Doporučená trasa
Ancona
Přímá cesta trajekt do Patras
Patras
Viz ceny
Alternativní trasy
Ancona
Cesta trajekt do Korfu
Korfu
Cesta trajekt do Patras
Patras
Viz ceny
Ancona
Cesta autobus, spolujízda, vlak do Brindisi
Brindisi
Cesta trajekt do Patras
Patras
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Ancona do Patras ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Ancona do Patras? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Ancona do Patras je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Ancona do Patras může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Ancona do Patras co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Superfast Ferries nebo Minoan Lines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Ancona Patras, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Minoan Lines nebo Superfast Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Ancona do Patras, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Ancona do Patras

Přístav odjezdu
Ancona
Itálie
Marches
Přístav příjezdu
Patras
Řecko
Západní Řecko
Vzdálenost
911 km
Trajektové společnosti
ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines
Četnost přejezdů
4 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
21 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Ancona Patras: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Ancona do Patras se pohybují od 2246 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 9329 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Ancona - Patras, je 4936 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Ancona do Patras je 22 hodin 35 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Patras 24 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Patras za 21 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Ancona ve 13:30. Poslední loď do Patras vyplouvá z přístavu Ancona ve 16:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Ancona do Patras.
4936 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Ancona do Patras (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
2246 Kč - 9329 Kč
Průměrná doba přejezdu Ancona Patras
22 hodin 35 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Patras
13:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Patras
16:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Patras
12:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Patras
16:30

Proč jet trajektem z Ancona do Patras?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Ancona do Patras může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Patras. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Ancona do Patras je ideální způsob cestování.

Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Neexistuje lepší způsob cestování mezi Anconaem a Patrasem s rodinou než trajektem. Vše je jednodušší. Jakmile opustíte Ancona, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Tato plavba lodí mezi Anconaem a Patrasem zůstane pro vaše děti nezapomenutelným zážitkem.
Pro pohodlí kajuty
Ačkoli je rezervace kajuty na přejezdu z Anconau do Patrasu nepovinná, jedná se o komfort, který byste si měli dopřát. Stejně jako skutečné hotelové pokoje nabízejí cestujícím lůžka, koupelny a v některých apartmánech i průzory a balkony. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.
Přeprava kola není problém
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Z Anconau do Patrasu pojedete s naprostým klidem a bez obav z poškození vašeho motocyklu. V Patrasu nasednete na své kolo a vystoupíte z lodi.

Které společnosti provozují přepravu mezi Ancona a Patras?

Pokud chcete cestovat mezi Ancona a Patras trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Minoan Lines nebo Superfast Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Minoan Lines Ancona Patras
Minoan Lines
Minoan Lines je řecká lodní společnost založená v roce 1972, která zajišťuje osobní dopravu v Řecku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ancona-Patras a rezervovat si jízdenku Minoan Lines mezi Ancona a Patras. Minoan Lines provozuje 4 přejezdů týdně do Patras z Ancona a doba jízdy je 21 hodin 30 min. Více informací o společnosti Minoan Lines
21 hodin 30 min
4 přejezdů týdně
Superfast Ferries Ancona Patras
Superfast Ferries
Superfast Ferries, založená v roce 1993, je řecká společnost zajišťující námořní spojení mezi Řeckem a Itálií. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ancona-Patras a rezervovat si jízdenku Superfast Ferries mezi Ancona a Patras. Více informací o společnosti Superfast Ferries

Odkud vyplouvají trajekty v Ancona? Kam připlouvají lodě v Patras?

Přístav odjezdu v Ancona

Trajekty Minoan Lines nebo Superfast Ferries vyplouvají do Patras z následujících přístavů v Ancona:

Ancona Molo Santa Maria
Mapa

Přístav příjezdu v Patras

Lodě společnosti Superfast Ferries nebo Minoan Lines připlouvají do Patras z následujících přístavů:

Patras Terminal Ferry Sud
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Ancona do Patras, bude vám cesta dlouhá 911 km mezi Ancona a Patras trvat nejméně 21 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Ancona a Patras méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Minoan Lines a Superfast Ferries). V současné době se mezi Ancona a Patras uskuteční 4 přejezdů týdně.

Mezi Ancona a Patras jezdí 2 trajektových společností: Minoan Lines a Superfast Ferries.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines.

Během cesty mezi Ancona a Patras urazíte 911 km.

Ceny lodních lístků z Ancona do Patras se pohybují od 2246 Kč za nejnižší cenu až po 9329 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 4936 Kč.

První trajekt z Ancona odjíždí ve 13:30 do Patras.

Poslední trajekt do Patras obvykle vyplouvá z Ancona ve 16:30.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu