Cestování trajektem z Cherbourg do Spojené Království

Cestování trajektem z Cherbourg do Spojené Království je skvělou volbou! Trajekty Cherbourg Spojené Království provozuje 2 lodních společností (Brittany Ferries nebo Condor Ferries), které obsluhují přístavy Guernsey, Jersey, Poole, Portsmouth a Cherbourg.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Cherbourg Spojené Království, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Brittany Ferries a Condor Ferries.

S celkovou frekvencí více než 3 přejezdů denně, v závislosti na ročním období, máte spoustu možností pro plánování vaší cesty lodí Cherbourg Spojené Království.

Trajekt Cherbourg Spojené Království v číslech

Země
Francie
Spojené Království
Počet přejezdů
3 přejezdů denně
Počet přístavů
5
Počet trajektových spojení
4
Počet trajektových společností
2
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Všechny trasy trajektů Cherbourg Spojené Království

Hledáte trajekt z Cherbourg do Spojené Království? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Cherbourg a Spojené Království. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Condor Ferries nebo Brittany Ferries nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Cherbourg, Portsmouth, Poole, Jersey nebo Guernsey použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Cherbourg Spojené Království, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Brittany Ferries nebo Condor Ferries. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 4 trajektových tras mezi Cherbourg a Spojené Království!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Cherbourg Spojené Království - Levné jízdenky

Průvodce cestou trajektem z Cherbourg do Spojené Království

Spojené Království: Cesta trajektem a objevování země

Obsluhované přístavy
Ve Spojeném království je několik hlavních přístavů, které obsluhují trajektové společnosti. Hlavními trajektovými přístavy ve Spojeném království jsou Portsmouth, Plymouth, Poole, Southampton, Dover, Newhaven, Harwich a Liverpool. Z těchto přístavů se můžete dostat trajektem do různých destinací v Evropě, včetně Francie, Španělska, Nizozemska, Irska a mnoha dalších.

Trajektové společnosti
Britské přístavy obsluhuje několik trajektových společností. Mezi nejznámější patří Brittany Ferries, P&O Ferries, DFDS Seaways, Irish Ferries, Stena Line a Corsica Linea. Každá z těchto společností nabízí jiné ceny a jízdní řády, proto je důležité je před rezervací cesty trajektem porovnat.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None