Doporučená trasa
Puerto del Rosario
Přímá cesta lety, trajekt do Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Viz ceny
Alternativní trasy
Puerto del Rosario
Cesta trajekt do Arrecife
Arrecife
Cesta trajekt do Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Puerto del Rosario do Las Palmas De Gran Canaria ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Puerto del Rosario do Las Palmas De Gran Canaria? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Puerto del Rosario do Las Palmas De Gran Canaria je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Puerto del Rosario do Las Palmas De Gran Canaria může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Puerto del Rosario do Las Palmas De Gran Canaria co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas nebo Fred Olsen Express. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Puerto del Rosario do Las Palmas De Gran Canaria, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Puerto del Rosario do Las Palmas De Gran Canaria

Přístav odjezdu
Puerto del Rosario
Španělsko
Kanárské ostrovy
Přístav příjezdu
Las Palmas De Gran Canaria
Španělsko
Kanárské ostrovy
Vzdálenost
157 km
Trajektové společnosti
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Četnost přejezdů
5 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
6 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Puerto del Rosario do Las Palmas De Gran Canaria se pohybují od 987 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2271 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Puerto del Rosario - Las Palmas De Gran Canaria, je 1629 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Puerto del Rosario do Las Palmas De Gran Canaria je 6 hodin 22 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Las Palmas De Gran Canaria 6 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Las Palmas De Gran Canaria za 5 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Puerto del Rosario ve 11:00. Poslední loď do Las Palmas De Gran Canaria vyplouvá z přístavu Puerto del Rosario ve 21:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Puerto del Rosario do Las Palmas De Gran Canaria.
1629 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Puerto del Rosario do Las Palmas De Gran Canaria (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
987 Kč - 2271 Kč
Průměrná doba přejezdu Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria
6 hodin 22 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Las Palmas De Gran Canaria
11:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Las Palmas De Gran Canaria
21:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Las Palmas De Gran Canaria
02:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Las Palmas De Gran Canaria
17:30

Proč jet trajektem z Puerto del Rosario do Las Palmas De Gran Canaria?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Puerto del Rosario do Las Palmas De Gran Canaria může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Las Palmas De Gran Canaria. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Puerto del Rosario do Las Palmas De Gran Canaria je ideální způsob cestování.

Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Vzhledem ke zvýšené bdělosti, kterou řízení auta na dlouhých cestách vyžaduje, je řízení vyčerpávající. Cesta trajektem Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria je pravým opakem! Na palubě, v závislosti na provozované lodi Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Do Las Palmas De Gran Canariau dorazíte bez stresu a naprosto uvolnění.
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Cestování trajektem je prostě ideální způsob, jak cestovat mezi Puerto del Rosarioem a Las Palmas De Gran Canariaem, když jste s rodinou a zejména s dětmi. Vše je jednodušší. Jakmile opustíte Puerto del Rosario, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Tato plavba lodí mezi Puerto del Rosarioem a Las Palmas De Gran Canariaem zůstane pro vaše děti nezapomenutelným zážitkem.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.

Které společnosti provozují přepravu mezi Puerto del Rosario a Las Palmas De Gran Canaria?

Pokud chcete cestovat mezi Puerto del Rosario a Las Palmas De Gran Canaria trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Naviera Armas Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektová společnost se sídlem v Santa Cruz de Tenerife na Kanárských ostrovech. Byla založena v roce 1971 a nabízí přejezdy do několika destinací na Kanárských ostrovech, ve Španělsku a Maroku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Puerto del Rosario-Las Palmas De Gran Canaria a rezervovat si jízdenku Naviera Armas mezi Puerto del Rosario a Las Palmas De Gran Canaria. Naviera Armas provozuje 5 přejezdů týdně do Las Palmas De Gran Canaria z Puerto del Rosario a doba jízdy je 6 hodin. Více informací o společnosti Naviera Armas
6 hodin
5 přejezdů týdně
Acciona Trasmediterránea Puerto del Rosario Las Palmas De Gran Canaria
Acciona Trasmediterránea
Společnost Acciona Trasmediterránea byla založena v roce 1989 a sídlí v Barceloně ve Španělsku. Společnost obsluhuje středomořské oblasti Španělska, Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Puerto del Rosario-Las Palmas De Gran Canaria a rezervovat si jízdenku Acciona Trasmediterránea mezi Puerto del Rosario a Las Palmas De Gran Canaria. Více informací o společnosti Acciona Trasmediterránea

Odkud vyplouvají trajekty v Puerto del Rosario? Kam připlouvají lodě v Las Palmas De Gran Canaria?

Přístav odjezdu v Puerto del Rosario

Trajekty Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea vyplouvají do Las Palmas De Gran Canaria z následujících přístavů v Puerto del Rosario:

Puerto del Rosario
Mapa

Přístav příjezdu v Las Palmas De Gran Canaria

Lodě společnosti Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas připlouvají do Las Palmas De Gran Canaria z následujících přístavů:

la Luz
Mapa
Další alternativní plavby z Puerto del Rosario do Las Palmas De Gran Canaria
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Puerto del Rosario do Las Palmas De Gran Canaria, bude vám cesta dlouhá 157 km mezi Puerto del Rosario a Las Palmas De Gran Canaria trvat nejméně 6 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Puerto del Rosario a Las Palmas De Gran Canaria méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Naviera Armas a Acciona Trasmediterránea). V současné době se mezi Puerto del Rosario a Las Palmas De Gran Canaria uskuteční 5 přejezdů týdně.

Mezi Puerto del Rosario a Las Palmas De Gran Canaria jezdí 2 trajektových společností: Naviera Armas a Acciona Trasmediterránea.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Během cesty mezi Puerto del Rosario a Las Palmas De Gran Canaria urazíte 157 km.

Ceny lodních lístků z Puerto del Rosario do Las Palmas De Gran Canaria se pohybují od 987 Kč za nejnižší cenu až po 2271 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1629 Kč.

První trajekt z Puerto del Rosario odjíždí ve 11:00 do Las Palmas De Gran Canaria.

Poslední trajekt do Las Palmas De Gran Canaria obvykle vyplouvá z Puerto del Rosario ve 21:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu