Doporučená trasa
Bari
Přímá cesta trajekt do Sami
Sami
Viz ceny
Alternativní trasy
Bari
Cesta lety, trajekt do Zakynthos
Zakynthos
Cesta trajekt do Sami
Sami
Viz ceny
Bari
Cesta trajekt do Korfu
Korfu
Cesta trajekt do Sami
Sami
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Bari do Sami ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Bari do Sami? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Bari do Sami je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Bari do Sami může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Bari do Sami co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Lefkada Palace, Endeavor Lines, Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries nebo Ventouris Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Bari Sami, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Ventouris Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Bari do Sami, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Bari do Sami

Přístav odjezdu
Bari
Itálie
Apulie
Přístav příjezdu
Sami
Řecko
Jónské ostrovy
Vzdálenost
456 km
Trajektové společnosti
Lefkada Palace, Endeavor Lines, Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries, Ventouris Ferries, Superfast Ferries
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
16 hodin 50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Bari Sami: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Bari do Sami se pohybují od 1629 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 7305 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Bari - Sami, je 4319 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Bari do Sami je 17 hodin 15 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Sami 17 hodin 15 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Sami za 17 hodin 15 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Bari ve 20:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Bari do Sami.
4319 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Bari do Sami (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1629 Kč - 7305 Kč
Průměrná doba přejezdu Bari Sami
17 hodin 15 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Sami
20:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Sami
14:15

Které společnosti provozují přepravu mezi Bari a Sami?

Pokud chcete cestovat mezi Bari a Sami trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Ventouris Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Ventouris Ferries Bari Sami
Ventouris Ferries
Ventouris Ferries je trajektová společnost se sídlem v Řecku, která provozuje dopravu do různých destinací v Řecku, Turecku a Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Bari-Sami a rezervovat si jízdenku Ventouris Ferries mezi Bari a Sami. Ventouris Ferries provozuje 1 přejezdů týdně do Sami z Bari a doba jízdy je 16 hodin 50 min. Více informací o společnosti Ventouris Ferries
16 hodin 50 min
1 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Bari? Kam připlouvají lodě v Sami?

Přístav odjezdu v Bari

Trajekty Ventouris Ferries vyplouvají do Sami z následujících přístavů v Bari:

Bari Molo San Vito 4
Mapa
Bari Banchina Deposito Franco
Mapa

Přístav příjezdu v Sami

Lodě společnosti Ventouris Ferries připlouvají do Sami z následujících přístavů:

Sami
Mapa
Sami
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Bari do Sami, bude vám cesta dlouhá 456 km mezi Bari a Sami trvat nejméně 16 hodin 50 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Bari a Sami méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Ventouris Ferries). V současné době se mezi Bari a Sami uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Bari a Sami jezdí 1 trajektových společností: Ventouris Ferries.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Lefkada Palace, Endeavor Lines, Egnatia Seaways, European Seaways, Red Star Ferries, Ventouris Ferries, Superfast Ferries.

Ceny lodních lístků z Bari do Sami se pohybují od 1629 Kč za nejnižší cenu až po 7305 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 4319 Kč.

První trajekt z Bari odjíždí ve 20:00 do Sami.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu