Doporučená trasa
Cádiz
Přímá cesta trajekt do Puerto del Rosario
Puerto del Rosario
Viz ceny
Alternativní trasy
Cádiz
Cesta trajekt do Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Cesta lety, trajekt do Puerto del Rosario
Puerto del Rosario
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Cádiz do Puerto del Rosario ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Cádiz do Puerto del Rosario? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Cádiz do Puerto del Rosario je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Cádiz do Puerto del Rosario může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Cádiz do Puerto del Rosario co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Cádiz Puerto del Rosario, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Cádiz do Puerto del Rosario, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Cádiz do Puerto del Rosario

Přístav odjezdu
Cádiz
Španělsko
Andalusie
Přístav příjezdu
Puerto del Rosario
Španělsko
Kanárské ostrovy
Vzdálenost
1140 km
Trajektové společnosti
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Cádiz do Puerto del Rosario?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Cádiz do Puerto del Rosario může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Puerto del Rosario. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Cádiz do Puerto del Rosario je ideální způsob cestování.

Užijte si velmi pozorný personál
Každou minutu plavby Cádiz-Puerto del Rosario, od nalodění v přístavu Cádiz až po vylodění v Puerto del Rosariou, je vám k dispozici kvalifikovaný a usměvavý personál Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas, který se postará o příjemně strávený čas. Zorientují vás na lodi, dovedou vás do vaší kajuty, obslouží vás v restauraci a zodpoví všechny vaše dotazy. Na lodi najdete "informační místo", většinou na hlavní palubě.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Cádiz Puerto del Rosario, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Cesta trajektem Cádiz Puerto del Rosario je pravým opakem! Trajekty provozované společnostmi Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas mají prostory určené k odpočinku nebo zábavě: salonky nebo kajuty, venkovní solária, bary a restaurace... Do Puerto del Rosariou dorazíte bez stresu a naprosto uvolnění.

Které společnosti provozují přepravu mezi Cádiz a Puerto del Rosario?

Pokud chcete cestovat mezi Cádiz a Puerto del Rosario trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Acciona Trasmediterránea Cádiz Puerto del Rosario
Acciona Trasmediterránea
Společnost Acciona Trasmediterránea byla založena v roce 1989 a sídlí v Barceloně ve Španělsku. Společnost obsluhuje středomořské oblasti Španělska, Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Cádiz-Puerto del Rosario a rezervovat si jízdenku Acciona Trasmediterránea mezi Cádiz a Puerto del Rosario. Více informací o společnosti Acciona Trasmediterránea
Naviera Armas Cádiz Puerto del Rosario
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektová společnost se sídlem v Santa Cruz de Tenerife na Kanárských ostrovech. Byla založena v roce 1971 a nabízí přejezdy do několika destinací na Kanárských ostrovech, ve Španělsku a Maroku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Cádiz-Puerto del Rosario a rezervovat si jízdenku Naviera Armas mezi Cádiz a Puerto del Rosario. Více informací o společnosti Naviera Armas

Odkud vyplouvají trajekty v Cádiz? Kam připlouvají lodě v Puerto del Rosario?

Přístav odjezdu v Cádiz

Trajekty Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas vyplouvají do Puerto del Rosario z následujících přístavů v Cádiz:

Estacion Maritima Cádiz
Mapa

Přístav příjezdu v Puerto del Rosario

Lodě společnosti Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea připlouvají do Puerto del Rosario z následujících přístavů:

Puerto del Rosario
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Cádiz a Puerto del Rosario jezdí 2 trajektových společností: Acciona Trasmediterránea a Naviera Armas.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Během cesty mezi Cádiz a Puerto del Rosario urazíte 1140 km.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu