Doporučená trasa
Brindisi
Přímá cesta trajekt do Patras
Patras
Viz ceny
Alternativní trasy
Brindisi
Cesta trajekt do Korfu
Korfu
Cesta trajekt do Patras
Patras
Viz ceny
Brindisi
Cesta trajekt do Sami
Sami
Cesta trajekt do Patras
Patras
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Brindisi do Patras ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Brindisi do Patras? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Brindisi do Patras je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Brindisi do Patras může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Brindisi do Patras co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways nebo Egnatia Seaways. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Brindisi Patras, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Endeavor Lines nebo Grimaldi Lines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Brindisi do Patras, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Brindisi do Patras

Přístav odjezdu
Brindisi
Itálie
Apulie
Přístav příjezdu
Patras
Řecko
Západní Řecko
Vzdálenost
420 km
Trajektové společnosti
ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, Kefalonian Lines, Ionian Group
Četnost přejezdů
3 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
16 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Brindisi do Patras?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Brindisi do Patras může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Patras. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Brindisi do Patras je ideální způsob cestování.

Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. Během plavby Brindisi-Patras vstupte do vnějších prostor lodi Endeavor Lines nebo Grimaldi Lines a zhluboka se nadechněte vzduchu. Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Patrasu plni energie.
Odpočinek v kajutě
Ačkoli je rezervace kajuty na přejezdu z Brindisiu do Patrasu nepovinná, jedná se o komfort, který byste si měli dopřát. Stejně jako skutečné hotelové pokoje nabízejí cestujícím lůžka, koupelny a v některých apartmánech i průzory a balkony. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.
Vezměte si s sebou neomezené množství zavazadel
U jiných druhů dopravy jsme často omezeni na 1 zavazadlo a každé další zavazadlo je zpoplatněno. Na trajektu Brindisi Patras si můžete vzít libovolné množství zavazadel v rámci kapacity vašeho vozidla. Pokud cestujete jako pěší, mohou být podmínky přísnější, protože zavazadla budete muset mít u sebe až do příjezdu do Patrasu. Mnoho lodí však poskytuje pěším cestujícím úschovnu zavazadel. Informujte se u společností Endeavor Lines nebo Grimaldi Lines.

Které společnosti provozují přepravu mezi Brindisi a Patras?

Pokud chcete cestovat mezi Brindisi a Patras trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Endeavor Lines nebo Grimaldi Lines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Endeavor Lines Brindisi Patras
Endeavor Lines
Endeavor Lines je trajektová společnost se sídlem v Řecku, která provozuje přepravu do různých destinací v Řecku, Turecku a Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Brindisi-Patras a rezervovat si jízdenku Endeavor Lines mezi Brindisi a Patras. Více informací o společnosti Endeavor Lines
Grimaldi Lines Brindisi Patras
Grimaldi Lines
Společnost Grimaldi Lines byla založena v roce 1947 a sídlí v italské Neapoli. Nabízí trajektové služby do několika destinací v Evropě a severní Africe. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Brindisi-Patras a rezervovat si jízdenku Grimaldi Lines mezi Brindisi a Patras. Grimaldi Lines provozuje 3 přejezdů týdně do Patras z Brindisi a doba jízdy je 16 hodin. Více informací o společnosti Grimaldi Lines
16 hodin
3 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Brindisi? Kam připlouvají lodě v Patras?

Přístav odjezdu v Brindisi

Trajekty Endeavor Lines nebo Grimaldi Lines vyplouvají do Patras z následujících přístavů v Brindisi:

Brindisi Costa Morena Terrare
Mapa
Brindisi
Mapa

Přístav příjezdu v Patras

Lodě společnosti Grimaldi Lines nebo Endeavor Lines připlouvají do Patras z následujících přístavů:

Patras Terminal Ferry Sud
Mapa
Patras Terminal Ferry Nord
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Brindisi do Patras, bude vám cesta dlouhá 420 km mezi Brindisi a Patras trvat nejméně 16 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Brindisi a Patras méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Endeavor Lines a Grimaldi Lines). V současné době se mezi Brindisi a Patras uskuteční 3 přejezdů týdně.

Mezi Brindisi a Patras jezdí 2 trajektových společností: Endeavor Lines a Grimaldi Lines.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí ANEK Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, Kefalonian Lines, Ionian Group.

Během cesty mezi Brindisi a Patras urazíte 420 km.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu