii a Sardinii), Španělsko, Tunisko, Alžírsko, Francii a Maroko. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Valencie-Palma (Mallorca) a rezervovat si jízdenku Grandi Navi Veloci mezi Valencie a Palma (Mallorca). Více informací o společnosti Grandi Navi Veloci

Odkud vyplouvají trajekty v Valencie? Kam připlouvají lodě v Palma (Mallorca)?

Přístav odjezdu v Valencie

Trajekty Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed nebo Grandi Navi Veloci vyplouvají do Palma (Mallorca) z následujících přístavů v Valencie:

Valencia
Mapa

Přístav příjezdu v Palma (Mallorca)

Lodě společnosti Grandi Navi Veloci, Trasmed, Acciona Trasmediterránea nebo Baleària připlouvají do Palma (Mallorca) z následujících přístavů:

Palma de Mallorca
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Valencie do Palma (Mallorca), bude vám cesta dlouhá 260 km mezi Valencie a Palma (Mallorca) trvat nejméně 7 hodin 40 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Valencie a Palma (Mallorca) méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed a Grandi Navi Veloci). V současné době se mezi Valencie a Palma (Mallorca) uskuteční 4 přejezdů denně.

Mezi Valencie a Palma (Mallorca) jezdí 4 trajektových společností: Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed a Grandi Navi Veloci.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Před rezervací si porovnejte ceny Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Valencie Palma (Mallorca), můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Valencie a Palma (Mallorca) urazíte 260 km.

Ceny lodních lístků z Valencie do Palma (Mallorca) se pohybují od 617 Kč za nejnižší cenu až po 4566 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2172 Kč.

První trajekt z Valencie odjíždí ve 21:01 do Palma (Mallorca).

Poslední trajekt do Palma (Mallorca) obvykle vyplouvá z Valencie ve 22:46.

Zažijte přejezd trajektem z Valencie do Palma (Mallorca)

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Valencie a Palma (Mallorca). Abychom vám pomohli ponořit se do atmosféry plavby trajektem Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci nebo Trasmed, vysvětlíme vám jednotlivé fáze cesty od nalodění v Valencie až po vylodění v Palma (Mallorca). Najdete zde také praktické informace o Valencie a Palma (Mallorca).

Nalodění v Valencie

Před zahájením cesty trajektem Valencie Palma (Mallorca) je třeba provést několik kroků:

  • Čas příjezdu do přístavu Valencie / Do přístavu Valencie byste měli dorazit s dostatečným předstihem. Ověřte si to prosím u společnosti Grandi Navi Veloci, Trasmed, Acciona Trasmediterránea nebo Baleària. Po uplynutí této doby již není vaše rezervace zaručena.
  • Odbavení na přejezd Valencie - Palma (Mallorca) / V Valencie předložte u pokladen společnosti Grandi Navi Veloci, Trasmed, Acciona Trasmediterránea nebo Baleària na trajektovém terminálu Valencie své doklady totožnosti (cestovní pas nebo občanský průkaz) a číslo rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na trajekt do Palma (Mallorca) / Z terminálu trajektů v Valencie vás budou vysílané hlasové zprávy vyzývat k nástupu na trajekt. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed nebo Grandi Navi Veloci k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Na palubě lodi mezi Valencie a Palma (Mallorca)

Na lodi Baleària, Acciona Trasmediterránea, Trasmed nebo Grandi Navi Veloci má každý svou vlastní filozofii cestování. Někdo bude chtít odpočívat v některém z lehátek, jiný bude chtít využít všechny služby nabízené na palubě nebo si prostě jen užívat výhled na moře z paluby lodi.

Trajekt se blíží k Palma (Mallorca), vylodění se blíží!

Na závěr naleznete několik informací o vylodění trajektu v Palma (Mallorca):

  • Trajekt vplouvá do přístavu Palma (Mallorca) / Ke svému vozidlu se budete moci vrátit až po zastavení trajektu a jeho přivázání k přístavišti v Palma (Mallorca) Harbour. Nemá smysl spěchat. Mezitím vám doporučujeme vychutnat si příjezd do Palma (Mallorca) z venkovní paluby.
  • Opusťte svou kajutu. / Svou kajutu musíte opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Palma (Mallorca) Harbour.
  • Opuštění lodi a prohlídka Palma (Mallorca) / Vyjet z lodní garáže je poměrně rychlé. Jako pěší je to ještě rychlejší. V Palma (Mallorca) pravděpodobně projdete celní kontrolou. Konečně opouštíte přístav a Palma (Mallorca) na vás čeká!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu