Cestování trajektem z Dover do Nord-Pas de Calais

Cestování trajektem z Dover do Nord-Pas de Calais je skvělou volbou! Trajekty Dover Nord-Pas de Calais provozuje 4 lodních společností (DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries nebo Norfolk Line), které obsluhují přístavy Dunkerque, Calais a Dover.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Dover Nord-Pas de Calais, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries a Norfolk Line.

Nejrychlejší přejezd trvá 1 hodin 30 min (Dover - Calais) na vzdálenost 42 km a nejdelší 2 hodin (Dover - Dunkerque) na vzdálenost 75 km.

Trajekt Dover Nord-Pas de Calais v číslech

Země
Spojené Království
Francie
Počet přejezdů
50 přejezdů denně
Počet přístavů
3
Počet trajektových spojení
2
Počet trajektových společností
4
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Nejoblíbenější trajektové přejezdy Dover Nord-Pas de Calais

Vyhledejte na Vivanoda nejlevnější, nejdelší a nejčastější trajekty Dover Nord-Pas de Calais. Porovnejte nabídky DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries a Norfolk Line a rezervujte si trajektovou jízdenku Dover Nord-Pas de Calais.

Všechny trasy trajektů Dover Nord-Pas de Calais

Hledáte trajekt z Dover do Nord-Pas de Calais? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Dover a Nord-Pas de Calais. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Norfolk Line, P&O Ferries, Irish Ferries nebo DFDS Seaways nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Dover, Calais nebo Dunkerque použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Dover Nord-Pas de Calais, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries nebo Norfolk Line. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 2 trajektových tras mezi Dover a Nord-Pas de Calais!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Dover Nord-Pas de Calais - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Dover do Nord-Pas de Calais

Nord-Pas de Calais: Příjezd trajektem z Dover a objevování regionu

Svou cestu začněte v Calais, rušném přístavním městě, které je často prvním místem příjezdu cestujících trajektem. Zde si nenechte ujít Opéra de Calais, velkolepou budovu z devatenáctého století, v níž se koná pestrý kulturní program. Projděte se po písečné pláži a obdivujte slavný maják Calais, symbol města.

Dále se vydejte do Boulogne-sur-Mer, vzdáleného pouhou hodinu jízdy od Calais. Nenechte si ujít staré město s dlážděnými uličkami a barevnými dřevěnými domy. Navštivte baziliku Notre-Dame, působivou církevní stavbu z 19. století. Nezapomenutelným zážitkem je návštěva Nausicaá, největšího akvária v Evropě, kde můžete objevit bohatství mořského života.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None