Doporučená trasa
Arbatax
Přímá cesta trajekt do Civitavecchia
Civitavecchia
Viz ceny
Alternativní trasy
Arbatax
Cesta trajekt do Olbia
Olbia
Cesta trajekt do Civitavecchia
Civitavecchia
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Arbatax do Civitavecchia ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Arbatax do Civitavecchia? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Arbatax do Civitavecchia je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Arbatax do Civitavecchia může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Arbatax do Civitavecchia co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci nebo Saremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Arbatax Civitavecchia, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Tirrenia di Navigazione nebo Grimaldi Lines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Arbatax do Civitavecchia, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Arbatax do Civitavecchia

Přístav odjezdu
Arbatax
Itálie
Sardinie
Přístav příjezdu
Civitavecchia
Itálie
Latium
Vzdálenost
298 km
Trajektové společnosti
Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar
Četnost přejezdů
2 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
10 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Arbatax Civitavecchia: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Arbatax do Civitavecchia se pohybují od 938 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 4467 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Arbatax - Civitavecchia, je 2739 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Arbatax do Civitavecchia je 9 hodin. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Civitavecchia 9 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Civitavecchia za 9 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Arbatax ve 02:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Arbatax do Civitavecchia.
2739 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Arbatax do Civitavecchia (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
938 Kč - 4467 Kč
Průměrná doba přejezdu Arbatax Civitavecchia
9 hodin
Čas odjezdu prvního trajektu do Civitavecchia
02:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Civitavecchia
11:00

Proč jet trajektem z Arbatax do Civitavecchia?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Arbatax do Civitavecchia může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Civitavecchia. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Arbatax do Civitavecchia je ideální způsob cestování.

Nemusíte se bát cestovat s kolem
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Arbatax-Civitavecchia v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. V Civitavecchiau nasednete na své kolo a vystoupíte z lodi.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Z přístavu Arbatax do Civitavecchiau budete mít 360stupňový výhled na oceán, ať už budete obědvat nebo odpočívat v některém z lodních salonků. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.
Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Arbataxu do Civitavecchiau. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak během plavby Arbatax-Civitavecchia na trajektu Grimaldi Lines nebo Tirrenia di Navigazione máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Úplně jiný zážitek než z letu!

Které společnosti provozují přepravu mezi Arbatax a Civitavecchia?

Pokud chcete cestovat mezi Arbatax a Civitavecchia trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Tirrenia di Navigazione nebo Grimaldi Lines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Tirrenia di Navigazione Arbatax Civitavecchia
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione je trajektová společnost se sídlem v Cagliari na Sardinii. Byla založena v roce 1946 a nabízí přejezdy do několika destinací v Itálii a na Sardinii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Arbatax-Civitavecchia a rezervovat si jízdenku Tirrenia di Navigazione mezi Arbatax a Civitavecchia. Tirrenia di Navigazione provozuje 2 přejezdů týdně do Civitavecchia z Arbatax a doba jízdy je 10 hodin 30 min. Více informací o společnosti Tirrenia di Navigazione
10 hodin 30 min
2 přejezdů týdně
Grimaldi Lines Arbatax Civitavecchia
Grimaldi Lines
Společnost Grimaldi Lines byla založena v roce 1947 a sídlí v italské Neapoli. Nabízí trajektové služby do několika destinací v Evropě a severní Africe. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Arbatax-Civitavecchia a rezervovat si jízdenku Grimaldi Lines mezi Arbatax a Civitavecchia. Více informací o společnosti Grimaldi Lines

Odkud vyplouvají trajekty v Arbatax? Kam připlouvají lodě v Civitavecchia?

Přístav odjezdu v Arbatax

Trajekty Tirrenia di Navigazione nebo Grimaldi Lines vyplouvají do Civitavecchia z následujících přístavů v Arbatax:

Porti di Tortoli Arbatax
Mapa

Přístav příjezdu v Civitavecchia

Lodě společnosti Grimaldi Lines nebo Tirrenia di Navigazione připlouvají do Civitavecchia z následujících přístavů:

Civitavecchia
Mapa
Další alternativní plavby z Arbatax do Civitavecchia
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Arbatax do Civitavecchia, bude vám cesta dlouhá 298 km mezi Arbatax a Civitavecchia trvat nejméně 10 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Arbatax a Civitavecchia méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Tirrenia di Navigazione a Grimaldi Lines). V současné době se mezi Arbatax a Civitavecchia uskuteční 2 přejezdů týdně.

Mezi Arbatax a Civitavecchia jezdí 2 trajektových společností: Tirrenia di Navigazione a Grimaldi Lines.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar.

Během cesty mezi Arbatax a Civitavecchia urazíte 298 km.

Ceny lodních lístků z Arbatax do Civitavecchia se pohybují od 938 Kč za nejnižší cenu až po 4467 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2739 Kč.

První trajekt z Arbatax odjíždí ve 02:00 do Civitavecchia.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu