Doporučená trasa
Barcelona
Přímá cesta trajekt do Ciutadella de Menorca
Ciutadella de Menorca
Viz ceny
Alternativní trasy
Barcelona
Cesta trajekt do Alcudia
Alcudia
Cesta trajekt do Ciutadella de Menorca
Ciutadella de Menorca
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Barcelona do Ciutadella de Menorca ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Barcelona do Ciutadella de Menorca? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Barcelona do Ciutadella de Menorca je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Barcelona do Ciutadella de Menorca může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Barcelona do Ciutadella de Menorca co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar nebo Corsica Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Barcelona Ciutadella de Menorca, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Trasmed, Grandi Navi Veloci nebo Baleària nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Barcelona do Ciutadella de Menorca, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Barcelona do Ciutadella de Menorca

Přístav odjezdu
Barcelona
Španělsko
Katalánsko
Přístav příjezdu
Ciutadella de Menorca
Španělsko
Baleárské ostrovy
Vzdálenost
206 km
Trajektové společnosti
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar, Corsica Ferries, Menorca Lines
Četnost přejezdů
14 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
3 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Barcelona Ciutadella de Menorca: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Barcelona do Ciutadella de Menorca se pohybují od 1259 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 9304 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Barcelona - Ciutadella de Menorca, je 3628 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Barcelona do Ciutadella de Menorca je 7 hodin 18 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Ciutadella de Menorca 10 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Ciutadella de Menorca za 3 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Barcelona ve 08:00. Poslední loď do Ciutadella de Menorca vyplouvá z přístavu Barcelona ve 22:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Barcelona do Ciutadella de Menorca.
3628 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Barcelona do Ciutadella de Menorca (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1259 Kč - 9304 Kč
Průměrná doba přejezdu Barcelona Ciutadella de Menorca
7 hodin 18 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Ciutadella de Menorca
08:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Ciutadella de Menorca
22:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Ciutadella de Menorca
06:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Ciutadella de Menorca
20:00

Proč jet trajektem z Barcelona do Ciutadella de Menorca?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Barcelona do Ciutadella de Menorca může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Ciutadella de Menorca. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Barcelona do Ciutadella de Menorca je ideální způsob cestování.

Nemusíte se bát cestovat s kolem
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Barcelona-Ciutadella de Menorca v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. V Ciutadella de Menorcau nasednete na své kolo a vystoupíte z lodi.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Z přístavu Barcelona do Ciutadella de Menorcau budete mít 360stupňový výhled na oceán, ať už budete obědvat nebo odpočívat v některém z lodních salonků. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Trajekty jsou ideální pro rodiny!
Pokud máte děti, neexistuje lepší způsob, jak cestovat z Barcelonau do Ciutadella de Menorcau s rodinou, než trajektem. Všechno je jednodušší. Jakmile opustíte Barcelona, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Vaše děti budou na cestu trajektem z Barcelonau do Ciutadella de Menorcau dlouho vzpomínat.

Které společnosti provozují přepravu mezi Barcelona a Ciutadella de Menorca?

Pokud chcete cestovat mezi Barcelona a Ciutadella de Menorca trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Trasmed, Grandi Navi Veloci nebo Baleària, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Trasmed Barcelona Ciutadella de Menorca
Trasmed
Společnost Trasmed provozuje trajektovou dopravu do Španělsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Barcelona a Ciutadella de Menorca. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Barcelona-Ciutadella de Menorca a rezervovat si jízdenku Trasmed mezi Barcelona a Ciutadella de Menorca. Více informací o společnosti Trasmed
Grandi Navi Veloci Barcelona Ciutadella de Menorca
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci je italská společnost a jeden z lídrů osobní dopravy ve Středomoří. Obsluhuje Itálii (Sicílii a Sardinii), Španělsko, Tunisko, Alžírsko, Francii a Maroko. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Barcelona-Ciutadella de Menorca a rezervovat si jízdenku Grandi Navi Veloci mezi Barcelona a Ciutadella de Menorca. Více informací o společnosti Grandi Navi Veloci
Baleària Barcelona Ciutadella de Menorca
Baleària
Baleària je trajektová společnost založená v roce 1997 se sídlem ve španělské Valencii. Nabízí plavby do několika destinací ve Španělsku, Francii a Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Barcelona-Ciutadella de Menorca a rezervovat si jízdenku Baleària mezi Barcelona a Ciutadella de Menorca. Baleària provozuje 14 přejezdů týdně do Ciutadella de Menorca z Barcelona a doba jízdy je 3 hodin 30 min. Více informací o společnosti Baleària
3 hodin 30 min
14 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Barcelona? Kam připlouvají lodě v Ciutadella de Menorca?

Přístav odjezdu v Barcelona

Trajekty Trasmed, Grandi Navi Veloci nebo Baleària vyplouvají do Ciutadella de Menorca z následujících přístavů v Barcelona:

Barcelona
Mapa

Přístav příjezdu v Ciutadella de Menorca

Lodě společnosti Baleària, Grandi Navi Veloci nebo Trasmed připlouvají do Ciutadella de Menorca z následujících přístavů:

Ciutadella
Mapa
Ciutadella
Mapa
Další alternativní plavby z Barcelona do Ciutadella de Menorca
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Barcelona do Ciutadella de Menorca, bude vám cesta dlouhá 206 km mezi Barcelona a Ciutadella de Menorca trvat nejméně 3 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Barcelona a Ciutadella de Menorca méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Trasmed, Grandi Navi Veloci a Baleària). V současné době se mezi Barcelona a Ciutadella de Menorca uskuteční 14 přejezdů týdně.

Mezi Barcelona a Ciutadella de Menorca jezdí 3 trajektových společností: Trasmed, Grandi Navi Veloci a Baleària.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar, Corsica Ferries, Menorca Lines.

Před rezervací si porovnejte ceny Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar, Corsica Ferries, Menorca Lines na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Barcelona Ciutadella de Menorca, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Barcelona a Ciutadella de Menorca urazíte 206 km.

Ceny lodních lístků z Barcelona do Ciutadella de Menorca se pohybují od 1259 Kč za nejnižší cenu až po 9304 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 3628 Kč.

První trajekt z Barcelona odjíždí ve 08:00 do Ciutadella de Menorca.

Poslední trajekt do Ciutadella de Menorca obvykle vyplouvá z Barcelona ve 22:00.

Jak vypadá přejezd trajektem z Barcelona do Ciutadella de Menorca?

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Barcelona a Ciutadella de Menorca. Abychom vám pomohli ponořit se do atmosféry plavby trajektem Acciona Trasmediterránea, Baleària, Trasmed, Grandi Navi Veloci, Iscomar nebo Corsica Ferries, vysvětlíme vám jednotlivé fáze cesty od nalodění v Barcelona až po vylodění v Ciutadella de Menorca. Najdete zde také praktické informace o Barcelona a Ciutadella de Menorca.

Nalodění v Barcelona

Než se vydáte na cestu trajektem z Barcelona do Ciutadella de Menorca, zde je několik kroků, které je třeba učinit před nástupem na loď:

  • Čas příjezdu do přístavu Barcelona / Do trajektového terminálu Barcelona byste měli dorazit v časovém limitu stanoveném společností Trasmed, Grandi Navi Veloci nebo Baleària. Po uplynutí této doby již není vaše rezervace zaručena.
  • Odbavení na plavbu Barcelona - Ciutadella de Menorca / Jděte k přepážce společnosti Baleària, Grandi Navi Veloci nebo Trasmed na trajektovém terminálu Barcelona a odbavte se s pasem nebo občanským průkazem a číslem rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na trajekt do Ciutadella de Menorca / V terminálu trajektů v Barcelona sledujte hlasové zprávy vyzývající k nalodění. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Trasmed, Grandi Navi Veloci nebo Baleària k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Na palubě lodi mezi Barcelona a Ciutadella de Menorca

Na lodi Trasmed, Grandi Navi Veloci nebo Baleària má každý svou vlastní filozofii cestování. Zatímco někteří lidé budou mít tendenci relaxovat v útulném salónku, jiní budou chtít nakupovat v buticích nebo se najíst v samoobslužné restauraci.

Trajekt se blíží k Ciutadella de Menorca, vylodění se blíží!

Zde je několik informací k vylodění v Ciutadella de Menorca:

  • Blíží se k přístavu Ciutadella de Menorca / Přístup do garáže vám bude umožněn až po zakotvení lodi. Nemá smysl spěchat. Mezitím vám doporučujeme vychutnat si příjezd do Ciutadella de Menorca z venkovní paluby.
  • Opusťte svou kajutu. / Svou kajutu musíte opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Ciutadella de Menorca Harbour.
  • Opuštění lodi a prohlídka Ciutadella de Menorca / Jakmile jsou vrata otevřená, můžete se z obrovské garáže trajektu dostat poměrně rychle. Jako pěší je to ještě rychlejší. Celníci v Ciutadella de Menorca přístavu vás mohou podrobit kontrole. Konečně váš pobyt v Ciutadella de Menorca začíná naostro!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu