Volos
Přímá cesta trajekt do Skopelos
Skopelos
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Volos do Skopelos ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Volos do Skopelos? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Volos do Skopelos je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Volos do Skopelos může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Volos do Skopelos co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries nebo Aegean Flying Dolphins. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Volos Skopelos, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries nebo Aegean Flying Dolphins nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Volos do Skopelos, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Volos do Skopelos

Přístav odjezdu
Volos
Řecko
Thesálie
Přístav příjezdu
Skopelos
Řecko
Ostrovy Sporades
Vzdálenost
73 km
Trajektové společnosti
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins
Četnost přejezdů
3 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
2 hodin 50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Volos Skopelos: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Volos do Skopelos se pohybují od 938 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 4936 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Volos - Skopelos, je 2122 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Volos do Skopelos je 3 hodin 30 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Skopelos 4 hodin 15 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Skopelos za 2 hodin 35 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Volos ve 07:30. Poslední loď do Skopelos vyplouvá z přístavu Volos ve 14:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Volos do Skopelos.
2122 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Volos do Skopelos (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
938 Kč - 4936 Kč
Průměrná doba přejezdu Volos Skopelos
3 hodin 30 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Skopelos
07:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Skopelos
14:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Skopelos
11:05
Čas příjezdu posledního trajektu do Skopelos
16:35

Proč jet trajektem z Volos do Skopelos?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Volos do Skopelos může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Skopelos. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Volos do Skopelos je ideální způsob cestování.

Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Cestování trajektem je prostě ideální způsob, jak cestovat mezi Volosem a Skopelosem, když jste s rodinou a zejména s dětmi. Všechno je jednodušší. Jakmile opustíte Volos, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Na palubě trajektu do Skopelosu čas letí rychleji, než si myslíte, a tento námořní zážitek mezi Volosem a Skopelosem zůstane pro vaše děti dlouho nezapomenutelný.
Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Volosu do Skopelosu. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak během plavby Volos-Skopelos na trajektu Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets nebo Hellenic Seaways máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Cesta trajektem Volos Skopelos je pravým opakem! Trajekty provozované společnostmi Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries nebo Aegean Flying Dolphins mají prostory určené k odpočinku nebo zábavě: salonky nebo kajuty, venkovní solária, bary a restaurace... Do Skopelosu dorazíte bez stresu a naprosto uvolnění.

Které společnosti provozují přepravu mezi Volos a Skopelos?

Pokud chcete cestovat mezi Volos a Skopelos trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries nebo Aegean Flying Dolphins, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Hellenic Seaways Volos Skopelos
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Volos-Skopelos a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Volos a Skopelos. Hellenic Seaways provozuje 14 přejezdů týdně do Skopelos z Volos a doba jízdy je 2 hodin 50 min. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
2 hodin 50 min
14 přejezdů týdně
Sea Jets Volos Skopelos
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Volos-Skopelos a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Volos a Skopelos. Více informací o společnosti Sea Jets
Anes Ferries Volos Skopelos
Anes Ferries
Anes Ferries je trajektová společnost se sídlem v Benátkách v Itálii. Nabízí trajektové přepravy do několika destinací v Itálii, Chorvatsku a Albánii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Volos-Skopelos a rezervovat si jízdenku Anes Ferries mezi Volos a Skopelos. Anes Ferries provozuje 4 přejezdů týdně do Skopelos z Volos a doba jízdy je 4 hodin 30 min. Více informací o společnosti Anes Ferries
4 hodin 30 min
4 přejezdů týdně
Aegean Flying Dolphins Volos Skopelos
Aegean Flying Dolphins
Společnost Aegean Flying Dolphins provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Volos a Skopelos. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Volos-Skopelos a rezervovat si jízdenku Aegean Flying Dolphins mezi Volos a Skopelos. Více informací o společnosti Aegean Flying Dolphins

Odkud vyplouvají trajekty v Volos? Kam připlouvají lodě v Skopelos?

Přístav odjezdu v Volos

Trajekty Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries nebo Aegean Flying Dolphins vyplouvají do Skopelos z následujících přístavů v Volos:

Volos
Mapa

Přístav příjezdu v Skopelos

Lodě společnosti Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets nebo Hellenic Seaways připlouvají do Skopelos z následujících přístavů:

Skopelos
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Volos do Skopelos, bude vám cesta dlouhá 73 km mezi Volos a Skopelos trvat nejméně 2 hodin 50 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Volos a Skopelos méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries a Aegean Flying Dolphins). V současné době se mezi Volos a Skopelos uskuteční 3 přejezdů denně.

Mezi Volos a Skopelos jezdí 4 trajektových společností: Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries a Aegean Flying Dolphins.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins.

Před rezervací si porovnejte ceny Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Volos Skopelos, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Volos a Skopelos urazíte 73 km.

Ceny lodních lístků z Volos do Skopelos se pohybují od 938 Kč za nejnižší cenu až po 4936 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2122 Kč.

První trajekt z Volos odjíždí ve 07:30 do Skopelos.

Poslední trajekt do Skopelos obvykle vyplouvá z Volos ve 14:00.

Zažijte přejezd trajektem z Volos do Skopelos

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Volos a Skopelos. Popíšeme vám proto tento jedinečný cestovní zážitek od nalodění v Volos až po vylodění v Skopelos, abychom vám pomohli lépe se promítnout do námořního světa společností Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries a Aegean Flying Dolphins. Najdete zde také praktické informace o Volos a Skopelos.

Nalodění v Volos

Než se vydáte na cestu trajektem z Volos do Skopelos, zde je několik kroků, které je třeba učinit před naloděním:

  • Čas příjezdu do přístavu Volos / Do trajektového terminálu Volos byste měli dorazit v časovém limitu stanoveném společností Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries nebo Aegean Flying Dolphins. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na přejezd Volos - Skopelos / Jděte k přepážce společnosti Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets nebo Hellenic Seaways na trajektovém terminálu Volos a odbavte se s pasem nebo občanským průkazem a číslem rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na trajekt do Skopelos / Z terminálu trajektů v Volos vás budou vysílané hlasové zprávy vyzývat k nástupu na trajekt. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries nebo Aegean Flying Dolphins k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Na palubě lodi mezi Volos a Skopelos

Na lodích Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets nebo Hellenic Seaways si každý najde něco pro sebe. Zatímco někteří lidé budou mít tendenci relaxovat v útulném salónku, jiní budou chtít nakupovat v buticích nebo se najíst v samoobslužné restauraci.

Skopelos je na dohled, vylodění se blíží!

Na závěr naleznete několik informací o vylodění trajektu v Skopelos:

  • Blíží se k přístavu Skopelos / Po zakotvení trajektu se budete moci vrátit do lodní garáže. Není třeba spěchat. Pokud chcete počkat, doporučujeme sledovat vplutí do přístavu Skopelos z vnější paluby.
  • Pokud jste v kajutě. / Svou kajutu musíte opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Skopelos Harbour.
  • Opusťte loď a Skopelos je váš / Jakmile jsou vrata otevřená, můžete se z obrovské garáže trajektu dostat poměrně rychle. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. V Skopelos pravděpodobně projdete celní kontrolou. Konečně váš pobyt v Skopelos začíná naostro!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu