Vieste
Přímá cesta trajekt do San Domino
San Domino
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Vieste do San Domino ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Vieste do San Domino? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Vieste do San Domino je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Vieste do San Domino může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Vieste do San Domino co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Vieste San Domino, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Vieste do San Domino, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Vieste do San Domino

Přístav odjezdu
Vieste
Itálie
Apulie
Přístav příjezdu
San Domino
Itálie
Apulie
Vzdálenost
62 km
Trajektové společnosti
NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici
Četnost přejezdů
7 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
1 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Vieste San Domino: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Vieste do San Domino se pohybují od 592 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 592 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Vieste - San Domino, je 592 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Vieste do San Domino je 2 hodin 20 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do San Domino 2 hodin 20 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do San Domino za 2 hodin 20 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Vieste ve 08:30. Poslední loď do San Domino vyplouvá z přístavu Vieste ve 09:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Vieste do San Domino.
592 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Vieste do San Domino (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
592 Kč - 592 Kč
Průměrná doba přejezdu Vieste San Domino
2 hodin 20 min
Čas odjezdu prvního trajektu do San Domino
08:30
Čas odjezdu posledního trajektu do San Domino
09:30
Čas příjezdu prvního trajektu do San Domino
10:50
Čas příjezdu posledního trajektu do San Domino
11:50

Proč jet trajektem z Vieste do San Domino?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Vieste do San Domino může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do San Domino. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Vieste do San Domino je ideální způsob cestování.

Je to mnohem méně nudné než v letadle
Obecně platí, že k cestě do San Dominou nebo kamkoli jinam je nejrychlejší letadlo. Jste však uvězněni na sedadle, připoutáni bezpečnostním pásem a nemáte téměř žádnou možnost cestovat. Naopak během plavby Vieste-San Domino na trajektu Gruppo Armatori Garganici, MS&G nebo NLG - Navigazione Libera del Golfo máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
Zdravotní účinky moře jsou již dlouho prokázané. V Viesteu se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v San Dominou plni energie.
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Pokud máte děti, neexistuje lepší způsob, jak cestovat z Viesteu do San Dominou s rodinou, než trajektem. Vše je jednodušší. Jakmile opustíte Vieste, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Na palubě trajektu do San Dominou čas letí rychleji, než si myslíte, a tento námořní zážitek mezi Viesteem a San Dominoem zůstane pro vaše děti dlouho nezapomenutelný.

Které společnosti provozují přepravu mezi Vieste a San Domino?

Pokud chcete cestovat mezi Vieste a San Domino trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Vieste San Domino
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Společnost Navigazione Libera del Golfo (NLG) byla založena v roce 1950 a sídlí v italské Neapoli. Společnost nabízí trajektové přepravy v oblasti Neapolského zálivu a Sardinie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Vieste-San Domino a rezervovat si jízdenku NLG - Navigazione Libera del Golfo mezi Vieste a San Domino. NLG - Navigazione Libera del Golfo provozuje 7 přejezdů týdně do San Domino z Vieste a doba jízdy je 1 hodin 30 min. Více informací o společnosti NLG - Navigazione Libera del Golfo
1 hodin 30 min
7 přejezdů týdně
MS&G Vieste San Domino
MS&G
Společnost MS&G provozuje trajektovou dopravu do Itálie, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Vieste a San Domino. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Vieste-San Domino a rezervovat si jízdenku MS&G mezi Vieste a San Domino. Více informací o společnosti MS&G
Gruppo Armatori Garganici Vieste San Domino
Gruppo Armatori Garganici
Společnost Gruppo Armatori Garganici provozuje trajektovou dopravu do Itálie, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Vieste a San Domino. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Vieste-San Domino a rezervovat si jízdenku Gruppo Armatori Garganici mezi Vieste a San Domino. Více informací o společnosti Gruppo Armatori Garganici

Odkud vyplouvají trajekty v Vieste? Kam připlouvají lodě v San Domino?

Přístav odjezdu v Vieste

Trajekty NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici vyplouvají do San Domino z následujících přístavů v Vieste:

Vieste
Mapa

Přístav příjezdu v San Domino

Lodě společnosti Gruppo Armatori Garganici, MS&G nebo NLG - Navigazione Libera del Golfo připlouvají do San Domino z následujících přístavů:

Parco Nazionale del Gargano
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Vieste do San Domino, bude vám cesta dlouhá 62 km mezi Vieste a San Domino trvat nejméně 1 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Vieste a San Domino méně přejezdů) a na trajektové společnosti (NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G a Gruppo Armatori Garganici). V současné době se mezi Vieste a San Domino uskuteční 7 přejezdů týdně.

Mezi Vieste a San Domino jezdí 3 trajektových společností: NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G a Gruppo Armatori Garganici.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici.

Před rezervací si porovnejte ceny NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Vieste San Domino, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Vieste a San Domino urazíte 62 km.

Ceny lodních lístků z Vieste do San Domino se pohybují od 592 Kč za nejnižší cenu až po 592 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 592 Kč.

První trajekt z Vieste odjíždí ve 08:30 do San Domino.

Poslední trajekt do San Domino obvykle vyplouvá z Vieste ve 09:30.

Zažijte přejezd trajektem z Vieste do San Domino

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Vieste a San Domino. Abychom vám pomohli ponořit se do atmosféry plavby trajektem NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici, vysvětlíme vám jednotlivé fáze cesty od nalodění v Vieste až po vylodění v San Domino. Najdete zde také několik turistických a praktických informací o Vieste a San Domino.

Nalodění v Vieste

Než se vydáte na cestu trajektem z Vieste do San Domino, zde je několik kroků, které je třeba učinit před naloděním:

  • Prezentace v přístavu Vieste / Do přístavu Vieste byste měli dorazit s dostatečným předstihem. Ověřte si to prosím u společnosti Gruppo Armatori Garganici, MS&G nebo NLG - Navigazione Libera del Golfo. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na přejezd Vieste - San Domino / V Vieste předložte u pokladen společnosti Gruppo Armatori Garganici, MS&G nebo NLG - Navigazione Libera del Golfo na trajektovém terminálu Vieste své doklady totožnosti (cestovní pas nebo občanský průkaz) a číslo rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na trajekt do San Domino / V terminálu trajektů v Vieste sledujte hlasové zprávy vyzývající k nalodění. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G nebo Gruppo Armatori Garganici k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Přejezd z Vieste do San Domino: na palubě lodi...

Na palubě lodi Gruppo Armatori Garganici, MS&G nebo NLG - Navigazione Libera del Golfo si můžete vybrat aktivity podle svých preferencí! Někdo bude chtít odpočívat v některém z lehátek, jiný bude chtít využít všechny služby nabízené na palubě nebo si prostě jen užívat výhled na moře z paluby lodi.

San Domino je na dohled, vylodění se blíží!

Na závěr naleznete několik informací o vylodění trajektu v San Domino:

  • Trajekt vplouvá do přístavu San Domino / Po zakotvení trajektu se budete moci vrátit do lodní garáže. Nemá smysl spěchat. Nejlepší je počkat na vnější palubě a sledovat manévrování trajektu do přístavu San Domino.
  • Opusťte svou kajutu. / Pokud jste cestovali z Vieste do San Domino v pohodlné kajutě, budete muset kajutu opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do San Domino.
  • Opusťte loď a San Domino je váš / Vyjet z lodní garáže je poměrně rychlé. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. V San Domino nelze vyloučit celní kontrolu. Konečně opouštíte přístav a San Domino na vás čeká!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu