Ventotene
Přímá cesta trajekt do Ponza
Ponza
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Ventotene do Ponza ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Ventotene do Ponza? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Ventotene do Ponza je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Ventotene do Ponza může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Ventotene do Ponza co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou SNAV nebo NLG - Navigazione Libera del Golfo. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Ventotene Ponza, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí SNAV nebo NLG - Navigazione Libera del Golfo nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Ventotene do Ponza, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Ventotene do Ponza

Přístav odjezdu
Ventotene
Itálie
Pontské ostrovy
Přístav příjezdu
Ponza
Itálie
Pontské ostrovy
Vzdálenost
41 km
Trajektové společnosti
SNAV, NLG - Navigazione Libera del Golfo
Četnost přejezdů
6 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Ventotene Ponza: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Ventotene do Ponza se pohybují od 592 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 666 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Ventotene - Ponza, je 617 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Ventotene do Ponza je 50 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Ponza 50 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Ponza za 50 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Ventotene ve 10:05. Poslední loď do Ponza vyplouvá z přístavu Ventotene ve 17:15.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Ventotene do Ponza.
617 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Ventotene do Ponza (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
592 Kč - 666 Kč
Průměrná doba přejezdu Ventotene Ponza
50 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Ponza
10:05
Čas odjezdu posledního trajektu do Ponza
17:15
Čas příjezdu prvního trajektu do Ponza
10:55
Čas příjezdu posledního trajektu do Ponza
18:05

Proč jet trajektem z Ventotene do Ponza?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Ventotene do Ponza může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Ponza. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Ventotene do Ponza je ideální způsob cestování.

Odpočinete si mnohem více než v autě
Vzhledem ke zvýšené bdělosti, kterou řízení auta na dlouhých cestách vyžaduje, je řízení vyčerpávající. Cesta trajektem Ventotene Ponza je přesným opakem. Trajekty provozované společnostmi SNAV nebo NLG - Navigazione Libera del Golfo mají prostory určené k odpočinku nebo zábavě: salonky nebo kajuty, venkovní solária, bary a restaurace... Do Ponzau dorazíte bez stresu a naprosto uvolnění.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Z přístavu Ventotene do Ponzau budete mít 360stupňový výhled na oceán, ať už budete obědvat nebo odpočívat v některém z lodních salonků. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Pro pohodlí kajuty
Přestože není povinné absolvovat plavbu z Ventoteneu do Ponzau rezervací kajuty, připravujete se o komfort, který trajekt jako jediný druh dopravy nabízí. Stejně jako skutečné hotelové pokoje nabízejí cestujícím lůžka, koupelny a v některých apartmánech i průzory a balkony. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.

Které společnosti provozují přepravu mezi Ventotene a Ponza?

Pokud chcete cestovat mezi Ventotene a Ponza trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně SNAV nebo NLG - Navigazione Libera del Golfo, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

SNAV Ventotene Ponza
SNAV
SNAV je italská trajektová společnost nabízející trajektové služby mezi italskými ostrovy a přístavy na italské pevnině, jakož i mezinárodní služby do Chorvatska a Albánie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ventotene-Ponza a rezervovat si jízdenku SNAV mezi Ventotene a Ponza. SNAV provozuje 5 přejezdů týdně do Ponza z Ventotene a doba jízdy je 50 min. Více informací o společnosti SNAV
50 min
5 přejezdů týdně
NLG - Navigazione Libera del Golfo Ventotene Ponza
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Společnost Navigazione Libera del Golfo (NLG) byla založena v roce 1950 a sídlí v italské Neapoli. Společnost nabízí trajektové přepravy v oblasti Neapolského zálivu a Sardinie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ventotene-Ponza a rezervovat si jízdenku NLG - Navigazione Libera del Golfo mezi Ventotene a Ponza. NLG - Navigazione Libera del Golfo provozuje 1 přejezdů týdně do Ponza z Ventotene a doba jízdy je 50 min. Více informací o společnosti NLG - Navigazione Libera del Golfo
50 min
1 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Ventotene? Kam připlouvají lodě v Ponza?

Přístav odjezdu v Ventotene

Trajekty SNAV nebo NLG - Navigazione Libera del Golfo vyplouvají do Ponza z následujících přístavů v Ventotene:

Ventotene
Mapa

Přístav příjezdu v Ponza

Lodě společnosti NLG - Navigazione Libera del Golfo nebo SNAV připlouvají do Ponza z následujících přístavů:

Ponza
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Ventotene do Ponza, bude vám cesta dlouhá 41 km mezi Ventotene a Ponza trvat nejméně 50 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Ventotene a Ponza méně přejezdů) a na trajektové společnosti (SNAV a NLG - Navigazione Libera del Golfo). V současné době se mezi Ventotene a Ponza uskuteční 6 přejezdů týdně.

Mezi Ventotene a Ponza jezdí 2 trajektových společností: SNAV a NLG - Navigazione Libera del Golfo.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí SNAV, NLG - Navigazione Libera del Golfo.

Během cesty mezi Ventotene a Ponza urazíte 41 km.

Ceny lodních lístků z Ventotene do Ponza se pohybují od 592 Kč za nejnižší cenu až po 666 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 617 Kč.

První trajekt z Ventotene odjíždí ve 10:05 do Ponza.

Poslední trajekt do Ponza obvykle vyplouvá z Ventotene ve 17:15.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu