Cestování trajektem z Andros do Attica

Cestování trajektem z Andros do Attica je skvělou volbou! Trajekty Andros Attica provozuje 6 lodních společností (Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries nebo Hellenic Seaways), které obsluhují přístavy Lavrio, Rafina a Andros.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Andros Attica, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries a Hellenic Seaways.

Nejrychlejší přejezd trvá 1 hodin 10 min (Andros - Rafina) na vzdálenost 84 km a nejdelší 1 hodin 55 min (Andros - Rafina) na vzdálenost 84 km.

Trajekt Andros Attica v číslech

Země
Řecko
Počet přejezdů
6 přejezdů denně
Počet přístavů
3
Počet trajektových spojení
2
Počet trajektových společností
6
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Nejoblíbenější trajektové přejezdy Andros Attica

Vyhledejte na Vivanoda nejlevnější, nejdelší a nejčastější trajekty Andros Attica. Porovnejte nabídky Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries a Hellenic Seaways a rezervujte si trajektovou jízdenku Andros Attica.

Všechny trasy trajektů Andros Attica

Hledáte trajekt z Andros do Attica? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Andros a Attica. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Hellenic Seaways, Golden Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Agoudimos Lines nebo Blue Star Ferries nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Andros, Rafina nebo Lavrio použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Andros Attica, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries nebo Hellenic Seaways. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 2 trajektových tras mezi Andros a Attica!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Andros Attica - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Andros do Attica

Attica: Příjezd trajektem z Andros a objevování regionu

Svou cestu začněte v Aténách, rušném hlavním městě Řecka. Zde si nemůžete nechat ujít ikonickou Akropoli se starověkými chrámy, jako je Parthenon a Erechtheion, z nichž se vám naskytne úchvatný výhled na město. Toulejte se půvabnými uličkami aténské historické čtvrti Plaka a objevte malebné butiky, tradiční restaurace a skryté poklady. Nezapomeňte navštívit Muzeum Akropole, kde se dozvíte více o fascinující historii tohoto starobylého města.

Až se budete chtít dostat pryč z ruchu Atén, převezte se trajektem z Pirea na ostrov Salamis, který je vzdálen pouhých 20 minut od pobřeží. Zde si můžete prohlédnout ruiny starověkého řeckého města Salamína, které se proslavilo historickou bitvou proti Peršanům. Můžete také využít malebných salamiských pláží k odpočinku a koupání v křišťálově čistých vodách Egejského moře.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None