Doporučená trasa
Bari
Přímá cesta trajekt do Igoumenitsa
Igoumenitsa
Viz ceny
Alternativní trasy
Bari
Cesta trajekt do Korfu
Korfu
Cesta trajekt do Igoumenitsa
Igoumenitsa
Viz ceny
Bari
Cesta vlak, spolujízda, autobus do Brindisi
Brindisi
Cesta trajekt do Igoumenitsa
Igoumenitsa
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Bari do Igoumenitsa ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Bari do Igoumenitsa? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Bari do Igoumenitsa je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Bari do Igoumenitsa může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Bari do Igoumenitsa co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines nebo European Seaways. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Bari Igoumenitsa, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Ventouris Ferries nebo Superfast Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Bari do Igoumenitsa, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Bari do Igoumenitsa

Přístav odjezdu
Bari
Itálie
Apulie
Přístav příjezdu
Igoumenitsa
Řecko
Epirus
Vzdálenost
341 km
Trajektové společnosti
ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Ventouris Ferries, Superfast Ferries
Četnost přejezdů
6 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
12 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Bari Igoumenitsa: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Bari do Igoumenitsa se pohybují od 1160 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 7034 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Bari - Igoumenitsa, je 3258 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Bari do Igoumenitsa je 10 hodin 2 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Igoumenitsa 11 hodin 46 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Igoumenitsa za 8 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Bari ve 13:30. Poslední loď do Igoumenitsa vyplouvá z přístavu Bari ve 23:59.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Bari do Igoumenitsa.
3258 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Bari do Igoumenitsa (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1160 Kč - 7034 Kč
Průměrná doba přejezdu Bari Igoumenitsa
10 hodin 2 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Igoumenitsa
13:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Igoumenitsa
23:59
Čas příjezdu prvního trajektu do Igoumenitsa
05:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Igoumenitsa
23:00

Proč jet trajektem z Bari do Igoumenitsa?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Bari do Igoumenitsa může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Igoumenitsa. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Bari do Igoumenitsa je ideální způsob cestování.

Nemusíte se bát cestovat s kolem
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu však tento problém nemáte: vaše kolo je naloženo přímo do obrovské lodní garáže. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Bari-Igoumenitsa v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. V Igoumenitsau nasednete na své kolo a vystoupíte z lodi.
Nespěchat se stává potěšením
Žijeme ve společnosti, kde jde všechno rychleji a rychleji. Na palubě trajektu Ventouris Ferries nebo Superfast Ferries si užijete hladký start z Bariu a plavbu do Igoumenitsau rychlostí menší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny salonky, restauracemi, promenádními palubami a někdy i mnohem více... Možná se vám přejezd Bari-Igoumenitsa bude zdát příliš krátký!
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Neexistuje lepší způsob cestování mezi Bariem a Igoumenitsaem s rodinou než trajektem. Všechno je jednodušší. Jakmile opustíte Bari, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Na palubě trajektu do Igoumenitsau čas letí rychleji, než si myslíte, a tento námořní zážitek mezi Bariem a Igoumenitsaem zůstane pro vaše děti dlouho nezapomenutelný.

Které společnosti provozují přepravu mezi Bari a Igoumenitsa?

Pokud chcete cestovat mezi Bari a Igoumenitsa trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Ventouris Ferries nebo Superfast Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Ventouris Ferries Bari Igoumenitsa
Ventouris Ferries
Ventouris Ferries je trajektová společnost se sídlem v Řecku, která provozuje dopravu do různých destinací v Řecku, Turecku a Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Bari-Igoumenitsa a rezervovat si jízdenku Ventouris Ferries mezi Bari a Igoumenitsa. Ventouris Ferries provozuje 6 přejezdů týdně do Igoumenitsa z Bari a doba jízdy je 12 hodin 30 min. Více informací o společnosti Ventouris Ferries
12 hodin 30 min
6 přejezdů týdně
Superfast Ferries Bari Igoumenitsa
Superfast Ferries
Superfast Ferries, založená v roce 1993, je řecká společnost zajišťující námořní spojení mezi Řeckem a Itálií. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Bari-Igoumenitsa a rezervovat si jízdenku Superfast Ferries mezi Bari a Igoumenitsa. Více informací o společnosti Superfast Ferries

Odkud vyplouvají trajekty v Bari? Kam připlouvají lodě v Igoumenitsa?

Přístav odjezdu v Bari

Trajekty Ventouris Ferries nebo Superfast Ferries vyplouvají do Igoumenitsa z následujících přístavů v Bari:

Bari Molo San Vito 4
Mapa
Bari Banchina Deposito Franco
Mapa

Přístav příjezdu v Igoumenitsa

Lodě společnosti Superfast Ferries nebo Ventouris Ferries připlouvají do Igoumenitsa z následujících přístavů:

Igoumenitsa
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Bari do Igoumenitsa, bude vám cesta dlouhá 341 km mezi Bari a Igoumenitsa trvat nejméně 12 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Bari a Igoumenitsa méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Ventouris Ferries a Superfast Ferries). V současné době se mezi Bari a Igoumenitsa uskuteční 6 přejezdů týdně.

Mezi Bari a Igoumenitsa jezdí 2 trajektových společností: Ventouris Ferries a Superfast Ferries.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Ventouris Ferries, Superfast Ferries.

Během cesty mezi Bari a Igoumenitsa urazíte 341 km.

Ceny lodních lístků z Bari do Igoumenitsa se pohybují od 1160 Kč za nejnižší cenu až po 7034 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 3258 Kč.

První trajekt z Bari odjíždí ve 13:30 do Igoumenitsa.

Poslední trajekt do Igoumenitsa obvykle vyplouvá z Bari ve 23:59.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu