Doporučená trasa
Antikythira
Přímá cesta trajekt do Gytheio
Gytheio
Viz ceny
Alternativní trasy
Antikythira
Cesta trajekt do Kythira
Kythira
Cesta trajekt do Gytheio
Gytheio
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Antikythira do Gytheio ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Antikythira do Gytheio? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Antikythira do Gytheio je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Antikythira do Gytheio může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Antikythira do Gytheio co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou LANE Sea Line, Sea Jets nebo Lane Sea Lines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Antikythira Gytheio, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Sea Jets nebo Lane Sea Lines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Antikythira do Gytheio, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Antikythira do Gytheio

Přístav odjezdu
Antikythira
Řecko
Attica
Přístav příjezdu
Gytheio
Řecko
Peloponés
Vzdálenost
117 km
Trajektové společnosti
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Antikythira do Gytheio?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Antikythira do Gytheio může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Gytheio. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Antikythira do Gytheio je ideální způsob cestování.

Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Antikythirau do Gytheiou. Jste však uvězněni na sedadle, připoutáni bezpečnostním pásem a nemáte téměř žádnou možnost cestovat. Naopak během plavby Antikythira-Gytheio na trajektu Lane Sea Lines nebo Sea Jets máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Úplně jiný zážitek než z letu!
Pro pohodlí kajuty
Ačkoli je rezervace kajuty na přejezdu z Antikythirau do Gytheiou nepovinná, jedná se o komfort, který byste si měli dopřát. Kajuty vybavené lůžky, vlastními koupelnami a někdy i průzory nebo balkony nejsou nepodobné skutečným hotelovým pokojům. Jejich využití je nejzřetelnější při nočních plavbách, ale je možné si je rezervovat i během dne.
Nemusíte se bát cestovat s kolem
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Antikythira-Gytheio v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. Najdete ho při vystupování po příjezdu do Gytheiou.

Které společnosti provozují přepravu mezi Antikythira a Gytheio?

Pokud chcete cestovat mezi Antikythira a Gytheio trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Sea Jets nebo Lane Sea Lines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Sea Jets Antikythira Gytheio
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Antikythira-Gytheio a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Antikythira a Gytheio. Více informací o společnosti Sea Jets
Lane Sea Lines Antikythira Gytheio
Lane Sea Lines
Společnost Lane Sea Lines provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Antikythira a Gytheio. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Antikythira-Gytheio a rezervovat si jízdenku Lane Sea Lines mezi Antikythira a Gytheio. Více informací o společnosti Lane Sea Lines

Odkud vyplouvají trajekty v Antikythira? Kam připlouvají lodě v Gytheio?

Přístav odjezdu v Antikythira

Trajekty Sea Jets nebo Lane Sea Lines vyplouvají do Gytheio z následujících přístavů v Antikythira:

Antikythira
Mapa

Přístav příjezdu v Gytheio

Lodě společnosti Lane Sea Lines nebo Sea Jets připlouvají do Gytheio z následujících přístavů:

Gytheio
Mapa
Gythion
Mapa
Další alternativní plavby z Antikythira do Gytheio
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Antikythira a Gytheio jezdí 2 trajektových společností: Sea Jets a Lane Sea Lines.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Během cesty mezi Antikythira a Gytheio urazíte 117 km.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu