Volos
Přímá cesta trajekt do Mantoudi
Mantoudi
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Volos do Mantoudi ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Volos do Mantoudi? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Volos do Mantoudi je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Volos do Mantoudi může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Volos do Mantoudi co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Anes Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Volos Mantoudi, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Anes Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Volos do Mantoudi, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Volos do Mantoudi

Přístav odjezdu
Volos
Řecko
Thesálie
Přístav příjezdu
Mantoudi
Řecko
Střední Řecko
Vzdálenost
80 km
Trajektové společnosti
Anes Ferries
Četnost přejezdů
7 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
5 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Volos Mantoudi: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Volos do Mantoudi se pohybují od 790 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 3628 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Volos - Mantoudi, je 2221 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Volos do Mantoudi je 5 hodin 30 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Mantoudi 5 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Mantoudi za 5 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Volos ve 11:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Volos do Mantoudi.
2221 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Volos do Mantoudi (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
790 Kč - 3628 Kč
Průměrná doba přejezdu Volos Mantoudi
5 hodin 30 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Mantoudi
11:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Mantoudi
17:00

Které společnosti provozují přepravu mezi Volos a Mantoudi?

Pokud chcete cestovat mezi Volos a Mantoudi trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Anes Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Anes Ferries Volos Mantoudi
Anes Ferries
Anes Ferries je trajektová společnost se sídlem v Benátkách v Itálii. Nabízí trajektové přepravy do několika destinací v Itálii, Chorvatsku a Albánii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Volos-Mantoudi a rezervovat si jízdenku Anes Ferries mezi Volos a Mantoudi. Anes Ferries provozuje 7 přejezdů týdně do Mantoudi z Volos a doba jízdy je 5 hodin 30 min. Více informací o společnosti Anes Ferries
5 hodin 30 min
7 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Volos? Kam připlouvají lodě v Mantoudi?

Přístav odjezdu v Volos

Trajekty Anes Ferries vyplouvají do Mantoudi z následujících přístavů v Volos:

Volos
Mapa

Přístav příjezdu v Mantoudi

Lodě společnosti Anes Ferries připlouvají do Mantoudi z následujících přístavů:

Mantoudi
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu