Cestování trajektem z Weymouth do Channel Islands

Cestování trajektem z Weymouth do Channel Islands je skvělou volbou! Trajekty Weymouth Channel Islands provozuje 1 lodních společností (Condor Ferries), které obsluhují přístavy Guernsey, Jersey a Weymouth.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Weymouth Channel Islands, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Condor Ferries.

Trajekt Weymouth Channel Islands v číslech

Země
Spojené Království
Počet přístavů
3
Počet trajektových spojení
2
Počet trajektových společností
1
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Všechny trasy trajektů Weymouth Channel Islands

Hledáte trajekt z Weymouth do Channel Islands? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Weymouth a Channel Islands. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Condor Ferries nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Weymouth, Jersey nebo Guernsey použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Weymouth Channel Islands, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Condor Ferries. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 2 trajektových tras mezi Weymouth a Channel Islands!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Weymouth Channel Islands - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Weymouth do Channel Islands

Channel Islands: Příjezd trajektem z Weymouth a objevování regionu

Přístavy odjezdu
Existuje několik přístavů, ze kterých se na Normanské ostrovy vyplouvá. Oblíbený je přístav St Malo v Bretani, přístav Granville v Normandii a přístav Carteret. Trajektem můžete vyplout také z přístavu Diélette, který se nachází hodinu jízdy od Cherbourgu.

Trajektové společnosti
Plavbu na Normanské ostrovy nabízí několik trajektových společností. Hlavní trajektovou společností je Condor Ferries, která ze St Malo a Granville často vyplouvá na ostrovy Jersey a Guernsey. Manche Îles Express nabízí také pravidelné linky na ostrovy z Granville a Carteret. Obě společnosti nabízejí rychlé přejezdy trajektem s průměrnou dobou plavby 1 až 2 hodiny.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None