Vigo
Přímá cesta trajekt do Illas Cíes
Illas Cíes
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Vigo do Illas Cíes ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Vigo do Illas Cíes? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Vigo do Illas Cíes je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Vigo do Illas Cíes může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Vigo do Illas Cíes co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Mar de Ons nebo Naviera Nabia. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Vigo Illas Cíes, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Mar de Ons nebo Naviera Nabia nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Vigo do Illas Cíes, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Vigo do Illas Cíes

Přístav odjezdu
Vigo
Španělsko
Galicie
Přístav příjezdu
Illas Cíes
Španělsko
Galicie
Vzdálenost
14 km
Trajektové společnosti
Mar de Ons, Naviera Nabia
Četnost přejezdů
14 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Vigo do Illas Cíes?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Vigo do Illas Cíes může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Illas Cíes. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Vigo do Illas Cíes je ideální způsob cestování.

Pro pečující personál
Personál Mar de Ons nebo Naviera Nabia vám bude k dispozici od okamžiku, kdy loď opustí Vigo, až do okamžiku, kdy opustí Illas Cíes. Na lodi běžně najdete informační bod, většinou na hlavní palubě.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Když jsme na pobřeží, často vyhledáváme místa, která nabízejí nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Vigo Illas Cíes, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Mar de Ons nebo Naviera Nabia, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.
Odpočinek v kajutě
Přestože není povinné absolvovat plavbu z Vigou do Illas Cíesu rezervací kajuty, připravujete se o komfort, který trajekt jako jediný druh dopravy nabízí. Stejně jako skutečné hotelové pokoje nabízejí cestujícím lůžka, koupelny a v některých apartmánech i průzory a balkony. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.

Které společnosti provozují přepravu mezi Vigo a Illas Cíes?

Pokud chcete cestovat mezi Vigo a Illas Cíes trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Mar de Ons nebo Naviera Nabia, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Mar de Ons Vigo Illas Cíes
Mar de Ons
Mar de Ons je trajektová společnost se sídlem ve Španělsku, která nabízí přejezdy mezi galicijskými ostrovy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Vigo-Illas Cíes a rezervovat si jízdenku Mar de Ons mezi Vigo a Illas Cíes. Mar de Ons provozuje 9 přejezdů denně do Illas Cíes z Vigo a doba jízdy je 50 min. Více informací o společnosti Mar de Ons
50 min
9 přejezdů denně
Naviera Nabia Vigo Illas Cíes
Naviera Nabia
Společnost Naviera Nabia provozuje trajektovou dopravu do Španělsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Vigo a Illas Cíes. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Vigo-Illas Cíes a rezervovat si jízdenku Naviera Nabia mezi Vigo a Illas Cíes. Naviera Nabia provozuje 5 přejezdů denně do Illas Cíes z Vigo a doba jízdy je 50 min. Více informací o společnosti Naviera Nabia
50 min
5 přejezdů denně

Odkud vyplouvají trajekty v Vigo? Kam připlouvají lodě v Illas Cíes?

Přístav odjezdu v Vigo

Trajekty Mar de Ons nebo Naviera Nabia vyplouvají do Illas Cíes z následujících přístavů v Vigo:

Vigo
Mapa

Přístav příjezdu v Illas Cíes

Lodě společnosti Naviera Nabia nebo Mar de Ons připlouvají do Illas Cíes z následujících přístavů:

Cies Islands
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Vigo do Illas Cíes, bude vám cesta dlouhá 14 km mezi Vigo a Illas Cíes trvat nejméně 50 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Vigo a Illas Cíes méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Mar de Ons a Naviera Nabia). V současné době se mezi Vigo a Illas Cíes uskuteční 14 přejezdů denně.

Mezi Vigo a Illas Cíes jezdí 2 trajektových společností: Mar de Ons a Naviera Nabia.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Mar de Ons, Naviera Nabia.

Během cesty mezi Vigo a Illas Cíes urazíte 14 km.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu