Volos
Přímá cesta trajekt do Alonnisos
Alonnisos
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Volos do Alonnisos ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Volos do Alonnisos? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Volos do Alonnisos je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Volos do Alonnisos může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Volos do Alonnisos co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries nebo Aegean Flying Dolphins. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Volos Alonnisos, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries nebo Aegean Flying Dolphins nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Volos do Alonnisos, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Volos do Alonnisos

Přístav odjezdu
Volos
Řecko
Thesálie
Přístav příjezdu
Alonnisos
Řecko
Ostrovy Sporades
Vzdálenost
88 km
Trajektové společnosti
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins
Četnost přejezdů
3 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
3 hodin 20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Volos Alonnisos: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Volos do Alonnisos se pohybují od 938 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 5084 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Volos - Alonnisos, je 2271 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Volos do Alonnisos je 4 hodin 22 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Alonnisos 5 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Alonnisos za 3 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Volos ve 07:30. Poslední loď do Alonnisos vyplouvá z přístavu Volos ve 14:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Volos do Alonnisos.
2271 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Volos do Alonnisos (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
938 Kč - 5084 Kč
Průměrná doba přejezdu Volos Alonnisos
4 hodin 22 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Alonnisos
07:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Alonnisos
14:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Alonnisos
11:45
Čas příjezdu posledního trajektu do Alonnisos
17:05

Proč jet trajektem z Volos do Alonnisos?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Volos do Alonnisos může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Alonnisos. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Volos do Alonnisos je ideální způsob cestování.

Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
Zdravotní účinky moře jsou již dlouho prokázané. Během plavby Volos-Alonnisos vstupte do vnějších prostor lodi Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries nebo Aegean Flying Dolphins a zhluboka se nadechněte vzduchu. Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Alonnisosu plni energie.
Vezměte si s sebou neomezené množství zavazadel
U jiných druhů dopravy jsme často omezeni na 1 zavazadlo a každé další zavazadlo je zpoplatněno. Pokud jsou všechna vaše zavazadla uložena ve vašem vozidle, není u přívozu z Volosu do Alonnisosu vyžadován žádný příplatek. Pokud cestujete jako pěší, mohou být podmínky přísnější, protože zavazadla budete muset mít u sebe až do příjezdu do Alonnisosu. Vyplatí se však zeptat se personálu Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries nebo Aegean Flying Dolphins, zda má loď k dispozici úschovnu zavazadel, kde si můžete svá zavazadla ponechat až do příjezdu do Alonnisosu.
Pro pečující personál
Po celou dobu cesty z Volosu do Alonnisosu vám bude k dispozici profesionální a ochotná posádka, která vám pomůže. Na hlavní palubě lodi je téměř vždy umístěn informační pult.

Které společnosti provozují přepravu mezi Volos a Alonnisos?

Pokud chcete cestovat mezi Volos a Alonnisos trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries nebo Aegean Flying Dolphins, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Hellenic Seaways Volos Alonnisos
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Volos-Alonnisos a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Volos a Alonnisos. Hellenic Seaways provozuje 14 přejezdů týdně do Alonnisos z Volos a doba jízdy je 3 hodin 20 min. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
3 hodin 20 min
14 přejezdů týdně
Sea Jets Volos Alonnisos
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Volos-Alonnisos a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Volos a Alonnisos. Více informací o společnosti Sea Jets
Anes Ferries Volos Alonnisos
Anes Ferries
Anes Ferries je trajektová společnost se sídlem v Benátkách v Itálii. Nabízí trajektové přepravy do několika destinací v Itálii, Chorvatsku a Albánii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Volos-Alonnisos a rezervovat si jízdenku Anes Ferries mezi Volos a Alonnisos. Anes Ferries provozuje 4 přejezdů týdně do Alonnisos z Volos a doba jízdy je 5 hodin 30 min. Více informací o společnosti Anes Ferries
5 hodin 30 min
4 přejezdů týdně
Aegean Flying Dolphins Volos Alonnisos
Aegean Flying Dolphins
Společnost Aegean Flying Dolphins provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Volos a Alonnisos. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Volos-Alonnisos a rezervovat si jízdenku Aegean Flying Dolphins mezi Volos a Alonnisos. Více informací o společnosti Aegean Flying Dolphins

Odkud vyplouvají trajekty v Volos? Kam připlouvají lodě v Alonnisos?

Přístav odjezdu v Volos

Trajekty Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries nebo Aegean Flying Dolphins vyplouvají do Alonnisos z následujících přístavů v Volos:

Volos
Mapa

Přístav příjezdu v Alonnisos

Lodě společnosti Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets nebo Hellenic Seaways připlouvají do Alonnisos z následujících přístavů:

Alonissos
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Volos do Alonnisos, bude vám cesta dlouhá 88 km mezi Volos a Alonnisos trvat nejméně 3 hodin 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Volos a Alonnisos méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries a Aegean Flying Dolphins). V současné době se mezi Volos a Alonnisos uskuteční 3 přejezdů denně.

Mezi Volos a Alonnisos jezdí 4 trajektových společností: Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries a Aegean Flying Dolphins.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins.

Před rezervací si porovnejte ceny Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Volos Alonnisos, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Volos a Alonnisos urazíte 88 km.

Ceny lodních lístků z Volos do Alonnisos se pohybují od 938 Kč za nejnižší cenu až po 5084 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2271 Kč.

První trajekt z Volos odjíždí ve 07:30 do Alonnisos.

Poslední trajekt do Alonnisos obvykle vyplouvá z Volos ve 14:00.

Jak vypadá přejezd trajektem z Volos do Alonnisos?

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Volos a Alonnisos. Abychom vám pomohli lépe se vžít do zážitků z plavby Volos Alonnisos na palubě Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries nebo Aegean Flying Dolphins, vysledovali jsme jednotlivé fáze cesty od nalodění v Volos až po vylodění v Alonnisos. Najdete zde také několik turistických a praktických informací o Volos a Alonnisos.

Odjezd trajektem z Volos

Před zahájením cesty trajektem Volos Alonnisos je třeba provést několik kroků:

  • Prezentace v přístavu Volos / Na příjezd do přístaviště trajektů v Volos si musíte vyhradit určitou dobu (ověřte si u společnosti Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries nebo Aegean Flying Dolphins) před skutečným časem odjezdu lodi. Po uplynutí této doby již není vaše rezervace zaručena.
  • Odbavení na přejezd Volos - Alonnisos / Na trajektovém terminálu Volos vyhledejte přepážky Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries nebo Aegean Flying Dolphins a předložte svůj pas a číslo rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na loď do Alonnisos / V terminálu trajektů Volos jsou vysílány informační zprávy vyzývající k nalodění. Ve vašem vozidle bude personál Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries nebo Aegean Flying Dolphins pokračovat v nástupu na palubu po jednotlivých řádcích. Trpělivě vyčkejte, až na vás přijde řada.

Na palubě trajektu mezi Volos a Alonnisos

Na palubě lodi Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets nebo Hellenic Seaways si můžete vybrat aktivity podle svých preferencí! Někteří cestující budou chtít relaxovat v soukromí kajuty, zatímco jiní si budou užívat v barech, restauracích, hernách a obchodech.

Trajekt se blíží k Alonnisos, vylodění se blíží!

Na závěr naleznete několik informací o vylodění trajektu v Alonnisos:

  • Alonnisos přístav je na dohled / Přístup do garáže za účelem vyzvednutí vozidla vám posádka povolí až po zakotvení lodi. Nemá smysl spěchat. Nejlepší je počkat na vnější palubě a sledovat manévrování trajektu do přístavu Alonnisos.
  • Pokud jste v kajutě. / Pokud jste cestovali z Volos do Alonnisos v pohodlné kajutě, budete muset kajutu opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Alonnisos.
  • Opusťte loď a Alonnisos je váš / Po otevření garážových vrat je výstup z lodi poměrně rychlý. Jako pěší je to ještě rychlejší. Celníci v Alonnisos přístavu vás mohou podrobit kontrole. Konečně začala vaše dovolená v Alonnisos!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu