Velas
Přímá cesta trajekt do Sao Roque do Pico
Sao Roque do Pico
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Velas do Sao Roque do Pico ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Velas do Sao Roque do Pico? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Velas do Sao Roque do Pico je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Velas do Sao Roque do Pico může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Velas do Sao Roque do Pico co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Atlanticoline. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Velas Sao Roque do Pico, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Atlanticoline nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Velas do Sao Roque do Pico, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Velas do Sao Roque do Pico

Přístav odjezdu
Velas
Portugalsko
Azory
Přístav příjezdu
Sao Roque do Pico
Portugalsko
Azory
Vzdálenost
21 km
Trajektové společnosti
Atlanticoline
Četnost přejezdů
3 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Velas Sao Roque do Pico: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Velas do Sao Roque do Pico se pohybují od 296 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1259 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Velas - Sao Roque do Pico, je 790 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Velas do Sao Roque do Pico je 50 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Sao Roque do Pico 50 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Sao Roque do Pico za 50 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Velas ve 10:30. Poslední loď do Sao Roque do Pico vyplouvá z přístavu Velas ve 23:10.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Velas do Sao Roque do Pico.
790 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Velas do Sao Roque do Pico (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
296 Kč - 1259 Kč
Průměrná doba přejezdu Velas Sao Roque do Pico
50 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Sao Roque do Pico
10:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Sao Roque do Pico
23:10
Čas příjezdu prvního trajektu do Sao Roque do Pico
00:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Sao Roque do Pico
22:05

Které společnosti provozují přepravu mezi Velas a Sao Roque do Pico?

Pokud chcete cestovat mezi Velas a Sao Roque do Pico trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Atlanticoline, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Atlanticoline Velas Sao Roque do Pico
Atlanticoline
Atlanticoline je trajektová společnost se sídlem ve Funchalu v Portugalsku, která nabízí trajektovou dopravu mezi Azorskými ostrovy a portugalským pobřežím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Velas-Sao Roque do Pico a rezervovat si jízdenku Atlanticoline mezi Velas a Sao Roque do Pico. Atlanticoline provozuje 3 přejezdů týdně do Sao Roque do Pico z Velas a doba jízdy je 30 min. Více informací o společnosti Atlanticoline
30 min
3 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Velas? Kam připlouvají lodě v Sao Roque do Pico?

Přístav odjezdu v Velas

Trajekty Atlanticoline vyplouvají do Sao Roque do Pico z následujících přístavů v Velas:

Velas
Mapa

Přístav příjezdu v Sao Roque do Pico

Lodě společnosti Atlanticoline připlouvají do Sao Roque do Pico z následujících přístavů:

Sao Roque
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu