Doporučená trasa
Folegandros
Přímá cesta trajekt do Lavrio
Lavrio
Viz ceny
Alternativní trasy
Folegandros
Cesta trajekt do Kythnos
Kythnos
Cesta trajekt do Lavrio
Lavrio
Viz ceny
Folegandros
Cesta trajekt do Kea
Kea
Cesta trajekt do Lavrio
Lavrio
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Folegandros do Lavrio ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Folegandros do Lavrio? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Folegandros do Lavrio je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Folegandros do Lavrio může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Folegandros do Lavrio co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries, ANEK Lines nebo Triton Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Folegandros Lavrio, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Sea Jets nebo Hellenic Seaways nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Folegandros do Lavrio, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Folegandros do Lavrio

Přístav odjezdu
Folegandros
Řecko
Kykladské ostrovy
Přístav příjezdu
Lavrio
Řecko
Attica
Vzdálenost
143 km
Trajektové společnosti
Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries, ANEK Lines, Triton Ferries
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
10 hodin 20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Folegandros do Lavrio?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Folegandros do Lavrio může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Lavrio. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Folegandros do Lavrio je ideální způsob cestování.

Nespěchat se stává potěšením
V naší společnosti musí jít všechno rychle. Plavba rychlostí nižší než 40 km/h na palubě trajektu Sea Jets nebo Hellenic Seaways na trase dlouhé 143 km mezi Folegandrosem a Lavrioem bude pohodovou zastávkou. Všechny lodě jsou vybaveny salonky, restauracemi, promenádními palubami a někdy i mnohem více... Možná se vám přejezd Folegandros-Lavrio bude zdát příliš krátký!
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Z přístavu Folegandros do Lavriou budete mít 360stupňový výhled na oceán, ať už budete obědvat nebo odpočívat v některém z lodních salonků. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Pro pohodlí kajuty
Ačkoli je rezervace kajuty na přejezdu z Folegandrosu do Lavriou nepovinná, jedná se o komfort, který byste si měli dopřát. Stejně jako skutečné hotelové pokoje nabízejí cestujícím lůžka, koupelny a v některých apartmánech i průzory a balkony. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.

Které společnosti provozují přepravu mezi Folegandros a Lavrio?

Pokud chcete cestovat mezi Folegandros a Lavrio trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Sea Jets nebo Hellenic Seaways, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Sea Jets Folegandros Lavrio
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Folegandros-Lavrio a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Folegandros a Lavrio. Sea Jets provozuje 1 přejezdů týdně do Lavrio z Folegandros a doba jízdy je 10 hodin 20 min. Více informací o společnosti Sea Jets
10 hodin 20 min
1 přejezdů týdně
Hellenic Seaways Folegandros Lavrio
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Folegandros-Lavrio a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Folegandros a Lavrio. Více informací o společnosti Hellenic Seaways

Odkud vyplouvají trajekty v Folegandros? Kam připlouvají lodě v Lavrio?

Přístav odjezdu v Folegandros

Trajekty Sea Jets nebo Hellenic Seaways vyplouvají do Lavrio z následujících přístavů v Folegandros:

Folegandros
Mapa
Folegandros
Mapa

Přístav příjezdu v Lavrio

Lodě společnosti Hellenic Seaways nebo Sea Jets připlouvají do Lavrio z následujících přístavů:

Lavrio
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Folegandros do Lavrio, bude vám cesta dlouhá 143 km mezi Folegandros a Lavrio trvat nejméně 10 hodin 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Folegandros a Lavrio méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Sea Jets a Hellenic Seaways). V současné době se mezi Folegandros a Lavrio uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Folegandros a Lavrio jezdí 2 trajektových společností: Sea Jets a Hellenic Seaways.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries, ANEK Lines, Triton Ferries.

Během cesty mezi Folegandros a Lavrio urazíte 143 km.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu