Doporučená trasa
Cádiz
Přímá cesta trajekt do Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Viz ceny
Alternativní trasy
Cádiz
Cesta trajekt do Puerto del Rosario
Puerto del Rosario
Cesta lety, trajekt do Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Viz ceny
Cádiz
Cesta trajekt do Arrecife
Arrecife
Cesta trajekt do Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Cádiz do Las Palmas De Gran Canaria ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Cádiz do Las Palmas De Gran Canaria? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Cádiz do Las Palmas De Gran Canaria je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Cádiz do Las Palmas De Gran Canaria může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Cádiz do Las Palmas De Gran Canaria co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas nebo Fred Olsen Express. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Cádiz Las Palmas De Gran Canaria, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Cádiz do Las Palmas De Gran Canaria, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Cádiz do Las Palmas De Gran Canaria

Přístav odjezdu
Cádiz
Španělsko
Andalusie
Přístav příjezdu
Las Palmas De Gran Canaria
Španělsko
Kanárské ostrovy
Vzdálenost
1265 km
Trajektové společnosti
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
40 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Cádiz Las Palmas De Gran Canaria: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Cádiz do Las Palmas De Gran Canaria se pohybují od 4344 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 14092 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Cádiz - Las Palmas De Gran Canaria, je 9230 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Cádiz do Las Palmas De Gran Canaria je 13 hodin 30 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Las Palmas De Gran Canaria 13 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Las Palmas De Gran Canaria za 13 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Cádiz ve 14:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Cádiz do Las Palmas De Gran Canaria.
9230 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Cádiz do Las Palmas De Gran Canaria (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
4344 Kč - 14092 Kč
Průměrná doba přejezdu Cádiz Las Palmas De Gran Canaria
13 hodin 30 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Las Palmas De Gran Canaria
14:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Las Palmas De Gran Canaria
02:30

Proč jet trajektem z Cádiz do Las Palmas De Gran Canaria?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Cádiz do Las Palmas De Gran Canaria může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Las Palmas De Gran Canaria. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Cádiz do Las Palmas De Gran Canaria je ideální způsob cestování.

Pro pečující personál
Každou minutu plavby Cádiz-Las Palmas De Gran Canaria, od nalodění v přístavu Cádiz až po vylodění v Las Palmas De Gran Canariau, je vám k dispozici kvalifikovaný a usměvavý personál Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea, který se postará o příjemně strávený čas. Na lodi najdete "informační místo", většinou na hlavní palubě.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Cádiz Las Palmas De Gran Canaria, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Je to mnohem méně nudné než v letadle
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Cádizu do Las Palmas De Gran Canariau. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak, na trase Cádiz-Las Palmas De Gran Canaria na palubě trajektu Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea budete mít spoustu příležitostí k zábavě, k procházkám po venkovní palubě a v létě dokonce k opalování. Úplně jiný zážitek než z letu!

Které společnosti provozují přepravu mezi Cádiz a Las Palmas De Gran Canaria?

Pokud chcete cestovat mezi Cádiz a Las Palmas De Gran Canaria trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Naviera Armas Cádiz Las Palmas De Gran Canaria
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektová společnost se sídlem v Santa Cruz de Tenerife na Kanárských ostrovech. Byla založena v roce 1971 a nabízí přejezdy do několika destinací na Kanárských ostrovech, ve Španělsku a Maroku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Cádiz-Las Palmas De Gran Canaria a rezervovat si jízdenku Naviera Armas mezi Cádiz a Las Palmas De Gran Canaria. Více informací o společnosti Naviera Armas
Acciona Trasmediterránea Cádiz Las Palmas De Gran Canaria
Acciona Trasmediterránea
Společnost Acciona Trasmediterránea byla založena v roce 1989 a sídlí v Barceloně ve Španělsku. Společnost obsluhuje středomořské oblasti Španělska, Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Cádiz-Las Palmas De Gran Canaria a rezervovat si jízdenku Acciona Trasmediterránea mezi Cádiz a Las Palmas De Gran Canaria. Acciona Trasmediterránea provozuje 1 přejezdů týdně do Las Palmas De Gran Canaria z Cádiz a doba jízdy je 40 hodin. Více informací o společnosti Acciona Trasmediterránea
40 hodin
1 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Cádiz? Kam připlouvají lodě v Las Palmas De Gran Canaria?

Přístav odjezdu v Cádiz

Trajekty Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea vyplouvají do Las Palmas De Gran Canaria z následujících přístavů v Cádiz:

Estacion Maritima Cádiz
Mapa

Přístav příjezdu v Las Palmas De Gran Canaria

Lodě společnosti Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas připlouvají do Las Palmas De Gran Canaria z následujících přístavů:

la Luz
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Cádiz do Las Palmas De Gran Canaria, bude vám cesta dlouhá 1265 km mezi Cádiz a Las Palmas De Gran Canaria trvat nejméně 40 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Cádiz a Las Palmas De Gran Canaria méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Naviera Armas a Acciona Trasmediterránea). V současné době se mezi Cádiz a Las Palmas De Gran Canaria uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Cádiz a Las Palmas De Gran Canaria jezdí 2 trajektových společností: Naviera Armas a Acciona Trasmediterránea.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Během cesty mezi Cádiz a Las Palmas De Gran Canaria urazíte 1265 km.

Ceny lodních lístků z Cádiz do Las Palmas De Gran Canaria se pohybují od 4344 Kč za nejnižší cenu až po 14092 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 9230 Kč.

První trajekt z Cádiz odjíždí ve 14:00 do Las Palmas De Gran Canaria.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu