Doporučená trasa
Atény
Přímá cesta trajekt do Antikythira
Antikythira
Viz ceny
Alternativní trasy
Atény
Cesta trajekt do Kythira
Kythira
Cesta trajekt do Antikythira
Antikythira
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Atény do Antikythira ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Atény do Antikythira? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Atény do Antikythira je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Atény do Antikythira může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Atény do Antikythira co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou LANE Sea Line, Sea Jets nebo Lane Sea Lines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Atény Antikythira, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Sea Jets nebo Lane Sea Lines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Atény do Antikythira, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Atény do Antikythira

Přístav odjezdu
Atény
Řecko
Attica
Přístav příjezdu
Antikythira
Řecko
Attica
Vzdálenost
236 km
Trajektové společnosti
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Atény Antikythira: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Atény do Antikythira se pohybují od 592 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 4122 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Atény - Antikythira, je 2369 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Atény do Antikythira je 8 hodin 40 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Antikythira 8 hodin 40 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Antikythira za 8 hodin 40 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Atény ve 15:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Atény do Antikythira.
2369 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Atény do Antikythira (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
592 Kč - 4122 Kč
Průměrná doba přejezdu Atény Antikythira
8 hodin 40 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Antikythira
15:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Antikythira
23:40

Proč jet trajektem z Atény do Antikythira?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Atény do Antikythira může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Antikythira. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Atény do Antikythira je ideální způsob cestování.

Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Atény Antikythira, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Sea Jets nebo Lane Sea Lines, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Užijte si velmi pozorný personál
Personál Sea Jets nebo Lane Sea Lines vám bude k dispozici od okamžiku, kdy loď opustí Atény, až do okamžiku, kdy opustí Antikythira. Zorientují vás na lodi, dovedou vás do vaší kajuty, obslouží vás v restauraci a zodpoví všechny vaše dotazy. Na lodi běžně najdete informační bod, většinou na hlavní palubě.
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Cestování trajektem je prostě ideální způsob, jak cestovat mezi Atényem a Antikythiraem, když jste s rodinou a zejména s dětmi. Všechno je jednodušší. Jakmile opustíte Atény, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Vaše děti budou na cestu trajektem z Atényu do Antikythirau dlouho vzpomínat.

Které společnosti provozují přepravu mezi Atény a Antikythira?

Pokud chcete cestovat mezi Atény a Antikythira trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Sea Jets nebo Lane Sea Lines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Sea Jets Atény Antikythira
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Atény-Antikythira a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Atény a Antikythira. Více informací o společnosti Sea Jets
Lane Sea Lines Atény Antikythira
Lane Sea Lines
Společnost Lane Sea Lines provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Atény a Antikythira. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Atény-Antikythira a rezervovat si jízdenku Lane Sea Lines mezi Atény a Antikythira. Více informací o společnosti Lane Sea Lines

Odkud vyplouvají trajekty v Atény? Kam připlouvají lodě v Antikythira?

Přístav odjezdu v Atény

Trajekty Sea Jets nebo Lane Sea Lines vyplouvají do Antikythira z následujících přístavů v Atény:

Athens Piraeus E1
Mapa
Athens Piraeus E6
Mapa

Přístav příjezdu v Antikythira

Lodě společnosti Lane Sea Lines nebo Sea Jets připlouvají do Antikythira z následujících přístavů:

Antikythira
Mapa
Další alternativní plavby z Atény do Antikythira
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Atény a Antikythira jezdí 2 trajektových společností: Sea Jets a Lane Sea Lines.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Během cesty mezi Atény a Antikythira urazíte 236 km.

Ceny lodních lístků z Atény do Antikythira se pohybují od 592 Kč za nejnižší cenu až po 4122 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2369 Kč.

První trajekt z Atény odjíždí ve 15:00 do Antikythira.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu