Doporučená trasa
Arrecife
Přímá cesta trajekt do Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Viz ceny
Alternativní trasy
Arrecife
Cesta trajekt do Puerto del Rosario
Puerto del Rosario
Cesta lety, trajekt do Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Arrecife do Las Palmas De Gran Canaria ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Arrecife do Las Palmas De Gran Canaria? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Arrecife do Las Palmas De Gran Canaria je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Arrecife do Las Palmas De Gran Canaria může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Arrecife do Las Palmas De Gran Canaria co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas nebo Fred Olsen Express. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Arrecife Las Palmas De Gran Canaria, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea nebo Fred Olsen Express nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Arrecife do Las Palmas De Gran Canaria, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Arrecife do Las Palmas De Gran Canaria

Přístav odjezdu
Arrecife
Španělsko
Kanárské ostrovy
Přístav příjezdu
Las Palmas De Gran Canaria
Španělsko
Kanárské ostrovy
Vzdálenost
204 km
Trajektové společnosti
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Četnost přejezdů
3 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
3 hodin 50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Arrecife Las Palmas De Gran Canaria: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Arrecife do Las Palmas De Gran Canaria se pohybují od 1900 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 4245 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Arrecife - Las Palmas De Gran Canaria, je 3060 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Arrecife do Las Palmas De Gran Canaria je 5 hodin 43 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Las Palmas De Gran Canaria 9 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Las Palmas De Gran Canaria za 5 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Arrecife ve 11:00. Poslední loď do Las Palmas De Gran Canaria vyplouvá z přístavu Arrecife ve 17:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Arrecife do Las Palmas De Gran Canaria.
3060 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Arrecife do Las Palmas De Gran Canaria (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1900 Kč - 4245 Kč
Průměrná doba přejezdu Arrecife Las Palmas De Gran Canaria
5 hodin 43 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Las Palmas De Gran Canaria
11:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Las Palmas De Gran Canaria
17:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Las Palmas De Gran Canaria
02:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Las Palmas De Gran Canaria
20:30

Proč jet trajektem z Arrecife do Las Palmas De Gran Canaria?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Arrecife do Las Palmas De Gran Canaria může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Las Palmas De Gran Canaria. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Arrecife do Las Palmas De Gran Canaria je ideální způsob cestování.

Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
Jedno zavazadlo je zdarma, za všechna ostatní je třeba zaplatit. Tento vzorec se často používá při cestování jinými dopravními prostředky, což velmi často vede k výraznému navýšení účtu. Na trajektu Arrecife Las Palmas De Gran Canaria si můžete vzít libovolné množství zavazadel v rámci kapacity vašeho vozidla. Pokud cestujete bez auta, budete mít po celou dobu cesty do Las Palmas De Gran Canariau omezený pohyb. Mnoho lodí však poskytuje pěším cestujícím úschovnu zavazadel. Informujte se u společností Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea nebo Fred Olsen Express.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Arrecife Las Palmas De Gran Canaria, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea nebo Fred Olsen Express, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Arrecifeu do Las Palmas De Gran Canariau. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak, na trase Arrecife-Las Palmas De Gran Canaria na palubě trajektu Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea nebo Fred Olsen Express budete mít spoustu příležitostí k zábavě, k procházkám po venkovní palubě a v létě dokonce k opalování. Úplně jiný zážitek než z letu!

Které společnosti provozují přepravu mezi Arrecife a Las Palmas De Gran Canaria?

Pokud chcete cestovat mezi Arrecife a Las Palmas De Gran Canaria trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea nebo Fred Olsen Express, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Naviera Armas Arrecife Las Palmas De Gran Canaria
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektová společnost se sídlem v Santa Cruz de Tenerife na Kanárských ostrovech. Byla založena v roce 1971 a nabízí přejezdy do několika destinací na Kanárských ostrovech, ve Španělsku a Maroku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Arrecife-Las Palmas De Gran Canaria a rezervovat si jízdenku Naviera Armas mezi Arrecife a Las Palmas De Gran Canaria. Naviera Armas provozuje 7 přejezdů týdně do Las Palmas De Gran Canaria z Arrecife a doba jízdy je 5 hodin 50 min. Více informací o společnosti Naviera Armas
5 hodin 50 min
7 přejezdů týdně
Acciona Trasmediterránea Arrecife Las Palmas De Gran Canaria
Acciona Trasmediterránea
Společnost Acciona Trasmediterránea byla založena v roce 1989 a sídlí v Barceloně ve Španělsku. Společnost obsluhuje středomořské oblasti Španělska, Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Arrecife-Las Palmas De Gran Canaria a rezervovat si jízdenku Acciona Trasmediterránea mezi Arrecife a Las Palmas De Gran Canaria. Acciona Trasmediterránea provozuje 1 přejezdů týdně do Las Palmas De Gran Canaria z Arrecife a doba jízdy je 8 hodin. Více informací o společnosti Acciona Trasmediterránea
8 hodin
1 přejezdů týdně
Fred Olsen Express Arrecife Las Palmas De Gran Canaria
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express je trajektová společnost se sídlem v Las Palmas na Kanárských ostrovech, která nabízí plavby do různých destinací ve Španělsku a Portugalsku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Arrecife-Las Palmas De Gran Canaria a rezervovat si jízdenku Fred Olsen Express mezi Arrecife a Las Palmas De Gran Canaria. Fred Olsen Express provozuje 13 přejezdů týdně do Las Palmas De Gran Canaria z Arrecife a doba jízdy je 3 hodin 50 min. Více informací o společnosti Fred Olsen Express
3 hodin 50 min
13 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Arrecife? Kam připlouvají lodě v Las Palmas De Gran Canaria?

Přístav odjezdu v Arrecife

Trajekty Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea nebo Fred Olsen Express vyplouvají do Las Palmas De Gran Canaria z následujících přístavů v Arrecife:

Arrecife
Mapa

Přístav příjezdu v Las Palmas De Gran Canaria

Lodě společnosti Fred Olsen Express, Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas připlouvají do Las Palmas De Gran Canaria z následujících přístavů:

la Luz
Mapa
Další alternativní plavby z Arrecife do Las Palmas De Gran Canaria
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Arrecife do Las Palmas De Gran Canaria, bude vám cesta dlouhá 204 km mezi Arrecife a Las Palmas De Gran Canaria trvat nejméně 3 hodin 50 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Arrecife a Las Palmas De Gran Canaria méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea a Fred Olsen Express). V současné době se mezi Arrecife a Las Palmas De Gran Canaria uskuteční 3 přejezdů denně.

Mezi Arrecife a Las Palmas De Gran Canaria jezdí 3 trajektových společností: Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea a Fred Olsen Express.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Před rezervací si porovnejte ceny Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Arrecife Las Palmas De Gran Canaria, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Arrecife a Las Palmas De Gran Canaria urazíte 204 km.

Ceny lodních lístků z Arrecife do Las Palmas De Gran Canaria se pohybují od 1900 Kč za nejnižší cenu až po 4245 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 3060 Kč.

První trajekt z Arrecife odjíždí ve 11:00 do Las Palmas De Gran Canaria.

Poslední trajekt do Las Palmas De Gran Canaria obvykle vyplouvá z Arrecife ve 17:30.

Vaše zkušenosti s trajektem z Arrecife do Las Palmas De Gran Canaria

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Arrecife a Las Palmas De Gran Canaria. Popíšeme vám proto tento jedinečný cestovní zážitek od nalodění v Arrecife až po vylodění v Las Palmas De Gran Canaria, abychom vám pomohli lépe se promítnout do námořního světa společností Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas a Fred Olsen Express. Najdete zde také praktické informace o Arrecife a Las Palmas De Gran Canaria.

Nalodění v Arrecife

Než se vydáte na cestu trajektem z Arrecife do Las Palmas De Gran Canaria, zde je několik kroků, které je třeba učinit před naloděním:

  • Čas příjezdu do přístavu Arrecife / Na příjezd do přístaviště trajektů v Arrecife si musíte vyhradit určitou dobu (ověřte si u společnosti Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea nebo Fred Olsen Express) před skutečným časem odjezdu lodi. Po uplynutí této doby již není vaše rezervace zaručena.
  • Odbavení na plavbu Arrecife - Las Palmas De Gran Canaria / Jděte k přepážce společnosti Fred Olsen Express, Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas na trajektovém terminálu Arrecife a odbavte se s pasem nebo občanským průkazem a číslem rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na trajekt do Las Palmas De Gran Canaria / Z terminálu trajektů v Arrecife vás budou vysílané hlasové zprávy vyzývat k nástupu na trajekt. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea nebo Fred Olsen Express k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Život na palubě trajektu mezi Arrecife a Las Palmas De Gran Canaria

Na lodi Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea nebo Fred Olsen Express má každý svou vlastní filozofii cestování. Někteří cestující budou chtít relaxovat v soukromí kajuty, zatímco jiní si budou užívat v barech, restauracích, hernách a obchodech.

Trajekt se blíží k Las Palmas De Gran Canaria, vylodění se blíží!

Zde je několik informací k vylodění v Las Palmas De Gran Canaria:

  • Blíží se k přístavu Las Palmas De Gran Canaria / Ke svému vozidlu se budete moci vrátit až po zastavení trajektu a jeho přivázání k přístavišti v Las Palmas De Gran Canaria Harbour. Není třeba spěchat. Mezitím vám doporučujeme vychutnat si příjezd do Las Palmas De Gran Canaria z venkovní paluby.
  • Opusťte svou kajutu. / Svou kajutu musíte opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Las Palmas De Gran Canaria Harbour.
  • Opuštění lodi a prohlídka Las Palmas De Gran Canaria / Po otevření garážových vrat je výstup z lodi poměrně rychlý. Jako pěší je to ještě rychlejší. V Las Palmas De Gran Canaria nelze vyloučit celní kontrolu. Konečně váš pobyt v Las Palmas De Gran Canaria začíná naostro!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu