Vulcano
Přímá cesta trajekt do Milazzo
Milazzo
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Vulcano do Milazzo ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Vulcano do Milazzo? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Vulcano do Milazzo je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Vulcano do Milazzo může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Vulcano do Milazzo co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Vulcano Milazzo, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Vulcano do Milazzo, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Vulcano do Milazzo

Přístav odjezdu
Vulcano
Itálie
Liparské ostrovy
Přístav příjezdu
Milazzo
Itálie
Sicílie
Vzdálenost
33 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
16 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Vulcano Milazzo: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Vulcano do Milazzo se pohybují od 271 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2345 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Vulcano - Milazzo, je 839 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Vulcano do Milazzo je 1 hodin 9 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Milazzo 1 hodin 50 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Milazzo za 50 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Vulcano ve 07:05. Poslední loď do Milazzo vyplouvá z přístavu Vulcano ve 17:50.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Vulcano do Milazzo.
839 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Vulcano do Milazzo (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
271 Kč - 2345 Kč
Průměrná doba přejezdu Vulcano Milazzo
1 hodin 9 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Milazzo
07:05
Čas odjezdu posledního trajektu do Milazzo
17:50
Čas příjezdu prvního trajektu do Milazzo
07:55
Čas příjezdu posledního trajektu do Milazzo
19:30

Proč jet trajektem z Vulcano do Milazzo?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Vulcano do Milazzo může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Milazzo. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Vulcano do Milazzo je ideální způsob cestování.

Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Z přístavu Vulcano do Milazzou budete mít 360stupňový výhled na oceán, ať už budete obědvat nebo odpočívat v některém z lodních salonků. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Odpočinete si mnohem více než v autě
Řízení dlouhých kilometrů není zrovna odpočinkové, zvláště když k tomu připočtete riziko dopravních zácp a nehod. Naopak, cesta lodí Vulcano Milazzo je mimořádně relaxační. Trajekty provozované společnostmi Liberty Lines nebo Siremar mají prostory určené k odpočinku nebo zábavě: salonky nebo kajuty, venkovní solária, bary a restaurace... Jistě začnete svou dovolenou v Milazzou již odpočatí.
Vezměte si s sebou neomezené množství zavazadel
U vlaku, autobusu nebo letadla se často uplatňuje limit 1 bezplatného zavazadla a každé další zavazadlo generuje další náklady. Na trajektu Vulcano Milazzo si můžete vzít libovolné množství zavazadel v rámci kapacity vašeho vozidla. Pokud cestujete jako pěší, mohou být podmínky přísnější, protože zavazadla budete muset mít u sebe až do příjezdu do Milazzou. Doporučujeme však zeptat se posádky Liberty Lines nebo Siremar, protože cestujícím jsou často k dispozici skříňky na zavazadla, kam si mohou během plavby svá zavazadla uložit.

Které společnosti provozují přepravu mezi Vulcano a Milazzo?

Pokud chcete cestovat mezi Vulcano a Milazzo trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Vulcano Milazzo
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Vulcano-Milazzo a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Vulcano a Milazzo. Liberty Lines provozuje 16 přejezdů denně do Milazzo z Vulcano a doba jízdy je 50 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
50 min
16 přejezdů denně
Siremar Vulcano Milazzo
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Vulcano-Milazzo a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Vulcano a Milazzo. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Vulcano? Kam připlouvají lodě v Milazzo?

Přístav odjezdu v Vulcano

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Milazzo z následujících přístavů v Vulcano:

Vulcano
Mapa

Přístav příjezdu v Milazzo

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Milazzo z následujících přístavů:

Milazzo
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Vulcano do Milazzo, bude vám cesta dlouhá 33 km mezi Vulcano a Milazzo trvat nejméně 50 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Vulcano a Milazzo méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Vulcano a Milazzo uskuteční 16 přejezdů denně.

Mezi Vulcano a Milazzo jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Vulcano a Milazzo urazíte 33 km.

Ceny lodních lístků z Vulcano do Milazzo se pohybují od 271 Kč za nejnižší cenu až po 2345 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 839 Kč.

První trajekt z Vulcano odjíždí ve 07:05 do Milazzo.

Poslední trajekt do Milazzo obvykle vyplouvá z Vulcano ve 17:50.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu