Vulcano
Přímá cesta trajekt do Rinella
Rinella
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Vulcano do Rinella ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Vulcano do Rinella? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Vulcano do Rinella je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Vulcano do Rinella může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Vulcano do Rinella co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Vulcano Rinella, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Vulcano do Rinella, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Vulcano do Rinella

Přístav odjezdu
Vulcano
Itálie
Liparské ostrovy
Přístav příjezdu
Rinella
Itálie
Liparské ostrovy
Vzdálenost
19 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
5 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Vulcano Rinella: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Vulcano do Rinella se pohybují od 247 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1703 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Vulcano - Rinella, je 716 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Vulcano do Rinella je 1 hodin 22 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Rinella 2 hodin 10 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Rinella za 45 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Vulcano ve 07:30. Poslední loď do Rinella vyplouvá z přístavu Vulcano ve 16:10.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Vulcano do Rinella.
716 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Vulcano do Rinella (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
247 Kč - 1703 Kč
Průměrná doba přejezdu Vulcano Rinella
1 hodin 22 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Rinella
07:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Rinella
16:10
Čas příjezdu prvního trajektu do Rinella
08:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Rinella
18:10

Proč jet trajektem z Vulcano do Rinella?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Vulcano do Rinella může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Rinella. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Vulcano do Rinella je ideální způsob cestování.

Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Vulcanou do Rinellau. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak během plavby Vulcano-Rinella na trajektu Siremar nebo Liberty Lines máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Vulcano Rinella, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Liberty Lines nebo Siremar, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Konečně si udělat čas na cestování
Žijeme ve společnosti, kde jde všechno rychleji a rychleji. Plavba rychlostí nižší než 40 km/h na palubě trajektu Liberty Lines nebo Siremar na trase dlouhé 19 km mezi Vulcanoem a Rinellaem bude pohodovou zastávkou. Všechny lodě jsou vybaveny množstvím služeb (bar, restaurace, salonky, zábava atd...). Není vyloučeno, že budete mít pocit, že jste do Rinellau dorazili příliš rychle, protože zážitek je to tak příjemný!

Které společnosti provozují přepravu mezi Vulcano a Rinella?

Pokud chcete cestovat mezi Vulcano a Rinella trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Vulcano Rinella
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Vulcano-Rinella a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Vulcano a Rinella. Liberty Lines provozuje 5 přejezdů denně do Rinella z Vulcano a doba jízdy je 30 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
30 min
5 přejezdů denně
Siremar Vulcano Rinella
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Vulcano-Rinella a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Vulcano a Rinella. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Vulcano? Kam připlouvají lodě v Rinella?

Přístav odjezdu v Vulcano

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Rinella z následujících přístavů v Vulcano:

Vulcano
Mapa

Přístav příjezdu v Rinella

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Rinella z následujících přístavů:

Rinella
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Vulcano do Rinella, bude vám cesta dlouhá 19 km mezi Vulcano a Rinella trvat nejméně 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Vulcano a Rinella méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Vulcano a Rinella uskuteční 5 přejezdů denně.

Mezi Vulcano a Rinella jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Vulcano a Rinella urazíte 19 km.

Ceny lodních lístků z Vulcano do Rinella se pohybují od 247 Kč za nejnižší cenu až po 1703 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 716 Kč.

První trajekt z Vulcano odjíždí ve 07:30 do Rinella.

Poslední trajekt do Rinella obvykle vyplouvá z Vulcano ve 16:10.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu