Ydra
Přímá cesta trajekt do Spetses
Spetses
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Ydra do Spetses ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Ydra do Spetses? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Ydra do Spetses je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Ydra do Spetses může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Ydra do Spetses co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Hellenic Seaways nebo Alpha Lines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Ydra Spetses, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Hellenic Seaways nebo Alpha Lines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Ydra do Spetses, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Ydra do Spetses

Přístav odjezdu
Ydra
Řecko
Přístav příjezdu
Spetses
Řecko
Attica
Vzdálenost
29 km
Trajektové společnosti
Hellenic Seaways, Alpha Lines
Četnost přejezdů
5 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Ydra Spetses: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Ydra do Spetses se pohybují od 395 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 395 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Ydra - Spetses, je 395 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Ydra do Spetses je 39 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Spetses 1 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Spetses za 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Ydra ve 10:15. Poslední loď do Spetses vyplouvá z přístavu Ydra ve 17:45.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Ydra do Spetses.
395 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Ydra do Spetses (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
395 Kč - 395 Kč
Průměrná doba přejezdu Ydra Spetses
39 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Spetses
10:15
Čas odjezdu posledního trajektu do Spetses
17:45
Čas příjezdu prvního trajektu do Spetses
10:45
Čas příjezdu posledního trajektu do Spetses
18:20

Proč jet trajektem z Ydra do Spetses?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Ydra do Spetses může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Spetses. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Ydra do Spetses je ideální způsob cestování.

Je to mnohem méně nudné než v letadle
Obecně platí, že cesta z Ydrau do Spetsesu je mnohem rychlejší letadlem. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak během plavby Ydra-Spetses na trajektu Alpha Lines nebo Hellenic Seaways máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Nikdy nebudete mít během letu tolik svobody a zábavy!
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Pokud máte děti, neexistuje lepší způsob, jak cestovat z Ydrau do Spetsesu s rodinou, než trajektem. Všechno je jednodušší. Jakmile opustíte Ydra, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Na palubě trajektu do Spetsesu čas letí rychleji, než si myslíte, a tento námořní zážitek mezi Ydraem a Spetsesem zůstane pro vaše děti dlouho nezapomenutelný.
Odpočinek v kajutě
Ačkoli je rezervace kajuty na přejezdu z Ydrau do Spetsesu nepovinná, jedná se o komfort, který byste si měli dopřát. Kajuty vybavené lůžky, vlastními koupelnami a někdy i průzory nebo balkony nejsou nepodobné skutečným hotelovým pokojům. Jejich využití je nejzřetelnější při nočních plavbách, ale je možné si je rezervovat i během dne.

Které společnosti provozují přepravu mezi Ydra a Spetses?

Pokud chcete cestovat mezi Ydra a Spetses trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Hellenic Seaways nebo Alpha Lines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Hellenic Seaways Ydra Spetses
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ydra-Spetses a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Ydra a Spetses. Hellenic Seaways provozuje 5 přejezdů denně do Spetses z Ydra a doba jízdy je 30 min. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
30 min
5 přejezdů denně
Alpha Lines Ydra Spetses
Alpha Lines
Společnost Alpha Lines provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Ydra a Spetses. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ydra-Spetses a rezervovat si jízdenku Alpha Lines mezi Ydra a Spetses. Více informací o společnosti Alpha Lines

Odkud vyplouvají trajekty v Ydra? Kam připlouvají lodě v Spetses?

Přístav odjezdu v Ydra

Trajekty Hellenic Seaways nebo Alpha Lines vyplouvají do Spetses z následujících přístavů v Ydra:

Port of Ydra
Mapa

Přístav příjezdu v Spetses

Lodě společnosti Alpha Lines nebo Hellenic Seaways připlouvají do Spetses z následujících přístavů:

Spetses
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Ydra do Spetses, bude vám cesta dlouhá 29 km mezi Ydra a Spetses trvat nejméně 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Ydra a Spetses méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Hellenic Seaways a Alpha Lines). V současné době se mezi Ydra a Spetses uskuteční 5 přejezdů denně.

Mezi Ydra a Spetses jezdí 2 trajektových společností: Hellenic Seaways a Alpha Lines.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Hellenic Seaways, Alpha Lines.

Během cesty mezi Ydra a Spetses urazíte 29 km.

Ceny lodních lístků z Ydra do Spetses se pohybují od 395 Kč za nejnižší cenu až po 395 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 395 Kč.

První trajekt z Ydra odjíždí ve 10:15 do Spetses.

Poslední trajekt do Spetses obvykle vyplouvá z Ydra ve 17:45.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu